2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم منم فرستادمامیشه بگیری برام

از اسکله ای که تو فنجون افتاده فهمیدم دوست داری مسافرت طولانی داشته باشی ، دلت میخواد دنیا رو بگردی و جهانگرد بشی، این که تصمیمت رو عملی کنی یا نه به خودت بستگی داره اما اتفاق های خوبی واست میفته اگه تصمیمت رو عملی کنی.. به زودی وضعیت فعلیت تغییر خواهد کرد. تخم مرغ در فنجانت می بینم. در مدت زمان بسیار کوتاهی صاحب مال و ثروت زیادی خواهی شد
. زندگی آرامی داری، بسیار آرام. من اگر جای تو بودم برای خودم اسپند دود میکردم. نه خطری میبینم و نه گرفتاری. آنچه هست بسیار جزیی است. انشالله همیشه همچنان زندگی به کامت باشد.
. به سلامتیت بیشتر اهمیت بده، آدمی هستی که خوشمزه بودن غذا واست اولویته تا مفید بودنش. اگه به همین منوال ادامه بدی بیمار میشی، بیشتر مراقب خورد و خوراکت باش. اگه متاهل هستی سعی کن رابطه خودت و همسرت رو بهتر کنی چون شلوار  نشونه جدایی هست ولی قطعی نیست. میتونی شرایط  رو بهبود بدی . به خودت بستگی داره.

lopnhs دوستیم رفتی دیگ اکانتتو ندارم🥲

گفتم عزیزم ممنون

هشدار هشدار، آن آسیاب را میبینی که در فنجانت دیده میشود. نشان از جنگ و دشمنی دارد. همین که این آسیاب در فالت پدیدار گشته، یعنی کائنات میخواهند شر آن را از تو دور کنند. تا یکماهی سنجیده تر رفتار کن. هر درخواست همکاری را قبول نکن. به هر میهمانی نرو و در کاری که به تو مربوط نیست مداخله نکن تا شر این آسیاب از فنجانت کم شود.
. چه بخت و اقبال بلندی داری. در فالت فرزندان زیادی می بینم که همه شان نزد مردم محبوب می شوند همگی به عزت و شهرت می رسند و مایه افتخار و شادی تو خواهند شد
. از لحاظ مالی نه میشه گفت وضع مالیت خوبه و نه در خراب، یک حد نرمال رو داری، واست خونه افتاده، گشایش توی مسایل مالی برات میبینم. اگه میخوای خونه بخری یا خونه رو عوض کنی الان بهترین موقعیت هست واست.. چند دوست ناباب میبینم. دوستانی که تا وقتی برایشان سود و منفعتی داشته باشی کنار تو خواهند ماند و بعد از آن طوری ترکت می کنند که گویی هیچگاه رفاقتی میانتان نبوده. به ظاهر دوستانت اعتماد نکن و آنها را امتحان کن تا بتوانی خوبشان را از بدشان تشخیص بدهی و از آنهایی که ریاکارند  دوری کنی

منم گفتم

سفری میبینم. به زودی به سفر خارج از کشور می روی. یک سفر رویایی و به یاد ماندنی در انتظارت هست. از همین حالا خودت را آماده یک سفر  خاطره انگیز کن
. گربه ای که میبینی نشان از فردی گربه صفت دارد که در زندگی تو حضور دارد. ظاهرا خودش را دوست و رفیق معرفی میکند اما با کوچکترین ناملایمتی از تو دور خواهد شد.  توصیه میکنم رابطه ات را تا حد امکان با وی کمرنگ کنی.
. صلاح نمیبینم با دشمنانت درگیر شوی. در موقعیتی نیستی که همه امور به نفع تو تمام شود. پس در این زمان بهتر آن است که با دشمنان و رقیبانت مدارا کنی تا زمان مناسب تری فرا برسد
. شخصی میبینم که سعی میکند خودش را به تو نزدیک کند. او بشکل یک زنبود در ف ال تو ظاهر شده است. قصدش نیش زدن به توست. از او فاصله بگیر و تا ۲۳ روز مراقب روابطت باش. انشالله که این فرد از تو دور خواهد ماند.

