2777
2789

@گلبرگمغرور    

مصیبتی به سمت تو در حرکت است و تا ۵ روز دیگر به تو خواهد رسید. روال عادی زندگیت را تغییر نده. تصمیم جدیدی نگیر و این روزها تا اتمام زمانی که گفتم کار جدیدی را شروع نکن. چادر ظاهر شده در فالت میگوید فعلا در امان هستی. پس صبور باش تا زمانی که ذکر شد. انشالله در امان خواهی بود.
. از مشکلات مالی که داری نجات پیدا خواهی کرد اما به تو هشدار می دهم به فکر اندوخته نیز باش و همه آن را خرج نکن تا دوباره با همین وضعیت مواجه نشی
. اگه ازدواج کردی بزودی در خانواده یک مشاجره و بگو مگو ایجاد میشه که شما مسئولش هستی و باید برطرفش کنی، اگه مجردی مقداری پول به دستت میرسه، پولش زیاد نیس، مثلا در حد خرید خونه و ماشین نیست ولی بازم خوبه، کارت رو راه میندازه و چند تا از وسایلی که میخوای رو باهاش میخری. انسان مغروری هستی انسانی مغرور و طغیانگر. مراقب احساساتت باش وگرنه به زودی کار دستت می دهد. شهوتی که در وجود توست اگر کنترل نشود تو را به هلاکت خواهد کشاند. این فقط یک اخطار است، دیگر خود دانی

lopnhs دوستیم رفتی دیگ اکانتتو ندارم🥲

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@جیغیرچی    

این روزها سخت داری تلاش میکنی، میخواهی به آنچه شایسته آن هستی برسی. پلکان برایت افتاده. پلکان پیشرفت مرحله به مرحله اما همیشگی و مثبت است. هرکاری میکنی ادامه بده که روز به روز بالا و بالاتر خواهی رفت  و به ایده آل هایت نزدیکتر خواهی شد.
. میبینم برای رسیدن به هدفی سخت تلاش می کنی. در فالت خورشید افتاده. خورشید نشان از موفقیت در همین کار است. عقل و هوشت باز شده و استعداد فوق العاده ای نصیبت می شود که به واسطه آن در کارت موفق خواهی شد
. تخم مرغی ته فنجان تو میبینم که نشان از تغییری بزرگ در زمانی اندک است. تا ۷ ماه دیگر این تغییر خودش را به تو نشان خواهد داد و پول یا شهرت زیادی بدست می آوری
. ب سلامت جسمیت اهمیت بده، این زیتونی  که افتاده میتونه نشونه بیماری باشه، نه اینکه الان دچار بیماری باشی، اما یک هشداره که عادتهای غذا خوردنت رو تغییر بدی تا غم و اندوه و بیماری ازت دور بمونه انشالله.

خوندم برام میگیری

به تو مژده می دهدم که به زودی ثروت زیادی به دستت خواهد رسید. آن هم از طرف یک شخص بلند مرتبه و صاحب مهر و نقش و نشان. این را انگشتری افتاده در فنجانت می گوید. در این باره به هیچ کس چیزی نگو. به زودی مشکلات مالیت برطرف خواهد شد
. پرنده ی فنجانت میخواهد بگوید تا ۲۵ روز دیگر خبر خوشی دریافت میکنی که این خبر هم روح و روانت را شاد میکند و هم برکت مالی بهمراه خواهد داشت.
. در فالت اردکی افتاده که نشانگر پشتکار بالای توست. به زودی اتفاق خوبی برایت رخ خواهد داد و در مدت اندکی به سود فراوانی دست پیدا خواهی کرد که از راه تلاش و کوششی که انجام می دهی بدست خواهی آورد
. ابر میبینم. بارش باران رحمت در زندگیت نزدیک است. دعاهایی که این روزها میکنی و از خداوند میخواهی گره گشای کارهایت باشد به ثمر نشسته. اما مراقب باش که اگر قدر پیشامدهای خجسته ای که پیش رویت هست را ندانی همین ابر میتواند  آنچنان طوفانی در زندیگت به راه بیاندازد که از بدنیا آمدنت پشیمان شوی. نمیخواهم توی دلت را خالی کنم چون ابر اول از همه نشان رحمت است و شادمانی. اما لازم دانستم هشدار دهم تا در خوشی گمراه نشوی و گذشته ات را فراموش نکنی.

