2777
2789
عنوان

راز شوهرم که برملا شد و زندگیمون رو داغون کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 17826 بازدید | 224 پست
خب الان جدایی اون خانم رو چرا ربط می‌دین به همسرتون ی علاقه آیی تو گذشته بوده الان چرا می‌خواین اتش ...

من بخاطر این تغییر رفتارش بی حوصله و عصبی شدنش بخاطر مصرف بیش از اندازه الکل نگرانم . هیچوقت اینطوری نبوده 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام اسی امیدوارم حالت هرچه سریعتر بهتر شه گلم

اولین کاری که باید بکنی ارامشتو حفظ کن 

تو این شرایط حال شوهرتو بدتر نکن 

یجوری رفتار کن که بفهمه رابطه قبلیش تموم شده و الان اون مسئولیت یه زندگی جدید و داره 

بعدم اگه حس میکنی خواهر شوهرت داره یکارایی میکنه رابطتو باهاش کمتر کن 

با شوهرت سر مشروب دعوا نکن اینکه هی به پاش بپیچی بدترش میکنه حس میکنه داری کنترلش میکنی

خوب ربطش به شما چبه که جدا شده؟؟ ب مشروب خوردن شوهرت و رابطه های زیاد تون؟؟ من اصلا نفهمیدم

عزیزم شوهر من فقط هفته ای یبار مشروب می‌خورد الان شده روزی دو سه بار . رابطه شده روزی دو بار حداقل . ناراحته کسله بی حوصله شده کم حرف شده . این همه تغییرات تو کمتر از ۲۰ روز با شنیدن این خبر منو نگران کرده 

مجردمولی از اونجایی‌ که انسانم ! چرا شوهر شما بعد طلاق دوست دختر قبلیش یا عشق سابقش باید رابطش با تو ...

شوهر اسی الان ناراحته اسی احتمال میده با توجه اینک شنیده ریحانه داره جدا میشه فکرش مشغول شده ک برگرده بهش و زندگی الانش با اسی خراب میشه برا همینه ناراحته 

بعدم راجب زیاد شدن رابطه اش بگم قباد رو یادته تو فیلم شهرزاد دلش برا شهرزاد تنگ میشد مشروب میخورد با کلفتش رابطه داشت.. 

چقدر خواهر شوهرت عوضی با نامزد سابق داداشش در ارتباط من بودم به خاطر آرامش داداشم که شده کلا رفاقت ب ...

عزیزم خواهرشوهرم ۱۵ سالشه بچه مدرسه آیه.  بعدم با حنانه دوسته از اول دبستان باهم بودن . شوهر من با خواهر حنانه یعنی ریحانه دوست بوده قبلا . ربطی بهم ندارن 

عزیزم شوهر من فقط هفته ای یبار مشروب می‌خورد الان شده روزی دو سه بار . رابطه شده روزی دو بار حداقل . ...

1 درصد فک کن همش تصادفی  شاید شوهرت از ی موضوع دیگه ناراحت و همزمان این مسئله شده. شما فکرت این سمت رفته

خودم از این سو تفاهم ها و فکر و خیال های الکی زیاد تو ذهنم میومد بعد میدیدم اشتباه کردم

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند.......