2777
2789
عنوان

راز شوهرم که برملا شد و زندگیمون رو داغون کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 10436 بازدید | 220 پست

اینکه یه سریا میگن شوهرت ناراحته چون نمیدونه چیکار کنه رو قبول ندارم

ببخشید ها

ولی مردا پررو تر و خودخواه تر از این حرفان که به بقیه هم فکر کنن

🍷🌊You'll be the saddest part of me

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یه درصد احتمالش هست دلیل حال خراب همسرتون اون خانم باشه،و با شنیدن خبر طلاقش تمام خاطرات خوب و بد گذشته احتمالا واسش مرور شده و ب نظرم کاملا طبیعیه،و فشار روحی زیادی روش هست واس همین خودشو با کار و مشروب داره اروم میکنه،ب نظرم بهش نزدیک شو و حال خوش واسش بساز شده از شهر برین بیرون و سعی کن ارومش کنی ولی نفهمه ک ماجرا رو فهمیدی.اگه خواهرشوهرفهمیده ای هم داری باهاش صحبت کن و ازش بخواه دیگه هییییچ حرفی ن از حنانه و ن از ریحانه پیش برادرتون نزنه تا این برهه بگذره

این وسط کجاش راز بود متوجه نشدم ؟؟؟

رازش این بوده ک من نمیدونستم خواهر اون دختره دوست صمیمی خواهرشوهرمه و اینم فکرمو داغون کرده ک نکنه خواهرشوهرم ناخواسته از اون خانواده خبر بیاره براش 

عزیزم اگه دلش پیش اون بود رابطه جنسیشو با شما بیشتر نمیکرد

بعد از سه سال زندگی مشترک اگه همسرتون ادم نرمالی باشه و واقعا دوستون داشته باشه اون خانم کلا از ذهنش رفته و خوشحاله که با اون ازدواج نکرده مخصوصا که اون خانم جدا شده یعنی ممکنه بود اخر و عاقبت خودشم همین بشه پس بیشتر قدر شما و زندگیشو بدونه

بی حوصلگیش به خاطر اون خانم نیست گلم دلار شد ۸۰ و همیشه این نوسانات ارز همه مردا رو بهم میریزونه چون دارن خرج زندگی میدن استرس میگیرشون و عصبی میشن مطمئنا اگه شاغل بودید به راحتی این موضوع و درک میکردید

مردا مثل ما زنا نیستن بخوان یه گذشته که خوشایند نبوده رو از نظر احساسی تو ذهنشون کش بدن

همسرتون اون و فراموش کرده

به خاطر فشار کاری و استرس حالش خوش نیست همش س ک س میکنه که بتونه حالشو خوب کنه

مردا مثل زنا نیستن رابطه باعث میشه حالشون بهتر بشه

درک میکنم حالت رو استارتر

اول اینکه یه مدت تا اروم شدن اوضاع اقدام نکن برای بچه‌دار شدن، احتمال زیاد این حال شوهرت و جدا شدن اون خانم ربطی به هم ندارن ولی اجازه بده با حال و انرژی خوب به استقبال بچه برین

دوم اینکه از شوهرت بپرس چی ناراحتش کرده چند وقته و تو متوجهی بی‌قراره یه مدت، چیکار میتونین برای حلش بکنین و اینا، حرفی از اون خانم و جداییش نزن ببین خودش چی میگه

بچه ها دیگه لطفا جرئیات نپرسید چون دو سه روزه داغونم با شنیدن این خبر اما من از یه طریقی فهمیدم این ...

ترست طبیعیه والا منم باشم میترسم 🥲 انشالله ک اون زنیکه اشغال هیچوقت سمت شوهرت نیاد 

توام غیر مستقیم ب شوهرت بفهمون ک اون زن ی اشغال بیش نیست کسی ک خیانت کنه ارزش اینو نداره بهش برگرده زنشو ول کنه زندگیشو خراب کنه

مثلا یهویی بگو آدم وقتی از کسی ضربه ای میخوری اگه رابطه تو باهاش قطع نکنی مطمن باش اون عوض ک نمیشه هیچ همون کارو تکرار میکنه 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