2777
2789

نظرشما چی باعث میشه که یه خانم کاریزماتیک باکلاس باشه، چندوقت پیش توی جمعی یه خانومی که ازفامیلای دورمون هس رودیدم یعنی هرچی از کلاس این خانوم بگم کم گفتم،عزادار هم بودنا، 1ماه بود عزیزشون ازدست داده بود، باکلاس، شیک،سنگین ورنگین ولی اصلا خودش رو نمی‌گرفت، یه تایمی هم باهم حرف زدیم، دلم میخاست حرف زدن مون تموم نشه انقد که خوب بود، منم میخام اونجوری باشم

اصلا کاریزما چی هست؟؟ 

منم میخوام ولی نمیشه😂ذاتیه بعضیا اینحورین بعضیا نه

زنی‌ را میشناسم من که شعرش بوی غم‌ دارد ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد زنی با تار تنهایی لباس تور میبافد زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند•

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب اینایی که الان گفتی چه ربطی به باکلاس بودن داشت یعنی هرکس تو مراسم عزا گریه وبی قراری کنه بی کلاس ...

نه فداتشم، اونا گریه وزاری شونو کرده بودن، من نبودم تو مجلسشون اصلا شاید خود زنی هم کرده باشن من میگم یکی دوماه کلا گذشته بود از اون قضیه 

ببین من قبلا فک میکردم هرکی پولداره باکلاسه، ولی انقد پولدار بیشخصیت دیدم نظرم عوض شد

ولی من فقیر با کلاس ندیدم همه باکلاسا پولدار بودن 

زنی‌ را میشناسم من که شعرش بوی غم‌ دارد ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد زنی با تار تنهایی لباس تور میبافد زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند•
ولی باورت میشه من کسیو دیدم که طلا کیلویی داشته ولی سر و وضع و اخلاقش چی بگم😐

بعضبارو پولم عوض نمیکنه😂

ولی باورت میشه من کسیو دیدم که طلا کیلویی داشته ولی سر و وضع و اخلاقش چی بگم😐

بهتره بگم درست نمیکنه