2777
2789
عنوان

امروز پسرم جشن یلدا داشت شوهرم نذاشت بریم مدرسه تا الان گریه کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 21543 بازدید | 312 پست
مهریم مبلغی نیس بخواد میتونه فردا طلاقم بده. حضانت بچه رو بده میزم فقط دراین صورت میتونم برم و خونه ...

این شوهر قابل اعتمادی نیس بنظرم دو روز دیگه حتی ممکنه بهت خیانت کنه و بدتر بشه همه چی. خواهش میکنم تا دیر نشده یه فکری بکن و خودت و بچتو ازین زندگی نجات بده

شما رو از یه کاربری دیگت یادمهتنها راه نجاتت اینه خودت بری کار کنی پول جمع کنی خونه جدا بگیریکسی دلش ...

عزیزم همه زنا قوی هستن... همه میتونن قوی باشن...

ما خانوادگی ضعیفیم چیکار کنم دست خودم نیست از بچگی تو سری خور و بدبخت بودم چجوری خودمو درست کنم چجوری مثل خانومای قوی باشم الان تو سی سالگی میشه

سردارم خداحافظ......

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

این شوهر قابل اعتمادی نیس بنظرم دو روز دیگه حتی ممکنه بهت خیانت کنه و بدتر بشه همه چی. خواهش میکنم ت ...

خیانت که کرده دوسال به یکی بوده حتی رابطه داشتن..

تاپیکام تو کابرری های قبلیم بوده تعلیق شده

هر بلایی بگی سرم آورره

سردارم خداحافظ......
آخه شمایی که یه خونه نمیتونین اجاره کنین چرا بچه دار شدیننکنینشمارو به هرچی میپرستین نکنینانقدر جمعی ...

افرین این که شوهرش مقصره که درسته ولی چرا وقتی میدونست شوهرش اینجوریه حتی پول هم نداره گذاشت بچه دار بشه 

خودش هم مقصره که یه طفل معصوم رو به دنیا اورده 

بعضیا نمیدونم چی پیش خودشون فکر میکنن بچه دار میشن 

بچه بدبخت چه گناهی کرده که اینجور سرش بیاد 

الان هزار نفر میریزن سرمون که وای نه بچه برکته فلانه ...

نمی‌دونم این چه رازی هست مردها از این که مادر ها با بچشون تمرین کنن بدشون میاد .منم تا قبل این که هم ...

پس منم آویزه گوشم کنم جلو اون حتی نزارم پسرم دفترشو باز کنه

سردارم خداحافظ......
عزیزم همه زنا قوی هستن... همه میتونن قوی باشن...ما خانوادگی ضعیفیم چیکار کنم دست خودم نیست از بچگی ت ...

سی سالگی تازه اول جوونتیه عزیزم خودت به خودت رحم کن اصلا نترس اصلا 

گوش به حرفم بده 

این حییون رو از زندگیت حذف کن

خدا کمکم کن
واسه کنترل شوهرتم که بتونی کاراتو کنی یکم قرص اسنترا حل کن تو ابش یا چایی هر روز بده بخوره

یبار به اصرار دامادشون رفت دکتر دارو هم بهش داد اصلا نخورد گفت من خوبم تا کسی پا رو دمم نزاره اما دکتر گفت تو آدمی هستی که ممکنه تو عصبانیت آدم هم بکشی

سردارم خداحافظ......

اینکه شوهرت تقصیرکاره شکی نیست

ولی شما هم بی تقصیر نبودی تو دعوا

اول صبح وقت مشق نوشتنه اخه؟!!

شما رو نمیدونم رفتارتون چجوریه کار به شما ندارم ولی از بس یه عده ای از مادرا برای کوچیک ترین مسئله پا میشن میرن مدرسه (انگار کار کاسبی ندارن فقط دنبال دعوان!) که معلم نمیتونه به بچه بگه بالا چشمت ابروعه! وقتی تکلیف ننوشت جریمش کنه! اینجوری میشه که مدام به بچه مجبورید بگید تکلیف بنویس وگرنه اگه تو کار معلم دخالت نمی کردید اینقدر دنبال بچه نمی افتادید ، معلم خودش می دونست چجوری بچه رو منظم کنه

افرین این که شوهرش مقصره که درسته ولی چرا وقتی میدونست شوهرش اینجوریه حتی پول هم نداره گذاشت بچه دار ...

حالا هرچی که شده 

نباید تحقیر کنی 

به گذشته نمیشه برگشت همه اشتباه میکنن

خدا کمکم کن
افرین این که شوهرش مقصره که درسته ولی چرا وقتی میدونست شوهرش اینجوریه حتی پول هم نداره گذاشت بچه دار ...

عزیزم منم میخاستم اینا رو بگم بهش 

امام بنظرم الان حالش خوب نیس و افتاده توی عمل انجام شده. بهتره بهش راه حل بدیم و غصه شو بیشتر نکنیم . وگرنه من خودم به شخصه کلا با مقوله بچه داشتن مخالفم بچه مسئولیت  زیادی داره

نه بابا چرا بریزن سرت. واقعا حرف حقه و جوابم نداره

بچه ها گناه دارن هیچ تقصیری ندارن باید تو آرامش و رفاه بزرگ شن نه تو این شرایط فلاکت بار

سردارم خداحافظ......