@گلیخانوووم    

در فالت جعبه می بینم. اگر زن هستی یک مرد و اگر مرد هستی یک زن در زندگیت هست که همدم توست اما بیشتر سرناسازگاری دارد.  با کمی تدبیر خواهی توانست رگ خوابش را پیدا کرده و او را مطیع خود کنی
. اگه زن هستی بواسطه کاری که میکنی در خانواده  و پیش دوست و آشنا عزیز میشی  و بهت احترام میزارن اما اگر مرد هستین دو حالت داره، یا صاحب فرزند دختر میشی یا اگه دختر داری بزودی خبرهای خوبی بهت میرسه که از لحاظ مالی به بهبود شرایط مالی بهت کمک میکنه.. از اسکله ای که تو فنجون افتاده فهمیدم دوست داری مسافرت طولانی داشته باشی ، دلت میخواد دنیا رو بگردی و جهانگرد بشی، این که تصمیمت رو عملی کنی یا نه به خودت بستگی داره اما اتفاق های خوبی واست میفته اگه تصمیمت رو عملی کنی.. در مسایل مادی سودی خوبی بهت میرسه و باعث خوشحالیت میشه، اگر صاحب کسب و کار نیستی و سن کمی داری، خرمایی که توی فنجونت افتاده خبر از آینده روشن در زمینه مالی برای واست میده.

من گفتم برای ازدواجم بگیرید ممنون

خاستت رو لای قران بذار عزیزم‌ان شالله بهش میرسی

بادمجانی افتاده که خبر از اتفاق ناخوشایند و غم و اندوه دارد. جای تو باشم صدقه میدهم. صدقه رفع بلاست. همینکه در فالت افتاده یعنی میتوان اندوهش راکم کرد فقط باید زرنگ باشی و صدقه بدهی.
. بلایی میبینم که به سمت شما در حرکت است اما از آنجا که در فالت سپر افتاده شما از طرف شخص قدرتمندی محافظت خواهید شد. پس لازم نیست نگران این قضیه باشید
. تا ۲ وعده دیگه ( روز یا هفته) اتفاق خیلی خوبی واست میفته. میبینم که خیلی فکرت مشغوله و در تلاشی که به موفقیت برسی، به شاهینی که در فنجان افتاده نگاه کن، شاهین پرنده ای شکاری و تیز چنگال است که نشان از موفقیت و پیروزی برایت دارد. انشالله بزودی چرخ روزگاربکامت خواهد چرخید.. برات فرزند افتاده. اگه فرزند داری توی زندگیش موفق میشه و مقام های بالای اجتماعی میرسه، اگه فرزند نداری در آینده فرزند پسری بدنیا میاری که به زندگیت رنگ و بویی تازه میده.

من

فردی هستی که سعی کردی همیشه انصاف و عدات را رعایت کنی، بواسطه همین رفتار تو کائنات نیز با تو با انصاف برخورد خواهد کرد. اگر مشکلی گریبانگیرت شده خیلی زود برطرف میشود که آن را از ترازوی افتاده در فالت میبینم.
. به آنچه میخواهی انجام بدهی یا تصمیمی که گرفته ای خوب فکر کن. تیری که در فنجان میبینم می گوید به زودی حق کسی را پایمال خواهی کرد. فرقی نمیکند طرف مقابل دوست باشد یا دشمن. حق با اوست. مراقب باش حقی را ناحق نکنی
. اگه متاهل هستی صاحب فرزند پسر میشی، اگه فرزند پسر داری ، فرزند پسرت بموجب کاری که انجام میده در آینده باعث سرفرازی شما میشه. اما اگه مجرد هستی کاری رو انجام خواهی داد یا حرفی رو جایی خواهی زد که منجر به همکاری با افرادی میشه که واست درامد زا خواهد بود.. مدتی است که از برخی اطرافیانت دلخوری، آنها تو را اذیت می کنند و حکایت آنها حکایت مگسان است گرد شیرینی. با فکر و دور اندیشی آنها را از خودت دور کن وگرنه بیش از این نیز از سمت آنها به رنج و زحمت خواهی افتاد

@بورانی_اسفناج    

بی گدار به آب نزن، پول به راحتی بدست نمیاد که بخوای مثل آب خوردن از دستش بدی، اسکناسی که تو فنجون واست افتاده رو میبینی؟ تا ۲۷ روز آینده خطر در امور مالی واست افتاده. البته همیشه باید مراقب مالت باشی ولی تو این مدتی که گفتم بیشتر حواست رو جمع کن.. در فالت چغندر میبینم. نشانه خوبی نیست. علامتی است از غم و اندوه. غمی به سراغت خواهد آمد که تو را درگیر خودش خواهد کرد. اما نگران نباش چون غم ماندگاری نیست و به زودی برطرف می شود. آزمایشی است از طرف خدا. صبر کن تا نهایت طعم شیرین آرامش را بچشی
. چه غمگین نشسته ای که ایام شادمانی تو نزدیک است. مگر نمیبینی زنبور عسل در فنجان افتاده. سراسر شیرینی است و شهد و عسل. قدر موقعیتت را بدان و به نزدیکانت همانند زنبور عسل خیر برسان وگرنه دچار افراد خرس صفتی میشودی که آنچه داری را از تو خواهند گرفت. ولی اگر به دیگران کمک کنی کائنات نمیگذارند آن افراد نزدیکت شوند.
. حکایت تو حکایت کندن مو از دست خرس است. از یک فرد بخیل مال و ثروتی به تو می رسد که انتظارش را نداشتی