2777
2789
عنوان

شوهرم حامی من نیست

495 بازدید | 31 پست

بچه ها من امروز دکتر زنان رفتم. شوهرم دیروزش می‌گفت خودت برو، من نمیتونم مرخصی بگیرم بیام. اما لحظه آخر بهم زنگ زد گفت دارم میام دنبالت. فردا هم قراره برم کلی آزمایش و سونو بدم. بهش گفتم میتونی مرخصی بگیری منو ببری؟ با حالت عصبانیت گفت نه صاحب کارم مرخصی نمی‌ده و اونجا یکی از بچه ها میخواد بره عروسی، به اون مرخصی نداد.کلی کار هست و فلان. درصورتی که یه بار شوهرم خیلی بی دلیل یه روز کامل مرخصی گرفت اومد خونه که فقط بخوابه استراحت کنه. و پنجشنبه ها معمولا مرخصی میگیرن چون کارشون سبکه این روزها . البته بگما اینبار یکم کارشون زیاده می‌دونم اما خب من دلم میخواست بخاطر من مرخصی بگیره یا حداقل اگه واقعا نمیتونه مرخصی بگیره ، با حس ناراحتی و تاسف ازم باید معذرت خواهی میکرد نه اینکه عصبانی میشد . من حساس شدم یا حق طبیعی منه که شوهرم فردا حمایتم کنه؟

همین ک امروز اخرین لحظه اومد ینی اهمیت میده. رو پای خودت بایست و بزار بفهمه اینو

یعنی به نظرت مستقل باشم توی اینجور موارد یا سعی کنم ناز کنم که نازمو بکشه؟ آخه دکتر که رفته بودم، همه با شوهرهاشون اومده بودن، فقط من و دو سه نفر تنها بودیم. به نظرتون اون زنها که با شوهرشون همه جا میرن اشتباه میکنن یا کسایی مثل من که مستقل میرن؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حساس شدی باباوضع همه همینه

من خودم دوتازایمان کردم موقع زایمان بااتوبوس تنهارفتم بیمارستان بقیه اش ک پیشکش نمیفهمیدک من رفتم دکتریانه

زایمان اولم خیلی سخت بود همه اومده بودن دربیمارستان ولی آقارفته بودخونه خوابیده بود ب کتفشم نبودک احتمال مرگ برای بچه یامادروجودددره

یعنی به نظرت مستقل باشم توی اینجور موارد یا سعی کنم ناز کنم که نازمو بکشه؟ آخه دکتر که رفته بودم، هم ...

والا من ک بچه دار نمیشم و یه پام دکتر زنانه کم دیدم زن و شوهر با هم باشن. تهش اینه شوهرم میگه از سر کار ک میام از اونجا رد میشم ک دنبالت بیام. حتی یه بار با اسنپ ک برمیگشتم گریه میکردم دلم گرفته بود کل راه با راننده اسنپ حرف زدیم و از بدبختیامون گفتیم😂

والا من ک بچه دار نمیشم و یه پام دکتر زنانه کم دیدم زن و شوهر با هم باشن. تهش اینه شوهرم میگه از سر ...

به نظرت درسته با غریبه درددل کردن؟ پس نقش همسر چی هست

سلام.نمی دونم بچه داری یانه...همسرمن نه مهربونه ونه حتی بلده ادای آدمای مهربونو دربیاره...تابه حال نشده دکتررفته باشم وحتی یک بار پرسیده باشه حالت چه طوره یادکترچی گفت یااصلا برای چی دکتررفتی...اصلابراش مهم نیس...من چون بچه دارم چاره ندارم وخودموبه کوچه علی چپ زدم.اگه بچه نداری ورفتارشوهرت ازارت میده جداشو برو اگه بچه داری بمون و زندگی کن وتوقع نداشته باش...بی توقع بودن همیشه به نفع خودآدمه

نه دکتر زنان نه هیچ جا انتظار نداشته باش با اتوبوس یا اسنپ برو اذیت نشی یا بگو ماشین شو بزاره خودت برو ناز نکن اگه بلد نیستی برو رانندگی کن که مستقل باشی 

زندگی زیباست اگر زیبا نگاه کنیم 
وظیفه ی شوهرته اینجورمواقع کنارت باشه حالاشایدموردی نتونه بیادکه قابل درکه ولی اینکه کلانیاددرست نیس ...

آخه از این ناراحتم واسه چرت و پرت مرخصی میگیره اما بخاطر من نه. به نظرت حساس شدم یا مشکل از شوهرمه؟

یعنی به نظرت مستقل باشم توی اینجور موارد یا سعی کنم ناز کنم که نازمو بکشه؟ آخه دکتر که رفته بودم، هم ...

احتمالا اونا واسه مشکل نازایی اومده بودن....به اندازه موهای سرم رفتم دکتر زنان و به تجربه میتونم بگم بیشتر اونایی که با شوهراشون میان باهم میرن داخل تا معاینه و درمان بشن البته هستن مردایی که همیشه پابه پای خانوماشون تو مطب و بیمارستانا هستن ولی خب نمیشه گفت چون شوهرتون همراتون نیومده مطب یعنی براش مهم نیستید

🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