2777
2789

میگن آدمای صاف و ساده به هیچ جا نمیرسن،  همه مخصوصا زن ها باید باسیاست باشن تا بتونن موفق بشن. 

من تقریبا ادم صاف و ساده ای ام. 

البته خیلی هم ساده نیستم.  اینجوریم که اولش برا همه مهربونم،  به همه محبت میکنم،  وقت میذارم،  احترام و انرژی و اهمیت میدم به ادمای دور و برم، براشون خیلی کارا میکنم تا خوشحالشون کنم،  برای همه ارزوی خوب میکنم و هر کاری از دستم برمیاد انجام میدم تا طرف موفق بشه و خوشحال بشه.  

بعد وقتی سواستفاده میبینم یا میبینم این محبت ها یه طرفه ست دیگه  لطفم رو قطع میکنم. 

خیلی جاها موفق بودم خیلی جاها شکست خوردم.  

مثلا تو رابطه م با شوهرم موفق بودم و شوهرم همیشه پشتم بوده و عاشقم. 

تو دانشگاه موفق بودم و همه ی استادا ازم راضی بودن و هفت نفر بودیم تو کلاس که ما هفت نفر برا همدیگه میمردیم و رابطمون خیلی خوب بود.  ولی بقیه ی بچه های کلاس از اکیپ ما متنفر بودن چون ماها هممون شاگرد زرنگای کلاس بودیم و رابطمون با بقیه خوب نبود. تو محل کار هم تا حالا هر جا رفتم ازم راضی بودن و بهم احترام گذاشتن فقط یکجا بهم بی احترامی شد که از اونجا بیرون اومدم. 

اما خب تو خانواده ی شوهر موفق نبودم و سواستفاده ها و بی احترامی هاشون باعث شد قطع رابطه کنیم. 

من به شخصه تو بعضی جنبه ها موفق بودم و تو بعضی جنبه ها نه. 

ینی کسی که باسیاسته هیچ وقت تو هیچ جنبه ای از زندگیش به مشکل نمیخوره؟  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من خودم هم با سیاستم هم ساده خیلی وقتا همه سیاستم و تحسین کردن اما بعضی وقتا انقدر اسکول میشم ساده ب ...

عزیزمم 🥺😍😍

اره منم اینجوریم. 

مثلا خیلی زود منظور ادما رو متوجه میشم ولی خودمو گول میزنم میگم شاید این تصور منه شاید اون تو دلش چیزی نباشه. 

هی خودمو گول میزنم و مثه اسکلا به محبت کردن ادامه میدم تا طرف به حرف بیاد بگه ازت بدم میاد دوس ندارم بهم محبت کنی 😂😂

بعد با خودم میگم کاش به اون حس هام راجب برخورداش اهمیت میدادم و همون موقع کنارش میذاشتم 

منم خیلی ساده ام به طرف احترام و محبت میکنم اما متاسفانه اکثرا سواستفاده میکنن خانمای سیاستمدار بیان ...

منم همینطورم. 

ولی وقتی ببینم طرف داره سواستفاده میکنه میزنم آسفالتش میکنم. 

یهو از فرشته تبدیل به ابلیس میشم 😂

اخه واقعا تو از رو صداقت یه کاریو میکنی بعد بهت تهمت بزنن یا حسادت کنن یا زور بگن یا توقع بیشتر از حد توانت بکنن ادم خسته میشه 

عزیزمم 🥺😍😍اره منم اینجوریم. مثلا خیلی زود منظور ادما رو متوجه میشم ولی خودمو گول میزنم میگم شاید ...

منم فکر میکنم همه خوبن . همه بی منظورن . هیچکس اهل حسودی و دورویی نیست . صد بارم خلافش بهم ثابت شده 

جدیدا یکم بهتر شدم ولی هنوز جای کار دارم

وگرنه خیلی تیکه ها میتونم بندازم ب فامیل ک بشورمشون والا گاف های زندگی اونا از من خیلی بیشتره

🥺🥺عزیزم 

میدونی به نظرم اونا که به خودشون اجازه میدن الکی الکی به دیگران توهین کنن به شدت خودخواهن. 

و کسایی که در برابر توهین دیگران سکوت میکنن از خود گذشته. 

شاید تزکیب خودخواهی و از خودگذشتگی تو وجود ادم باعث بشه که هم یه جا کوتاه بیای و هم یه جا کوتاه نیای 

منم فکر میکنم همه خوبن . همه بی منظورن . هیچکس اهل حسودی و دورویی نیست . صد بارم خلافش بهم ثابت شده ...

فکر میکنم به خاطر اینه که پدر مادرای خوب و صاف و ساده ای داشتیم. 

وارد جامعه شدیم فکر کردیم همه مثه مامان باباهامونن ولی کمکم دیدیم چه قدر دنیا متفاوته و حالا کمکم باید عادت کنیم و یاد بگیریم 

منم همینطورم. ولی وقتی ببینم طرف داره سواستفاده میکنه میزنم آسفالتش میکنم. یهو از فرشته تبدیل به ابل ...

اره ولی همین تغییر ناگهانی باعث میشه بهت بگن چقدر بی جنبه ای و فلان در حالی که خودشون اصلا هیچ درکی ندارن