گفتم

بازوبندی که در فنجون افتاده دوتا تعبیر داره، اگه زنی که خوش بحالت چون بهت مال و نعمت میرسه بزودی اما اگه مرد هستی افتادن بازوبند در فنجون تعبیر خوبی نداره، از سمت برادران یا فرزندت بهت ناراحتی و غم میرسه، صدقه بده انشالله که رفع میشه.. اگر به همین منوال به کار و تلاشت ادامه بدی می توانی به نتیجه مطلوبی که در نظر داری برسی . پاداشی هم میبینم که در ازای این کارو تلاش صادقانه به تو تعلق می گیرد
. و اما آبشار ته فنجانت است. همانگونه که زیبایی آبشار چشمها را خیره به خود میکند. تغییر موقعیت اجتماعی و کاری برایت پیش خواهد آمد که همگان خیره به تو خواهند شد. به تو توصیه میکنم قبل از قطعی شدن موفقیتت با کسی از آن صحبت نکنی. حتی نزدیک ترین دوستان و آشنایان. حتی پدر و مادر، بگذار همگی به ناگهان محو تماشای پیشرفت تو شوند. برای آینده برنامه ای در ذهن داری که میتواند درامد خوبی نصبت کند. پیشنهاد من این است که برنامه ات را جدی بگیری.
. یک مهمونی واست افتاده، به یک جشن یا مهمونی دعوت میشی که دلیل برپاییی جشن به شما تعلق نداره اما بهرحال شما رو جزو مهمانهای اون جشن میبینم. اونجا بهت پیشنهادات کاری داده میشه که واست جذابه و میتونه بهت کمک کنه تا شرایط بهتری رو واسه خودت مهیا کنی.

فرستادم برات عزیزم

خیلی بیشتر مراقب باش، به هرکسی اعتماد نکن. واست نهنگ افتاده. نهنگ معنیش اینه که دشمن یا بدخواه هایی اطرافت هستن که خیلی دوست دارن بهت آسیب بزنن. وقتی به کسی از ته دلت اعتماد نداری پیشنهاد همکاری مالی باهاش رو اصلا قبول نکن بخصوص الان که این نهنگ افتاده. اگرهر معامله ای میکنی قبلش خوب تحقیق کن و همه روال قانونی رو بی کم و کاست انجام بده و بر پایه اعتماد حتی بخش کوچکی از معامله رو قرار نده تا نتونن بهت ضرر بزنن.. تازگی با یک فرد قدرتمند (از لحاظ مالی و اخلاقی) آشنا شدی یا اگه هنوز آشنا نشدی بزودی این اتفاق میفته. از طرف این فرد خیر و برکت زیادی بهت میرسه و زمینه ساز پیشرفت توی زندگیت میشه.. خوب است نذری بکنی. در فنجانت تصویر یکح دیگ ظاهر شده. گشایش گره ای که در کارت افتاده در این است که به افراد نیازمند و تهیدست کمک کنی. ان شالله به زودی مشکلت برطرف می شود
. اگه دختر هستی و سن کمی داری ، اینکه واست هویج افتاده نشونه اینه که در سن پایین ازدواج میکنی و صاحب چند تا فرزند میشی،  اگه ازدواج کردی شرایطی ایجاد میشه که تو رو ناارحت میکنه احتمال داره یکی از افراد خانواده دچار بیماری بشه. اما بیماری شدید نیست و بهبودی براش افتاده.

گفتم برای منم بگیر لطفا

به شما تهمت دروغی میزنند. با همین تهمت بر شما غلبه خواهند کرد. بهترین کار این است که مدتی دست به کاری که نسبت به آن علم کامل ندارید نزنید و به اصطلاح گاف ندهید. در این صورت از این تهمت در امان خواهی ماند.
. نمیدانم مژده بدهم یا برایت ناراحت شوم. بستگی دارد که زن هستی یا مرد. اگر زن هستی فالت  دو تعبیر دارد. اگر مجردی تا ۱۰ روز دیگر شوهر میکنی و اگر ازدواج کردی تا همین مدت ذکر شده رابطه میانتان مستحکم تر خواهد شد. اما اگر مرد هستی غم میبینم و گرفتاری. صدقه بده. همین الان نیتش را بکن و اولین فرصت به فقیری کمک کن. انشالله که این بلا از سرت بگذرد.
. برات فرزند افتاده. اگه فرزند داری توی زندگیش موفق میشه و مقام های بالای اجتماعی میرسه، اگه فرزند نداری در آینده فرزند پسری بدنیا میاری که به زندگیت رنگ و بویی تازه میده.. برات شوکت و آبرو میبینم، اگه شاغل هستی در شغلت پیشرفت میکنی و جایگاه بهتری بدست میاری. فعلا روی دور شانس هستی و کارهایی که میکنی معمولا در انجامشون موفق میشی.