2777
2789
عنوان

آب شفا برای بیماری

1985 بازدید | 41 پست

دستور تهیه آب شفا:

از ۳ روز تا حتی ۳ ماه باید مصرف بشه تا نتیجه رو ببینید،توده سرطانی داخل رحم محو کرده،کلیه از کار افتاده رو کامل به حالت اول برگردونده و.......:

دبه آب ۲۰ لیتری تا ۳۰ لیتری تهیه کنید،اول یه مقدار تربت کربلا بریزید تو آب و بعد:

۷۰ بار سوره حمد

۷۰ بار آیت الکرسی

۷۰ بار سوره توحید

۷۰ بار سوره فلق

۷۰ بار سوره کافرون

۷۰ بار سوره قدر

۷۰ بار استغفار

۷۰ بار صلوات

رو بخونید روی آب،و در آب رو هم ببندید نزارید زیاد درش باز باشه و آب آشامیدنیتون فقط این باشه،چایی هم میخواید بخورید با همین آب برای خودتون درست کنید،بیشتر از ۲ ۳ لیوان هم باید بخورید تو طول درمان هر روز،شفاس   

ویسشونم اگر بشه میزارم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ویسشو نتونستم بفرستم

فقط طبق تحقیقی که کردم این مطلب از آیت الله سید ابوالحسن مهدوی هست

و مثل اینکه به دفترشون زنگ بزنید برای تربت،براتون میفرستن

من خودم تربت رو از فامیل و اینا گرفتم

نمیدونم از کجا میشه تهیه کرد اصلشو

ولی یکی از اقوام اینو بهم گفتن،که دفترشون بگید میفرستن،در مورد این مطلبشونم هر سوالی داشتیو میتونید بپرسید.

واقعا تاثیر داره

والا من خودم یه تاپیک دیگ زده بودم

در مورد یه بیماری که یهو برام بوجود اومد،و من الان یک ماه بود درگیرش بودم و کل آینده و سرنوشت منو قرار بود تحت تاثیر قرار بده،تو حین اینکه متوجه مشکل شدم،خدا کلی راه جلو پام میذاشت،یکی از اونها همین آب شفا بود،که گفتن شروع کن خوردن

ینی فکر میکنم ۳ هفته یا ۴ هفته تونستم درست کنم و بخورم،تازه بعدا متوجه شدم ،چون با مادرم میخوندیم،یسری از تعدادها زیاد تر خونده شده،مثلا بجای ۷۰،صد بار

ولی من عملم به بهترین شکل ممکن انجام شد،و دکترام گفتن که خیلییی راحت و ترو تمییز بود و هیچچچچچ آسیبی هم بهم وارد نشد

در صورتی که میگم گفته بودن ممکنه خیلی آسیبای جدی و غیرقابل جبرانی برام بیفته تو اون عمل

واقعا تاثیر داره

در واقع این دوتا تاپیکیم که زدم،نذر کرده بودم،که بزارم برای بقیه،سعی کنم نشر بدم

ولی این از جریان خودم

همون آشنایی که برای من این مطلبو فرستادن،گفتن یکی از کسایی که میشناختیم و یه بیماری خیلی خاصو عجیبی داشتن،حین درمانشون از این آب مصرف کردن و ایشونم کاملااااا خوب شدن،من خودم دیدم

و خود این حاجاقا که این مطلبو گفتن،خیلی موردای مختلف نام بردن که برای سرطان،نازایی،مشکل کلیوی و.....

استفاده شده و همه جواب گرفتن

به اعتقادم نیست،که حتما یقیین داشته باشید

اون کار خودش رو انجام میده

ان شالله که مشکل گشا برای همه بشه

هرچند روز که تموم بشه فرقی نداره درسته

ببین دیگه آب آشامیدنیت و چاییت میشه این،تا داره تموم میشه،آخراشه،اون باقی مونده شو، تو یه ظرف کوچیک بریز ،دوباره تو ۲۰ لیتریه آب پر کنو تربتو بریز و دعاهارو بخون

من حتی بیرونم میرفتم احتمال میدادم نیازم میشه،تو یه بطری میریختم با خودم میبردم

هرچند روز که تموم بشه فرقی نداره درسته

الان دوباره خوندم،فک کنم سوالت اینه که،چه زمانی تمومش کنی مهمه یا ن

اون آیت الله که داشتن اینو میگفتن گفتن روزانه بیشتر از ۳ یا ۴ تا لیوان بخورید

که قشنگ آب بدنتون عوض شه و جاشو این آب شفا بگیره

الان دوباره خوندم،فک کنم سوالت اینه که،چه زمانی تمومش کنی مهمه یا ن اون آیت الله که داشتن اینو میگف ...

آره شاید منم خوب ننوشتم

از جزئیاتش متوجه ام 

میگم 20 لیتر یه هفته تموم بشه مشکلی نیست

مرسی یکم پیچیده شد اول 20 لیتر آب بعد دعاها تا هرموقع آب تموم شد درسته

۲۰ لیتر برای اینه که خوندن دعاهاش زحمت داره،تو اگر یه دبه ۲۰ لیتری بگیری یه هفته تقریبا جواب میده برای استفاده

وگنه میتونی تو مقداررکمترم درست کنی

حالا یبار درست کنی و استفاده کنی ،همه اینا دستت میاد

بعد آره،آب پر میکنی،بعد تربت میریزی،بعد دعاهارو میخونی  ودرشو ببند و هر وقت آب خواستی استفاده کن

آره شاید منم خوب ننوشتم از جزئیاتش متوجه ام  میگم 20 لیتر یه هفته تموم بشه مشکلی نیست

نه اون زمان تموم شدنه مهم نیست،مهم همونه که تو روزی بیشتر ار ۳ یا ۴ تا لیوان بخوری،که آب مولکولای بدنت،با این آب شفا عوض شن،و این کار رو مستمر ادامه بدی تا درمان کامل ان شالله

یا حتی اگر میتونی برای همیشع