2777
2789
عنوان

واسه آقایی که از زندگی با همسرش خسته شده ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 3884 بازدید | 229 پست
حس میکنم مرده هوایی شده ،بهونه میگیره ، یه نفر رو می‌شناختم زنشو طلاق داد به بهانه های واهی ، سریع ا ...

زنش از خودش سرتره هم مدرک تحصیلی هم شغل رسمی دولتی همه چیز این دلش جایی گیره دقیقا 

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اقا چقد شبیه بنده هست فقط من هنوز ازدواج نکردم در شرف ازدواجم

ازدواج نکن پشیمون میشی با اونی که دوست داری ازدواج کن 

طرف خودتونه؟؟؟؟مردا زر مفت میزننزندگیم کسل و یکنواخته و هزار کوفت و زهرمار تا یه دختر یا زن متاهلو ت ...

طرف فامیل ماست چی بگم والا اینقدر تو ازدواج عوض شده همه میگن آدم شده ولی به من میگه زیر فشار روانی قرار داره دلش واقعا زندگی خشک رسمی نمیخواد احتیاج به شوق و احساس داره

خانمش که خانم خوبیه من میشناسم فقط تایپ ایشون نیست خانم مذهبی حجابی خانواده دار اصیل همش مراسم مذهبی ...

اقا وقتی می خواست زن بگیره ننی دونست زنش مذهبی و خودش چطوریه 

حالا فهمیده تایپ خودش نیست و بهم نمیان عجب 

این آقا خوشی زده زیر دلش.خودش دل به زندگی نمیده بعد میگه خانمش سرده.ادم چشمش دنبال یکی دیگه باشه خوبی‌های زنشو نمی‌بینه.اونم عشق نیست هوسه .اگه با اون یکی هم ازدواج کنه یه مدت بعد برایش عادی میشه عین خانمش

هیچی اون اقا زندگیش بکنه اون خانم نمیخواد برای اقا دلسوزی کنه کاری بهش نداشته باشه

کسی که درکش کنه بجز من نداره تازه با من ۱۰ سالی فاصله سنی داره بزرگ‌تره ولی حرفش رو فقط من میدونم چی میگه 

همینو بگو چه راحت با مردی که زن داره و فکرش یه جای دیگست برخورد میکنن همین تفکر های غلط باعث خیانت ش ...

منکه بهش حق نمیدم از خوبی زنش خودمون میدونیم ولی دو نفری هستند که تایپ هم نیستند الان هم بخاطر بچه ها پایبند زندگی شده آقا 

با توجه ب تاپیک هات حس کردم اقاهه دوس پسر سابقته عشق اولشم خودتی😐البته اگه اشتباه میگم ببخشید

نبخدا طرف آشنا ما هست ولی دوست پسر سابق من زنش کجا بود آخه

پیام من به اون آقا اینه که بسوز و بساز چطور خیلی از زنها به خاطر فرزندانشون با شوهر بدشون ساختن و دم ...

پس احساساتش ذوق و شوقش برای زندگی اینا چی؟

دختره فعلا در حد دیت رفتا یعنی چی؟؟ یعنی با این مرد متاهل قصد رابطه داره؟

دختره کلا دوست پسر داشته و داره سر قرار هم رفتن قبلا هم با پسرا بوده بعدش رو نمیدونم دیگه تا کجا پیش رفتن دختره آزاده تایپ خودشه زن خودش مذهبی و محدوده 

بعد دو تا بچه یادش افتادهخدا لعنتش کنه

بگو خدا هدایتش کنه گناه داره فامیله دلم میسوزه براش