2777
2789
عنوان

امروز پسرم جشن یلدا داشت شوهرم نذاشت بریم مدرسه تا الان گریه کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 9118 بازدید | 244 پست
مهریم مبلغی نیس بخواد میتونه فردا طلاقم بده. حضانت بچه رو بده میزم فقط دراین صورت میتونم برم و خونه ...

خب هزار مدل صحنه سازی میتونی بکنی دادگاه خضانت بچه رو بهت بده 

مشکل اینه نشستی خدا برات معجزه کنه 

خب یه کاری بکن 

یه بچه رو به این دنیا اوردی مسئولیت داشته باش بخاطر بچت هم که شده یه کاری کن 

شده باشه بعد طلاق بری کارگری و پنبه چیدن حداقل فکرتون راحته دیگه 

یبار به اصرار دامادشون رفت دکتر دارو هم بهش داد اصلا نخورد گفت من خوبم تا کسی پا رو دمم نزاره اما دک ...

ببین کاری که میگم بکن به خدا کمکه 

با یه دونه اسنترا روزی هیچی نمیشه نفهمه فقط بهش میدی

خدا کمکم کن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینکه شوهرت تقصیرکاره شکی نیستولی شما هم بی تقصیر نبودی تو دعوااول صبح وقت مشق نوشتنه اخه؟!!شما رو ن ...

اره الان میگم کاش اصلا اصرار نمیکردم بنویسه پسرمم خودش هی اصرار کرد بده اون دو خط رو بنویسم منم دیگه اشتبا کردم

عب نداره امروزم یه روز گند بود مثل روزای دیگه

سردارم خداحافظ......
حالا هرچی که شده نباید تحقیر کنی به گذشته نمیشه برگشت همه اشتباه میکنن

همه اشتباه میکنن ولی قرار نیس تا ابد توی اشتباه بمونیم که 

ایشون وقتی میبینه شوهر درست حسابی نداره یه کاری کنه واسه خودش جدا بشه با بچش بره 

هی فاز زنای بدبخت رو نباید در بیاره ادم که ، حالا مثلا بدبخت هم باشه بهش میگن باریکلا که توسری خور شوهرتی؟

خب هزار مدل صحنه سازی میتونی بکنی دادگاه خضانت بچه رو بهت بده مشکل اینه نشستی خدا برات معجزه کنه خب ...

من با شاید و چهارتا حرف نمیتونم برم حضانت بگیرم قبلا این راها رو رفتم و میدونم تو دادگاه با وکیل دادگاهم حرف زدم گفت بالا بری پایین بیای بچه واسه پدر ..

الان نمیتونم رو حساب حرفت پاشم جمع کنم برم بچمم بزارم اینجا لای این وحشیا

سردارم خداحافظ......
عزیزم منم میخاستم اینا رو بگم بهش امام بنظرم الان حالش خوب نیس و افتاده توی عمل انجام شده. بهتره بهش ...

ایشون حتی الان هم توی اشتباهش مونده و فکر میکنه از این ادم براش شوهر در میاد

همه اشتباه میکنن ولی قرار نیس تا ابد توی اشتباه بمونیم که ایشون وقتی میبینه شوهر درست حسابی نداره یه ...

خودش باید تصمیم بگیره 

یا بمونه همینجوری بپوسه هم خودش هم پسرش نابود شن 

یا بلند شه و زندگیشو بسازه

در هر صورت ما نمیتونیمتحقیر کنیم فقط راه حل 

چون این ناراحته اگه هم ارادش ضعیف و نمیتونه از ترسش و بی پناهیشه 

باید خودشو بپذیره و زندگیشو بسازه 

امیدوارم قدرتشو پیدا کنه

خدا کمکم کن

شوهرت بشدت کارش اشتباه اشتباه اشتباااااه 

کار شما و پسرت دیگه بدتر مگه کسی سر صبح قبل مدرسه میشینه مشق می‌نویسه ؟پس روز قبلش چیکار می‌کرده ؟چند بار که ننوشت رفت مدرسه معلم دعواش کرد می‌فهمه باید بنویسه مشقاشو 

هر جوری هم شده مستقل بشید 

خودش باید تصمیم بگیره یا بمونه همینجوری بپوسه هم خودش هم پسرش نابود شن یا بلند شه و زندگیشو بسازهدر ...

عزیزم یعنی همه بعد طلاق نجات پیدا کردن. خیلیام بودن بچه رو گذاشتن و خودشونو نجات دادن و رفتن بچشون زیر دست نامادری مرده

اینجا یه قبرستون کوچیک هست به پسر ۶ ساله که مادرش گذاشت و رفت آخرم زیر دست نامادری مرد. مادره کتکش زده بودو بچه آروم نمیشد واسه اینکه آروم شه بگیره بخوابه بهش داروی آرام بخش میده بچه فوت میکنه.خب اون مادر میدونس قراره اینجوری شه؟؟؟ نه فک میکرد با رفتنش هم خودش راحت میشه هم بچش دیگه تو دعوا بزرگ نمیشه

سردارم خداحافظ......
ایشون حتی الان هم توی اشتباهش مونده و فکر میکنه از این ادم براش شوهر در میاد

والا نمیاد

حتی بدتر هم میشه 

پای آینده بچه در میونه . امیدوارم اسی یه تصمیم درست بگیره و گرنه این بچه با کلی عقده  بزرگ میشه و هزاران مشکل دیگه

شوهرت بشدت کارش اشتباه اشتباه اشتباااااه کار شما و پسرت دیگه بدتر مگه کسی سر صبح قبل مدرسه میشینه مش ...

دقیقا درست میگی.. کاش منم بهش اصرار نمیکردم بنویسه

اصلا میذاشتم بره کلاس خانم خودش دعواش کنه

سردارم خداحافظ......