2777
2789

کار خوبی میکنی 

منم مث تو ام:)

زنی‌ را میشناسم من که شعرش بوی غم‌ دارد ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد زنی با تار تنهایی لباس تور میبافد زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند•

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تنها ستاره‌ی شب تارم، شبت بخیر! تار است بی تو لیل و نهارم، شبت بخیر ای سر به شانه‌‌‌های رقیبان گذاشته کی سر به شانه‌ات بگذارم؟ شبت بخیر... تو در کنار کیستی امشب که سالهاست غیر از غم تو نیست کنارم، شبت بخیر بسیار زخم بر دل خونم زدی و آه تا صبح می‌شود بشمارم... شبت بخیر هرچند بی‌تو تاب نمی‌آورم، برو هرچند بی‌تو خواب ندارم، شبت بخیر رفتی اگرچه وقت خداحافظی نبود دیگر نشد بهانه بیارم، شبت بخیر...♥️🦋️ 

از شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست خودمه

توضیح میدی ببینیم چی شده

کاش میشد توضیح داد 

۱۹ سال زندگیم رو به اشتباه گذروندم و مقصر تک تک اتفاقات خودم بودم  

اونی ک دوسم داشت و دوسش داشتم رو از دست دادم 

کاش میشد توضیح داد ۱۹ سال زندگیم رو به اشتباه گذروندم و مقصر تک تک اتفاقات خودم بودم اونی ک دوسم دا ...

وای خدایا چرا امشب تموم نمیشه. 

امشب هرچیزی منو یادش انداخت و آتیش گرفتم. 

اگر قرار بود بشه،مطمئن باش میشد.حالاکه نشده.به عقب برنگرد. کاشکی بشه حسرتم نخوری.

کاش میشد توضیح داد ۱۹ سال زندگیم رو به اشتباه گذروندم و مقصر تک تک اتفاقات خودم بودم اونی ک دوسم دا ...

😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢

اگر قرار بود بشه،مطمئن باش میشد.حالاکه نشده.به عقب برنگرد. کاشکی بشه حسرتم نخوری.

وای خدایا چرا امشب تموم نمیشه. امشب هرچیزی منو یادش انداخت و آتیش گرفتم.

من حقمه هر چی سرم بیاد با کمال میل تاوان بدی هامو می‌پذیرم 

کاش میشد زمان رو به عقب برگردوند 

هم خودمو داغون کردم هم اونو 

من راضیم که خدا نبخشتم 

❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹😭😭😭😭😭

من حقمه هر چی سرم بیاد با کمال میل تاوان بدی هامو می‌پذیرم کاش میشد زمان رو به عقب برگردوند هم خودمو ...

چراااا حرفای دله من داره از  دهن شما درمیاد و تایپ میشه. چرا واقعا 

منم امروز ها هرچی عذاب میکشم میگم حقمه. 

باید تاوان بدم تا بدونم چه گوعی خوردم😢😢😢😢😢

چراااا حرفای دله من داره از دهن شما درمیاد و تایپ میشه. چرا واقعا منم امروز ها هرچی عذاب میکشم میگم ...

جوری دوسم داشت که هیچکی نداشت 

از رفتارای خیلی وحشتناک بدم ( کسی دیگه رو بهش ترجیح دادم از سر لجبازی و کنجکاوی ... ) ناراحت میشد ولی می‌بخشید 

من بچه بودم و نفهم .من نفهمیدم کی رو دارم از دست میدم 

تو فااال هم بودیم ولی مال هم دیگه نبودیم 😭😭😭😭