2777
2789
عنوان

واسه آقایی که از زندگی با همسرش خسته شده ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 4399 بازدید | 236 پست
وا خو همه ما قبلا یکی رو دوست داشتیم تو مراحل مختلف زندگی این دلیلش نمیتونه باشه اتفاقا من خودم ۱۲۰ ...

فرقش اینه که شما  دل دادی به این زندگیت ولی اون آقا فراموش نکرده و حسش جای دیگست 

فقط حیدر امیر المومنین است

من واسه اینکه اون مردک چیکار کنه پیشنهادی ندارم اما برای اون دختری که پای مزخرفات این مرده نشسته و حرفاش و در مورد عدم علاقه و ازدواج مصلحتی و اینجور چرندیات باور کرده یه نصیحت خواهرانه دارم که به گرگ بیابون اعتماد کن اما به مردا نه. هر چرندی بهت گفته و میگه فقط برای اینه تورو گول بزنه و کنار خودش نگهداره.

شب می‌ره بغل خانمش عشق و حال ، از اون طرف میاد از شوق و شور نداشتنش به تو میگه. بیشتر با خودت فکر کن بیاد چی بهت بگه که تورو خر کنه تو رابطه باهاش بری یا بمونی ، باید بد زنش و بگه دیگه. باید از شوق و ذوق کور شده ش که تو سرش بخوره انشالله بگه. خلاصه کنم به اون دختر خانم که براش این سوال و پرسیدی بگو تو فقط بازیچه ای بیش نیستی.

تهش همون زنش و که گفته شوق و ذوقم باهاش کور شده رو میچسبه. اصلا خودش هم همین الان داره میگه بهت دیگع. میگه به خاطر موقعیت شغلی نمیخوام و قرار نیست هیچوقت اون و ول کنم. دیگه خودت اگه بازیچه شدن و نفر سوم و زاپاس شدن و دوست داری بسم الله

اگه دوست داشتین به کانال شخصی من که توش از خودم و چیزایی که دوست دارم پست میذارم وارد بشین.       https://t.me/earndolareasy

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

طلاق با بچه خیلی سخته خیلی حاضره از خودش بزنه از روحیه و احساساتش بخاطر بچه ها از خودگذشتگی کنه

خب پس چی میگی !؟ وقتی حرف طلاق میشه اینو میگه شما یا اون دوست دختر سابقش این وسط چی میگین؟ الان میخوای چه راه حلی بهت بدن ، بگن اوکیه خانمش باشه ، اون دختر و مرده هم با هم باشند و شور و شوق همدیگه رو زنده کنند.

میخوای ما بگیم با این تفاسیر عیبی نداره ، نه اون مرتیکه کار کثیفی می‌کنه نه اون دختر که با مرد متاهل هرزه میخواد بپره!؟ خب برن هر غلطی میخوان بکنن. کسی جلوشون و نگرفته. ببینیم کی چوبش و آخر میخوره!  اون مرد هرزه که ککش نمیگزه. زنش هم که جاش قرص و محکمه. فقط اون نفر سوم رابطه ست که خودش و تو یه رابطه ی سه نفره خار و خفیف می‌کنه.

در ضمن اون مرتیکه چون زنش الان حامله ست و نمیتونه بهش سرویس بده فاز برداشته اومده سمت اون دختره. اینقدر دیدم مردای هرزه که تو حامله گی زنشون فقط به خاطر اینکه بساط س...کسشون یه مدت جمع میشه خیانت میکنن. حتی خودم یه زمانی فریب یکیشون و خوردم.

من حرصم میگیره از اون دختره ی احمق کودن که فکر می‌کنه این مرتیکه براش قرارها بزینه. پای مزخرفاتش نشسته 

اگه دوست داشتین به کانال شخصی من که توش از خودم و چیزایی که دوست دارم پست میذارم وارد بشین.       https://t.me/earndolareasy

میگه به اون برسم فقط یه سال هم باهاش باشم مال هم باشیم بعدش بمیرم هم راضیم اینقدر دوستش داره یعنی می ...

چی بهتر از این یه سال با اون دختره همه کار بکنه بعد هم بدون دردسر ولش کنه . همه ی مردا از خداشونه یه رابطه ی موقت پنهانی کنار ازدواجشون باشه با یه دختر خنگ و کودن ساده. اصلا همین که میگه فقط یه مدت بتونم با اون خوش باشم یعنی اون دختر و فقط برای عشق و حال چندروزه ش میخواد

دقیقاً 👌 احساس می‌کنم خودش همون دختر خونه خراب کنه

این کاربر مریضه برو تاپیکاشو بخون . یا کلا داره دروغ میگه و هدفش عادی جلوه دادن رابطه های افراد متاهله یا واقعا همین قدر کثیفه . هر روز یه سری شر و ور میگه

منم موندم چرا این حرفا رو به اسی ميزنه من اگه پسر عموم بیاد در مورد خیانت حرف بزنه دیگه باهاش حرف نم ...

خودش زیادی روشنفکره ولی شوهرش اگه به یه زن نگاه کنه میشه خیانت . تمیدونم چرا این مریض روانیو نی نی سایت تعلیق نمیکنه

من واسه اینکه اون مردک چیکار کنه پیشنهادی ندارم اما برای اون دختری که پای مزخرفات این مرده نشسته و ح ...

ای ول

زدی توخال. حرف های تکراری نرهای خیانت کار🤣🤣🤣🤣

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
نه دلش میاد از زن و بچه و خانوادش بگذره نه از کسی که دلش باهاشه 😢

به نظرم که پسر عموت خیلی عوضیه

حس لاشخور ازش گرفته 

و واقعا بویی از انسانیت نبرده که به خاطره هوسش زندگیشو خراب میکنه و درحال حاظر درحاله خیانت هست..اینجور ادما تو یه هوا هم نباید باهاشون نفس کشید چه برسه دلسوزی کنی براشون .احمق

ماجوانی را میان خاک مدفون کرده ایم 😔بس که در پایان هر شادی در آمد پیر ما 😔