2777
2789

موقع انتخاب رشته که مشاورم برام انتخاب رشته می کرد با توجه به رتبه ۷۸۵۰ منطقه ۳ گفت که همه پیراپزشکی ها قبول میشی❤️ 

البته همه رشته های پیراپزشکی در لیسانس محدوده حقوقشون تقریبا مثل هم حد حقوق کارمندی هستن🙂

گفت میتونی مامایی اتاق عمل هم بزنی و حتما قبولی.

بعد گفت اگه علوم آز هم بزنی گرچه لیسانسش زیاد خوب نیس ولی اگر ادامه بدی تا دکترا بخونی فوق العاده است و میتونی آزمایشگاه تاسیس کنی و پول دربیاری یا اگه مسئول آزمایشگاه شی به اندازه هیئت علمی حقوق می گیری

منم با همین نیت، اول علوم آزمایشگاه رو زدم. حالا که جمع مهمون یا فامیل میرم حس می کنم این فکر رو دارن که من مامایی، اتاق عمل اینا قبول نشدم و این باعث یه جور حس سرخوردگی بهم میده چون میخوام پرستیژ و کلاس کاریم بالا باشه🌹

چیکار کنم؟🥲

برای مردم زندگی نکن

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
برای مردم زندگی نکن

خب کلاس کاری فردی که لیسانس اتاق عمل یا لیسانس مامایی داره باکلاسه یا کسی که آزمایشگاه را ادامه داده و دکترای ژنتیک خونده و استاد دانشگاهه؟

صادقانه بگو🙂🌷

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب شما که می‌خواستی پرستیژ شغلی خوبی داشته باشی چرا همچین ریسکی کردی 

چون بر اساس رتبه و پرستیژ بخوای بگی علوم آزمایشگاهی تقریبا آخر لیسته 

اما حالا که دیگه انتخاب کردی به این مسائل اهمیت نده

خب کلاس کاری فردی که لیسانس اتاق عمل یا لیسانس مامایی داره باکلاسه یا کسی که آزمایشگاه را ادامه داده ...

نمی فهمم کلاس کار یعنی چی

همین که داری درس میخونی تلاش میکنی تا نون حلال دراری خودش خیلی خفن 

دهن مردم همیشه باز توجه نکن

خب شما که می‌خواستی پرستیژ شغلی خوبی داشته باشی چرا همچین ریسکی کردی چون بر اساس رتبه و پرستیژ بخوای ...

خب چون دکترای علوم آزمایشگاهی از بقیه دکترای پیراپزشکی بهتره واقعا

الان چیکار کنم؟ الان تو جمع یه کم حس سرخوردگی دارم که فامیل بگن طرف شاید رشته های پرستاری مامایی قبول نشده در حالی که قبول شدم ولی چون حقوقشون در حد کارمندی هس و فقط اسم دارن نزدم

اگه این رشته رو تا دکترا بخونم و دکترای ژنتیک بگیرم با کلاس هس در حد اتاق عمل یا مامایی یا نه؟

آخه اتاق عمل حقوق کارمندان مامایی هم بیکارن خیلیا اشباع شده هر چند برخی صداشون میزنن دکتر

بازم نمی دونم

دوره های زیبایی برم؟ چیکار کنم؟ دکترام تکمیل کنم ؟ 

خب چون دکترای علوم آزمایشگاهی از بقیه دکترای پیراپزشکی بهتره واقعاالان چیکار کنم؟ الان تو جمع یه کم ...

من خودم اتاق عملم بقول تو فقط اسمش خوبه حقوق همونه ولی حسرت ماماییو نخور ۹۰درصدشون بیکارن همون رشته خودت خوبه استخدامی شرکت میکنی یا آزمایشگاه خصوصی دوسالم طرح داری

خب کلاس کاری فردی که لیسانس اتاق عمل یا لیسانس مامایی داره باکلاسه یا کسی که آزمایشگاه را ادامه داده ...

کلاس به نوع حرف زدن و پوشش و رفتار و اخلاقته

توی آشناهام دو نفر میتونم برات مثال بزنم

یکی دیپلمه و بازاری، با شخصیت تمام، یعنی از ادب و متانتش هر چی بگی کم گفتی

یکی پزشک عمومی، حرف میزنه همه میگن کاش این ساکت بشه دهنشو ببنده

فک میکنی کلاس کدوم بالاتره؟

خودت باید سطحتو بکشی بالا نه اینکه توقع داشته باشی مسائل جانبی مثل رشته، شغل و ... بیان بهت هویت بدن

تو قراره به رشتت هویت بدی نه اون به تو

زمانی که من رفتم معماری خوندم، پشت سرش میشنیدم که میگفتن این کودنه از رشته ریاضی رفت مهندسی معماری رو انتخاب کرد که بیشترش هنره تا مهندسی، اگه عاقل بود میرفت برق میخوند!

الان بعد ۲۰ سال از همون آدما هفته ای حداقل چند تا زنگ دارم که میگن لطف کن به ویلای فلانجای ما هم سری بزن، کارای طراحیشو انجام بده

رشتم و شغلم که عوض نشده

من هویت دادم بهش

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی