2777
2789
گفتم به نیتتبرای منم میشه بگیرید لطفا

اعتقادات محکمی داری ، خط قرمزهایی را در موارد معنوی برای خودت مشخص کرده ای که از آنها عبور نمیکنی. قلب پاکی داری که همین باعث میشود دعایت در حق دیگران اجابت شود. حتما دیگران هم گفته اند که تو مهربان هستی. ولی مراقب باش دیگران از مهربانی و قلب پاکت سوء استفاده نکنند و تنها برای کس محبت خرج کن که ارزشش را داشته باشد.

. واست نخل افتاده. نخل درخت شیرین و مطبوعی هست که دیدنش در ف ال به معنی به ثمر نشستن تلاش شماست. پس نا امید نشو. ادامه بده که برای موفقیت میبینم. بزودی ثمره تلاشهات مثل میوه این درخت شیرین و مطبوع خواهد بود.. در بین نزدیکان و کسانی که تظاهر به دوستی میکنند دشمنانی داری که از شکست خوردنت خوشحال میشوند ولی این را بروز نمیدهند. وقتی چنگال که در ف ال کسی بیفتد نشان دهنده وجود همین افراد است. برخورد تو با این افراد خواهد بود که عاقبتت را معلوم خواهد کرد که از آنها شکست میخوری یا تو آها را شکست خواهی داد. پس عجولانه تصمیمی نگیر و زیرکانه عمل کن.
. رزق و برکتی میبینم شیرین اما دردسرهایی نیز دارد. بادامی که در فنجان داری خبر از یک روزی پربرکت می دهد که با یک دردسر و دعوا شروع می شود. نگران نباش. به سود تو تمام خواهد شد. چون مغز بادام طالع خوشی دارد

lopnhs دوستیم رفتی دیگ اکانتتو ندارم🥲

عزیزم منم خوندم میشه برای منم بگیری،اسمم مریم اسم مادر اذر

در فنجانت سوزن می بینم. حاجتی داری که ظاهر شدن سوزن در فنجانت به این معنی است که به مرادت می رسی و حاجتت برآورده خواهد شد
. به کتاب و کتابخوانی علاقه مند هستی و دوست داری دانشت را هر روز افزایش دهی. آنچه میبینم حوضی است که در فنجانت افتاده  و  خبر از محبوبیت تو نزد دوست و آشنا بواسطه علم و دانش میدهد.
. از مشکلات مالی که داری نجات پیدا خواهی کرد اما به تو هشدار می دهم به فکر اندوخته نیز باش و همه آن را خرج نکن تا دوباره با همین وضعیت مواجه نشی
. به هر فردی که به زندگیت وارد میشود اعتماد نکن. به تازگی فردی نادان وارد زندگی تو شده که تو را آزرده خاطر کرده است. از وی دوری کن وگرنه تا ۳ روز دیگر ضربه بسیار بدتری از وی خواهی خورد.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گفتم

اگه مجرد هستی بزودی عاشق میشی و ازدواج میکنی اما اگر ازدواج کردی همسرت از دستت ناراحته و این ناراحتی عواقب خوشی نداره و میتونه به جدایی ختم بشه اگه ازش جلوگیری نکنی. بهتره باهم صحبت کنین و خیلی رک در مورد ناراحتی هاتون باهمدیگه صحبت کنین. رفع میشه این مشکل.. به آنچه میخواهی انجام بدهی یا تصمیمی که گرفته ای خوب فکر کن. تیری که در فنجان میبینم می گوید به زودی حق کسی را پایمال خواهی کرد. فرقی نمیکند طرف مقابل دوست باشد یا دشمن. حق با اوست. مراقب باش حقی را ناحق نکنی
. یک کشتی بزرگ در فنجانت افتاده. توهم میبینی؟ وضع زندگیت روبراه میشود و از لحاظ مالی تامین میگردی، به سفرهای زیادی خواهی رفت، سفرهایی به کشورهای دیگر. آنچه گفتم در تقدیر توست و دیر یا زود برایت اتفاق خواهد افتاد.
. خطر در کمین است! مراقب باش. خنجر میبینم. دوستان نابابی را می بینم که میخواهند از پشت به تو خنجر بزنند. می توانی جلوی آنها را بگیری. محتاط باش و بیش از حد به کسی اعتماد نکن و تا می توانی خودت کنترل امور را به دست بگیر

