2777
2789
عنوان

امروز پسرم جشن یلدا داشت شوهرم نذاشت بریم مدرسه تا الان گریه کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 9029 بازدید | 244 پست

نمی‌دونم این چه رازی هست مردها از این که مادر ها با بچشون تمرین کنن بدشون میاد .منم تا قبل این که همسرم برسه تمام درس های بچم رو تموم میکنم وگرنه اگه جلوی اون باشه غر غر میکنه

من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼
اره بخدا من چه فکری کردم رفتم گفتم مامان نمیزاره بریم مدرسه بچه جشن داره و این حرفا به خیال خودم گفت ...

اصا نترس واسه جدایی اقدام کن بهنظرم پسرتم مدرسه اس راحت صبح ها میری سرکار

هضانتشم بگیر بزار یکی دوبار دستش بلند شد سری برو پزشک قانونی بگو صلاحیت نگداری بچه نداره

خدا کمکم کن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببخشید تقصیر خودته چندساله تاپیک میزنی اعصاب مارو خورد میکنی میشه دیگه تاپیک نزنی؟؟خیلی بی عرضه ای ک ...

عزیزم چرا اینجوری میگی؟؟مگه رفتن ب این راحتی هاس؟!وقتی نه شاغله نه خونه داره بزاره بره جایی نباشه که پناه ببره اونجا شوهرش بدتر عصبی میشه و راهش نمیده خونه دیگه بدتر🥺

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
چقد بد اخلاقهروانی

اصلا تپش قلب گرفتم باورم نمیشد البته اخلاقش سگه و تعجبی نداشت برام اما اینکه نزاره بچه بره جشن رو باور نکردم بزور مجبورش کرد لباس مدرسشو دربیاره و گفت صدای گریتو بشنوم کتاباتو پاره میکنم

سردارم خداحافظ......
ببخشید تقصیر خودته چندساله تاپیک میزنی اعصاب مارو خورد میکنی میشه دیگه تاپیک نزنی؟؟خیلی بی عرضه ای ک ...

عزیزم تا با کفش کسی راه نرفتی قضاوتش نکن

تو تاپیکای من نیا خب من زور نکردم کسی رو.

تاپیکای غم انگیزتر از من هم خیلی هست

سردارم خداحافظ......
اشکال نداره این تنبیه خوبی میشی که وقتی از مدرسه اوند تا قبل از ساعت ۷غروب درسش نوشته باشه

امیدوارم شما شیوه تنبیه و تشویق و تربیت این ادم بیمارو پیش نگرفته باشید 

بچه ۶ ساعت تو مدرسه درس بخونه تا بیاد خونه هم مشق و تکلیف و ... 

نیاز به استراحت و بازی و سرگرمی هم که هیچ

نوحه😐

چرا ب نماینده هم گفتی ک مشکل دارین😮نهایتا میگفتی بچم کسالت داره

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
اصا نترس واسه جدایی اقدام کن بهنظرم پسرتم مدرسه اس راحت صبح ها میری سرکارهضانتشم بگیر بزار یکی دوبار ...

چجوری بگیرم

با مشاور حرف زدم گفت تا نامه بستری شدن تو بیمارستان روانی رو نیاری حضانت نمیدن

سردارم خداحافظ......
نوحه😐چرا ب نماینده هم گفتی ک مشکل دارین😮نهایتا میگفتی بچم کسالت داره

اومد ببره وسیله رو یهو بغضم ترکید. یه اخلاق گندی دارم یکی میگه حالت چطوره گریم میگیره

سردارم خداحافظ......
عزیزم چرا اینجوری میگی؟؟مگه رفتن ب این راحتی هاس؟!وقتی نه شاغله نه خونه داره بزاره بره جایی نباشه که ...

خب باید از یه جایی شروع کنه

از این شوهر آبی گرم نمیشه

خاله من ۵۰ سال پیش هر چی به خانواده خودش گفت شوهرم بده هرچی نشست پای زندگی دید درست نمیشه

اون دوران با وجود کلی مخالفت و اذیت هم از طرف خونواده خودش هم از طرف شوهرش مستقل شد خودشو راحت کرد

چجوری بگیرمبا مشاور حرف زدم گفت تا نامه بستری شدن تو بیمارستان روانی رو نیاری حضانت نمیدن

نه اینجوری نیست 

پزشک قانونی سریع شگایت کن بگو امنیت جانی نداره 

پرونده سازی کن واسش تو پزشک قانونی یا حتی خودت یه جوری کبود کن بنداز گردن اون 

کسی هست حماییتت کنه ؟

چندتا شاهدم ببر 

خدا کمکم کن