2777
2789
عنوان

واسه آقایی که از زندگی با همسرش خسته شده ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 4588 بازدید | 236 پست
تآره میگن قضاوت نکن ،نمیدونم به شوهر خودشون هم همچین حقی میدن

همینو بگو 

چه راحت با مردی که زن داره و فکرش یه جای دیگست برخورد میکنن 

همین تفکر های غلط باعث خیانت شده 

هر کی که خیانت کرده دقیقا همین مسائل رو بیان میکنه که طرفم سرد بود و درکم نمی کردو ...هزار تا کوفت و زهرمار دیگه 

نمیگه که من هوول هستم و بی شرف میگه مشکل از مقابل بود

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

از کجا میدونی واقعیت و گفته اینا توجیحات یه طرفه است که غداب جدان نداشته باشه دلایل آلکی، اون خانم ه ...

من میشناسم آقا اصلا زیر و رو شو از یه پسر شاد اهل رفیق بازی و دختر و تفریح و باشگاه تبدیل شده به یه مرد متاهل بچه بغل  افسرده 

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

هم خر و میخواد هم خرما؟از موقعیت شغلی بگذره طلاق بگیره

ناروتو ازوماکی

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨

با توجه ب تاپیک هات حس کردم اقاهه دوس پسر سابقته عشق اولشم خودتی😐البته اگه اشتباه میگم ببخشید

میشه برای روح عزیزِ از دست رفته‌م صلوات یا فاتحه بفرستی🤍ممنون مهربونم...:)      بی‌خبر رفته‌ای و خبر از دلِ بی‌قرارم نداری،آتشم میزند این تبِ عاشقی این غمِ بی‌قراری...بی‌قرارم ببارم،باز آ،تیره شد روزگارم،ابری‌ام همچو باران کجایی تو ای جان که طاقت ندارم،در قفس مانده‌ام بی نفس مانده ام ای امان از جدایی،همچو لالایی‌ خواب شیرین تورا خواهم ای دوست کجایی،همچو ماهی ک در برکه قلب من عکس رویت نباشد،رفته ای تا دگر شوق دیدار من آرزویت نباشد:)

طرف خودتونه؟؟؟؟مردا زر مفت میزننزندگیم کسل و یکنواخته و هزار کوفت و زهرمار تا یه دختر یا زن متاهلو ت ...

اره درسته اون مرد میخواد خیانت کنه از زندکیش پیش اون زنه میناله 

پیام من به اون آقا اینه که بسوز و بساز چطور خیلی از زنها به خاطر فرزندانشون با شوهر بدشون ساختن و دم نزدن تو بهم با خانمت کنار بیا و بساز .والا 

زندگی آهسته تر من خسته ام .کوله باره پاره ام را بسته ام .زخم پایم درد دارد صبر کن.تا کسی مرهم گذارد صبر کن
فقط بحث شغلی نیست دیگه ازدواجش از هم بپاشه سخته براش دوباره سرپا بشه دختره فعلا در حد دیت رفتنه

دختره فعلا در حد دیت رفتا یعنی چی؟؟ یعنی با این مرد متاهل قصد رابطه داره؟

خب موضوع فرق کرد دلش جای دیگه ای گیره .خب کسی که دلش جای دیگری نباید از موقعیت کسی سو استفاده کنه

اون دختره که عاشقشه چون دوست پسر داشته و مسافرت خارج میرفته و اینا خانواده آقا راضی نشدن براش زن سنتی مذهبی گرفتن

دلش خیلی اونجا گیره میگه من اون رابطه رو شده برم تا یه جایی کات هم بشه دیگه رو دلم نباشه

از اول چرا با این خانم ازدواج کرده از اون عشق قبلی دل کنده؟؟

الان چرا دوباره فیلش یاد هندستون کرده؟؟

قبل از هر خیانتی از خانومش جدا بشه بعد بره سر همون دختر

از قبل ازدواج با دختره بوده دیگه چه خیانتی میشه

من میشناسم آقا اصلا زیر و رو شو از یه پسر شاد اهل رفیق بازی و دختر و تفریح و باشگاه تبدیل شده به یه ...

خب مشکل خودشه

کسی قبلش اهل دختربازی بوده

معلومه بعد متاهلی هم باز هوس اونموقع ها رو میکنه

متاسفانه این کار کرم داره و طرفو ول نمیکنه

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
اره درسته اون مرد میخواد خیانت کنه از زندکیش پیش اون زنه میناله

اره بابا این سناریو تکراری هم همیشه جواب داده از بس زنا خودشونو زدن به حماقت

بخدا اگه طلاقش بدم کار و زندگیم نابود میشه ازش بدم میاد خیلی بی ذوقه من خودم با ذوقم از سر اجبار باهاشم اگه نه فردا طلاقش میدادم 

حس بدبختی میکنم کنارش 

یه دخترم راحت پا میده به خیال اینکه واقعا همینه

نه خیر سر به هوا شده وگرنه اکثر خانمها شوهرشون پایشون نیست و درکشون نمیکنن و ... حالا بیان به مردای ...

خانمش که خانم خوبیه من میشناسم فقط تایپ ایشون نیست خانم مذهبی حجابی خانواده دار اصیل همش مراسم مذهبی دارند اینا ولی تایپ آقا متفاوته