گفتم

این روزها عجیب در کارت گره افتاده، میخواهم بگویم چه کنی تا گره از کارت گشاده شود و آسوده خاطر شوی. به آن دیگ نگاه کن که در فنجانت افتاده. اگر نذر کنی و غذا بین نیازمندان پخش کنی حتما مشکلت برطرف میشود.
. ثروتی در راه است. مالی به دستت می رسد که زحمت زیادی برایش نکشیدی. در چنین موقعیت مراقب باش که به همان سادگی که به دستش می آوری از دستش ندهی که  بدست آوردن مجددش کار آسانی نخواهد بود
. در عاشقی زیاده روی میکنی. وفاداری در عشق را پیشه خودت کن که اگر همینگونه در عاشق پیشگی عمل کنی جز افسوس برایت نخواهد ماند. آنقدر شعله های آتشی که در فالت افتاده سوزان است که گاهی تو را از خود بیخود میکند، من به تو هشدار دادم. اگر بخواهی میتوانی کنترل احساساتت را بدست بگیری. باز هم به تو هشدار میدهم که این پیامم را جدی بگیری وگرنه فقط و فقط پشیمانی برایت باقی میماند.
. از اسکله ای که تو فنجون افتاده فهمیدم دوست داری مسافرت طولانی داشته باشی ، دلت میخواد دنیا رو بگردی و جهانگرد بشی، این که تصمیمت رو عملی کنی یا نه به خودت بستگی داره اما اتفاق های خوبی واست میفته اگه تصمیمت رو عملی کنی.

گفتمبرای منم بگیر

تلاش را در فالت میبینم. پلکانی افتاده که خبر از پیشرفتی است که در پی کوشش هایت بدست خواهی آورد. بدان به زودی در کارت ترقی و پیشرفت حاصل می شود و در آن کار و موقعیت ، ثبات و استقرار خواهی یافت
. تا ۱۵ وعده دیگر وارد یک درگیری و دعوا میشوی که بظاهر فقط مصیبت است و دردسر. اما بدان که بادام افتاده در فالت میگوید از همین دعوا سود مالی سرشاری به تو خواهد رسید، و آن دعوانیز بسود تو پایان خواهد پذیرفت.
. اگر مجرد هستی به عشق زندگیت خواهی رسید و نامزد خواهی کرد و اگر ازدواج کردی عشق و محبت بینتان مستحکم تراز قبل خواهد شد
. اگه متاهل هستی صاحب فرزند پسر میشی، اگه فرزند پسر داری ، فرزند پسرت بموجب کاری که انجام میده در آینده باعث سرفرازی شما میشه. اما اگه مجرد هستی کاری رو انجام خواهی داد یا حرفی رو جایی خواهی زد که منجر به همکاری با افرادی میشه که واست درامد زا خواهد بود.

منم گفتم بخدابرام فالم بگیر

اینقدر فکر و خیال بیهوده نکن، بلند پروازی نکن. دستهایت را بر روی زانو بگذار و یاعلی بگو. پروانه ای در فالت می بینم که نشان می دهد بیشتر از اینکه اهل عمل باشی در خیالات و آروزهایت سیر می کنی که عاقبت تو را به هلاکت می کشاند. هر چه سریعتر روش خودت را تغییر بده
. یک کشتی بزرگ در فنجانت افتاده. توهم میبینی؟ وضع زندگیت روبراه میشود و از لحاظ مالی تامین میگردی، به سفرهای زیادی خواهی رفت، سفرهایی به کشورهای دیگر. آنچه گفتم در تقدیر توست و دیر یا زود برایت اتفاق خواهد افتاد.
. در مسایل مادی سودی خوبی بهت میرسه و باعث خوشحالیت میشه، اگر صاحب کسب و کار نیستی و سن کمی داری، خرمایی که توی فنجونت افتاده خبر از آینده روشن در زمینه مالی برای واست میده.. مدتی هست که بین شما و یکی از دوستانتان شکر آب شده.  ۹ روز دیگر با او قرار ملاقاتی بذار که آن روز روز توست و میتوانی آنچه باعث رنجش خاطرتان شده را سامان ببخشی. از چتری که در فالت افتاده نهایت استفاده را ببر و همانطور که گفتم عمل کن. همه چیز حل خواهد شد.