2777
2789
خیییلی التماس دعا دارمبیمارم و دیگه نمیتونم ادامه بدمتورو خدا برای دخترمدعا کن خوب بشممنم دعاگوت هست ...

سلام کیانا جان شما و دخترتون رو دعا کردم انشالله هر چه زودتر خوب بشید❤️🙏

تو رو خدا و قرآن به اسم کاربریم دعا کن من و خواهرم همین روزا به همه ی حاجتامون برسیم و خدا دلمونو شاد کنه انشالله 🥺 🙏 

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@mrs1384    

@آرزوهام3    

@کنجدسیاه    

@حنای_من    

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
الهام هستم‌توروخدا برا بازشدن کار شوهرم دعاکنید یه دختر ۵ماهه دارم وضع مالیمون خیلی خرابه دارم خفه م ...

عزیزم واسه شما خوانوادگی دعا کردم انشالله حاجت روا شید خدا خودش کمکتون کنه🙏❤️

و لطفا تو رو خدا دعا کن خدا به من و عزیزانم آبرو و سلامتی و طول عمر و شاد شدن و خوش اقبالی و آرامش و آسایش و راحتی و حال خوب و رزق فراوان بده انشالله

تورو خدا منو خیلی دعا کن فاطمه امسال قبول شم برم دانشگاه 😭 دیگه واقعا خسته شدم هرکی دید لطفا برام د ...

فاطمه جان شمارم دعا کردم انشالله به حق علی به خواستتون برسین🙏🌷

فاطمه هستم

انشاءالله حاجت روا بشید 💚

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚🌱💚 عشق اول و آخرم استقلالم ⭐️💙👑💙⭐️ گناهه وگرنه میگفتم خدایی Esteghlalam زندگیم 💙💫 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند 💙🙃 میخواهم نامِ تو را تتو بزنم بر بدنم تا که باقی بماند نامِ تو در کفنم 💙🥲 ای پرچمت من را کفن استقلالم عاشقت بودم از قبل تولدم، عاشقت هستم تا زندم و عاشقت خواهم ماند حتی بعد از زمانی که روح از بدنم جدا شود 💙 تو قشنگ ترین تعهد منی بند بند وجودم ، نبوده نیست و نخواهد بود جز تو کسی عزیزِ این تن ، استقلال جانم عزیز ترینم 💙 تاجِ کبیر ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄👑...............💫 CR7 🤍 ........✌️ لر 👑