2777
2789
عنوان

راز شوهرم که برملا شد و زندگیمون رو داغون کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 10383 بازدید | 220 پست
یا پدرش

من میگم به پدرش بگو بعد به پدرش بگو که نگه شما گفتید بگه پسرم رفتارت تازگیا عوض شده چته چی شدی؟چرا مست میکنی از این حرفا

توهم به پدرش مثلا بگو تازگیا پسرتون زیادمشروب میخوره میترسم خدای نکرده کبدش معدش حراب بشه میشه لطفا باهاش صحبت کنید مشکلش بدونید حل کنید

😡فقط طلاق😡

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تصمیم گرفتم بهش پیام بدم اما نمیدونم چی بگم از کجا شروع کنم . بهش فکر میکنم بغضم میگیره نمیتونم مستق ...

حق داری عزیزم واقعا حق داری درکت میکنم اما همینو ک گفتم ی روز ب شوهرت بگو 

بگو یه رفیق دارم بخاطر عشق سابقش ک بهش خیانت کرده بود قبلا، الان طلاق گرفته بخاطر اینکه بره با اون ازدواج کنه اما یارو باز بهش خیانت کرد بگو آدم خیانتکار کارشو تکرار میکنه 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

داشتم تاپیکی که درباره خواهرشوهرت زده بودی رو میخوندم

پدر شوهرت مرد فهمیده و عاقلیه ولی بهتره اول با خودش صحبت کنی چون تو پیامایی که بهت داده بود از این موضوع ناراحت بود که چرا کاری کرده تا تو نتونی حرفتو به اون بزنی

میتونی حرفتو اینجوری شروع کنی بهش بگی یادته سر داستان خواهرت از اینکه متوجه حال خرابم نشده بودی ناراحت بودی؟ من الان ۲۰ روزه که حالم خوب نیست و نگرانتم

همش با خودم میگم چه اتفاقی افتاده که یهو انقدر تغییر کردی ، مشروبتو زیاد کردی، کم حرف شدی

وقتی هم که ازت میپرسم چی شده میگی به خاطر کار زیاده و از حرف زدن طفره میری

ازت خواهش میکنم مثل همیشه که باهام صادق بودی این بارم بهم راستشو بگی

قول میدم درکت کنم و بدون قضاوت به حرفات گوش بدم

ببین بنظر من اصلا به خاطر خانم نیست و بهترین راهش اینه شما بشینی با همسرتون صحبت کنی با ارامش کامل ببینی مشکلش چیه

بچگونه رفتار نکن اون دختره کجای زندگی شماست اخه 

همه مردا بالاخره ی تایمی از زندگیشون یکیو دوست داشتن نمیشه ک تاابد تو فکرشون باشن ی دوره ای داره این چیزا

اونم همسرتونه نیاز به توجه داره نیاز به درک شدن داره به جای اینکه ارومش کنی نرو رو اعصابش مشروب نخور

بشین کنارش بگو چیشده که انقدر حالت بده چند روزه

به هرچیزی که آسیبی زنی آن چیز جان گیرد..🕊️