2777
2789

من26سالمه فشارچشمم28/11هست دکتر ماه پیش گفت باید لیزر کنم بنا به دلایلی نشد موند برا این ماه حالا فردا باید برم پیش دکترم.دانشجو هستم هفته بعد امتحاناتم شروع میشه.اگه لیزر کنم بنظرتون تا هفته بعد خوب میشه برم امتحانامو بدم...اصن دوران نقاهتش چجوری.من هیچی نمیدونم استرس هم خیلی دارم نمیدونم برم برا لیزر یا بزارم برای بعد امتحانات؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

باز از یکطرف میترسم فشارچشمم بالاتر برع ب عصب چشمم آسیب بزنه

بالاخره فشار چشم با یه مداخله پزشکی پایین میاد ولی از چشم لیزر کرده اصلن نمیتونی تا چند وقت زیاد کار بکشی

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان