2777
2789

چهره محبوب یا کاریزماتیکی دارم مهربون هم همینطور 

اما باطنن اینطوری نیستم دوست داشتن جز دردسر وحسادت بقیه  چیزی برام نداشته کلا به هرکس هم متقابلا محبت کردم بعد یه مدت ضربه خوردم  راجب جنس مخالف حرف نمیزنم چون متاهلم تنها کسی که دوسش دارم  والاهی ک هیچ ویت بی معرفتی ازش نبینم همسرمه حتی ۷ ساله متاهلم بچه نیاوردم میترسم ۱۰۰ خودمو براکسی بزارم نمیدونم کسی مشابه من هست عادیه ؟

مامانمو توسن نوجوونی  ازدست دادم انگار دوست ندارم از ادای مادری کردن  خواهرم یا اطرافیانم محبتی بکنن که فقط درظاهره چون زمانی که نیاز داشتم ودارم همیشه خودم وخدای خودم بوده حتی همسرمم نمیتونسته خلا رو پرکنه 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

فقط دوست دارم به حیوونا محبت کنم  تنهاموجوداتی که قدردانن 

ندارم اما کلا میگم بخاطر بهداشتش بخاطر اینکه همسر موافق نیست نداشتم حیوون کلا  گفتم ..

شغلی هست دررابطه باحیوون بجز دامپزشک؟

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

منم ذاتا خوبم قبلن هم دختر شاد خوش برخوردی بودم ولی خیلیا بهم ضربه زدن خسته شدم الان چهرم سردو جدیه بعضیا فک میکنن خودمو میگیرم ولی من فقط بی حوصلم واقعا هم دوس ندارم کسی بهم نزدیک بشه حوصله ندارم ولی بد نیستم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم ذاتا خوبم قبلن هم دختر شاد خوش برخوردی بودم ولی خیلیا بهم ضربه زدن خسته شدم الان چهرم سردو جدیه ...

پس هس عین خودم .. زده شدیم میدونی 

شغل  غیر از دامپزشک میدونی؟ دررابطه باحیوون 

میگن شغل باید حال خوب کن باشه 

می‌فهمم چی میگی منم کشیدم سالهاست و هنوزم ادامه داره

ولی بچه فرق داره البته من بارداری پنهان داشتم نفهمیدم هفته ۳۷ همیشه میگفتم اگر باردار بشم میندازمش الان شده همدم تنهاییام نمی‌فهمم شب کی میشه روز کی میشه ی هدف دارم برا خودم نمی‌خوام عصای دستم بشه حالا ک اومده و خدا خواسته 

می‌خوام خوب بزرگ بشه

وقتی حس دختیرماه یخ بزنه ...دیگه آب شدنی نیست!!!
می‌فهمم چی میگی منم کشیدم سالهاست و هنوزم ادامه دارهولی بچه فرق داره البته من بارداری پنهان داشتم نف ...

ای جانم خداروشکر عزیزدل الاهی خوشبخت وعاقبت بخیر بشه

پس هس عین خودم .. زده شدیم میدونی شغل غیر از دامپزشک میدونی؟ دررابطه باحیوون میگن شغل باید حال خوب ...

منم حیوونارو خیلی دوس دارم همش میگم حیوونا قدر محبتتو میدونن ولی ادما نه

خودمم از بچگی حیوانات مختلفی نگه داشتم

بغیر از دامپزشکی مگه اینکه بخوای پرنده فروشی بزنی یا بری تو روستا حیوانات مختلف نگه داری یا  دامداری

منم حیوونارو خیلی دوس دارم همش میگم حیوونا قدر محبتتو میدونن ولی ادما نهخودمم از بچگی حیوانات مختلفی ...

خخخ نه اونا دیگه خیلی ناجوره ..

اگ بخام نویسنگی کنم چطوریه اطلاعی داری؟