2777
2789
عنوان

من خیلی ضعیفم(نشخوار فکری)

134 بازدید | 22 پست

بچها من ۱۹ سالمه ولی دیگه خسته شدم از ۱۴ سالگی فکرای چرت پرت اومده سراغم باعث توش قلبم شده نمیدونم شاید کسی اینطوری نبوده ، مامانم اون موقع ها میگفت به خاطر بلوغه درست میشه ولی هنوز درست نشده به حدی شده که همش دوس دارم بخوابم زندگی رو خییییلیییی دوست دارم ولی ارامش ندارم بزارید بچها کسی بوده مثل من؟خسته شدم چیکار کنم؟

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اوووه من ازسن ۲۰ سالگی انقدددددررر  تنشخوار فکری داشتم که باعث شد تشنج کنم بدون هیچ سابقه ایو الان درگیرم چند سال

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

مثلا چه جور فکرایی ؟

مثلا اگه بری تاپیکای قبلی منو ببینی کلا راجب لنز دارم حرف میزنم، ترسای الکی دارم مثلا میترسم لنز باعث بشه چشام ضعیف شه درحالی که خیلیارو دیدم سال های طولانی میزارن هیچیشون نشده

راست میگید؟میشه بیشتر برام توضیح بدید؟الان حالتون بهتره؟

منم اکثر اوقات اینطوریم هرموقع دچارش میشم مدیتیشن انجام میدم بعدم دعا میکنم و صلوات میفرستم اروم میشم شیوه های مدیتیشن هم تو گوگل میتونی پیدا کنی 

شبا برای اینکه خوابم ببره پادکست گوش میدم حتما امتحان کنین تاصدای ذهنتون خاموش شه مخصوصا صدای مجتبی شکوری زود خابم میبره صداش ارومه🫠

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

از ۲۰ سالگی شروع شد؟روانشناس رفتید؟

اره رفتم روانشناس مگه تاثیر داره عزیزم هیچ تاثیری نداره قرص بهم دادن رفتم پیش روانپزشک قرص فلوکستین قرص نمیدونم یکی دیگه چی بود ..

ن بعد چن وقت تشنج کردم فکر وخیال مریض میکنه مغز توان نداره اصلا الان یکم فکر میکنی میبنی سردرد میاری؟ دقیقا همونه من الان نزدیک تایم قرصام سردرد میشم