2777
2789
عنوان

امروز پسرم جشن یلدا داشت شوهرم نذاشت بریم مدرسه تا الان گریه کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 9041 بازدید | 244 پست
بخدا فقط نگاش کردم گریه کردم یه نقاشی هم دیشب واسه یلدا کشیده بود ببرهدیروز با نمیانده رفتیم کیک سفا ...

الهی بگردم 

بدا یه کیک واسش بخر .

متعهد به قلبش🖇️♥️ (( من تو زندگیم دوتا کور دیدم : یکی تو که عشق من و ندیدی ، یکی هم من که جز تو هیچکس و ندیدم )) هر آنچه مرا ب درد آورد،مرا ساخت🌱.. محبِ امام زمانم ⛓️✨  _ مامانم ... دیگه هیچی من و نمیکشه دیگه هیچ غصه ای من و از پا درنمیاره بدترین بلایی هم که قرار بود سرم بیاد اومد و من هنوز زندم هنوز قوی ام هنوز میخندم دیگه هیچ وقت نگران دخترت نباش /: 🍂  درخواست و به نی نی یار گزارش میدم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اشکال نداره این تنبیه خوبی میشی که وقتی از مدرسه اوند تا قبل از ساعت ۷غروب درسش نوشته باشه

اما کاش میذاشت جشنو بره کاش جلو مادرش خوردمون نمیکرد که بگه حقتونه

سردارم خداحافظ......

من یه داداش کلاس چهارمی دارم کل روز مامانم التماسش می‌کنه مشق بنویسه دیگه یا آخر شب یا دو ساعت قبل رفتن به مدرسه به زور میشینه می‌نویسه 

از کلاس اول همینطور بوده 

با اشک و داد و هوار میشینه دو خط مینویسه

الان خیلی از بچه‌ها اینطورین 

مشکل اصلی شما اینه که خونه ندارین 

چه همه از همه رنگ ! دوست و دشمن بر سر خوان خدا نشسته‌اند . 🌷

دقیقا منم هی به مادرشوهرم گفتم خب خونه خودم بودم میرفتم تو پذیرایی مشقاشو میدادم یا اونور حاضر میشدی ...

اصلا باهاش دردل نکن....اختلاف ها رو بین خودتون حل کنید منم ۱۰سال باخانواده شوهرم یکجا بودیم الان طبقه بالا روساختیم...ولی اصلا جلوشون جروبحث هم نمی‌کردم به شوهرمم از اول گفتم اگه بحثی ناراحتی هست جلوی جمع نگو تو اتاق خودمون حرف بزنیم حرفامون از تو اتاق بیرون نره...اگر هم تو جمع می‌دیدم عصبی هست و حوصله ندارم اصلا سر به سرش نمی‌داشتم حتی بخاطر همین که یکجا بودیم هفت سال بچه نیاوردم...الان حتی دانشگاه هم میرم...چون خونه زندگیمون جدا شده...البته قبل ازدواج فوق دیپلم داشتم...مردها اکثرا دهن بین خانواده هستن...پس با خانواده شوهرت دردل نکن...که دامن نزنند به اختلاف هاتون

فقط 17 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰
بخدا فقط نگاش کردم گریه کردم یه نقاشی هم دیشب واسه یلدا کشیده بود ببرهدیروز با نمیانده رفتیم کیک سفا ...

آخه شمایی که یه خونه نمیتونین اجاره کنین چرا بچه دار شدین

نکنین

شمارو به هرچی میپرستین نکنین

انقدر جمعیت بدبختارو افزایش ندین

باز آدم بی پول باشه اما اخلاق داشته باشه و پدر و مادر خوبی واسه بچش باشه اوکیه اما تو با این شوهر دیوانه چرا بچه آوردی

دلم کباب شد واسه اون طفل معصوم

مطمئنم هیچوقت امروزو یادش نمیره

الانم داره فکر میکنه همه دارن خوش میگذرونن کیک و خوراکی میخورن اما اون نرفته

شغل شوهرت چی؟چرا خونه جدا نمیگیرید؟

همش تو شرط بندیه تازه فهمیدم میره تو این سایت شرط بندی

صدتا شغل عوش کرده الانم میره مغازه دوستش وایمیسه الافی و دختر بازی

سردارم خداحافظ......

شوهرت خل و چله

اون بچه هم اسمش روشه بچست داره به پای تصمیم خودت میسوزه

موندم دقیقا به خاطر چی داری زندگی میکنی با این ادم؟؟؟

امیدوارم فقط بهونه ات این نباشه

به خاطر بچمه

چون دهن بچت داره توی زندگی با خودت و شوهرت سرویس میشه

من خیلیییی رک حرفمو زدم

چون اینجا همه میخوان شوهره رو فحش بدن و دلداریت بدن

من بهت میگم به خودت بیا !!!!!!

زندگی خودت رو زهر تر نکن

و دهن بچه بیشتر از این سرویس نشه

اما کاش میذاشت جشنو بره کاش جلو مادرش خوردمون نمیکرد که بگه حقتونه

اشکال نداره بهش فکر نکن

دیگه شده نمیشه برگردی عقب درستش کنی که ولی از این ببعد بیشتر حواست باشه نزار از دعواتون با خبر بشن 

اینارو که نگفت یعنی سوختما دوس داشتم سرش داد بزنم گفتم چرا طرف پسرتو میگیری خب تو یه اتاق ۶متری داری ...

معلومه که نمیتونی طلاق بگیری پس باید راه حل دیگه ای پیدا کنی .... بعضی وقتها زبان قاصره