2777
2789
عنوان

از چند سالگی قد کوتاه بودن بی اهمیت میشه واسه آدم 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 2398 بازدید | 238 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نظر دوستان با کسانی که قد بقیه رو مسخره میکنن. چیه چی در جوابشون داده بشه دهنشون بسته میشه

من چون قدم بلنده میگم قد یه نعمت خدا دادیه خدا خودش میدونه کدوم بندش لیاقتش بیشتره که قد بلند رو بده به اون نه به کسی دیگه ...اگه قدت بلنده اینو بگو 😅😅

خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

خیلیم خوشگلن زبون قشنگیم دارن 😍

ممنونم عزیزم نظر لطفته

خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

ولی اسی جدی دخترای ریزه میزه انگار دیر تر پیر میشن 😍

خدایی میگی؟ پس چرا من چهرمو هرمی دید گفت بالای سی میخوری😐🤦🏻‍♀️

تلخ و شیرین جهان چیزی به جز یک خـواب نیـست ،             مرگــ پایان می‌دهد یکـ روز این کابوس را 🙃                               بمان تنهـا که تنهـایی به این تن هـا ش‍رف دارد !            لالا لالا بخواب دنیا خسیسه ، واسه کمتر کسـی خوب می‌نویسه ، یکـی لب هاش همیـشه غرق خندس ، یکی چشـماش تو خوابـم خیسه خیسه :)💔

چون خیلی بهش فک میکنی این چیزا میاد سراغت من خودم ۱۵۳ تام ولی اصلا برام مهم نیس اگه هیکلت خوب باشه اصلا به چشم نمیاد اصلا اسی مگه قد دست خود آدمه چرا سر همچین چیز مضخرفی باید خودت رو ناراحت کنی❤️

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤

بنظرم قد چیزی نیس ک بابتش بخای افسرده باشی . قد کوتاه ها خیلی بهترن تیپ و هیکلشون من دوست داشتن قدم اونقدی بود بهم میگفتن کیوت ، جوجه این لفظارو خیلی دوست دارم . بنظرم چهره خیلی مهم تره من چهرم خیلی زشت هست و همیشه مسخره شدم بابتش

لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدن‌ها نداره !

واقعا قد بلند خوبه؟پس چرا ما رو مسخره میکنن😐من 168 ام پاشنه بلند نمیتونم بپوشم یه کفش مجلسی خوب نمی ...

وا من ۱۷۱ خیلی ازقدم راضیم لباس مجلسیم هرنوعی بهم میاد و کفش مجلسیم میپوشم اولین کسی  اینجور میگی قدت متوسطه بلند نیستی که

به اندازه تمام ادما سلیقه های متفاوت وجود داره 

چرا خودتو اذیت میکنی؟ خیلیام هستن  ریزه میزه بودنو دوس دارن 

تمرکزتو بذار رو لباس پوشیدن و رسیدن به خودت

❤️اللهم عجل لولیک الفرج💚اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم❣️ 
من شوهر کنم باید سرمو بگیرم بالا نگاش کنم😂🤣

شوهر نکردی فرزند یکساله داری😂😂💔

بچه که بودم یه دوست داشتم مامانش نمیزاشت بامن بگرده چون لاک میزدم حالااون با دوست پسرش میره شمال من هنوز لاک میزنم😐
خدایی میگی؟ پس چرا من چهرمو هرمی دید گفت بالای سی میخوری😐🤦🏻‍♀️

حتما به خودت نمیرسی گل 

اگه از کسی بد گفتم برازش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                  💚 شرمنده مهدی فاطمه (عج)....💔