2777
2789

۲۵ سالمه واسم عادی نشده هیچ افسردمم کرده قدم ۱۵۶ حداقل ۱۶۳ بود خوب و نرمال بود ولی الان بد هیکلم اکثر لباسا نمیاد بهم واسه هر آقایی کوتام از نسل جدید خیلیی ریزترم کلا انگار ابهتتم میاد پایین و نمی بینت زیبایی آدمم نصف میشه قشنگ

غرض رنجیدن ما بود از دنیا،که حاصل شد

خودتو اذیت نکن اینقدر 

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

😌کفش همیشه پاشنه بلند بپوش

به غیر اون یه برنامه ورزشی قد بلندی از گوگل پلی نصب کن ۳۰ روز کامل انجام بده

شبا هم زود بخاب من خودم انجام دادم الان قدم بلند شده منم مث تو اذیت بودم ایقد بقیه قدمو مسخره میکردن

من ۱۷۵دوست داشتم ۱۵۰ بودم

وا من هاشق قد بلندم

مومو به ژاپنی میشه هلو🍑به دنیای فانتزی و جادویی من خوش اومدین🪄☕️🃏🧙🏻‍♀️باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙گربه هارو دوست دارم سیاهاشونو بیشتر🐈‍⬛🐾 🧶خانه نشینی رو تبلیغ نکنید🫸مستقل و جاه طلب🔆

واقعا قد بلند خوبه؟

پس چرا ما رو مسخره میکنن😐

من 168 ام 

پاشنه بلند نمیتونم بپوشم 

یه کفش مجلسی خوب نمیتونم گیر بیارم 

همینجوریش از همسنام یه کله بلندترم 

ولی باز حتی توسط کسی که میره دکتر تا قدش بلندتر شه مسخره میشم😐🤌

لاااایک نکنننن😤
وا من هاشق قد بلندم

من تو کار مدلینگ چهره و لباس بودم

یعنی هیکلم اوکیه

ولی خب باز قد کوتاه دوست دارم

به هر حال هرکی هر چی داره راضی نیست ازش

میشه الان که دیدی دعا کنی بزودی ازدواج کنم ازدواجی که خوشبختم کنه   خیلی نیاز دارم به دعات لطفا❤ ۱۱ اسفند ۱۴۰۳

واقعا قد بلند خوبه؟پس چرا ما رو مسخره میکنن😐من 168 ام پاشنه بلند نمیتونم بپوشم یه کفش مجلسی خوب نمی ...

یه سری شغلا هست که ملاکشون قد بلنده مثل مهمانداری هواپیما یا قطار

نمیگم قد کوتاه بده ولی قد بلند مزیته همیشه بوده تو همه جای دنیا 

🩵ایالات متحده کرج 🩵                                                                           

یه خبر خوب بهتون بدم؟

می دونستین شنا کردن صفحات رشدی رو باز میکنه؟ حتی اگه بسته شده باشه رشته ام تجربیه ما تو زیست شناسی می خونیم اینو

زمانی که از تلف کردنش لذت میبری ، اون زمان تلف شده نیست🌌🌌🌌🌌

من تو کار مدلینگ چهره و لباس بودمیعنی هیکلم اوکیهولی خب باز قد کوتاه دوست دارمبه هر حال هرکی هر چی د ...

منم قد بلندم ولی ۱۸۰ دوس داشتم خیلی زیاد 

مومو به ژاپنی میشه هلو🍑به دنیای فانتزی و جادویی من خوش اومدین🪄☕️🃏🧙🏻‍♀️باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙گربه هارو دوست دارم سیاهاشونو بیشتر🐈‍⬛🐾 🧶خانه نشینی رو تبلیغ نکنید🫸مستقل و جاه طلب🔆

من ۱۸۱ هستم .😅.اما خوب قد کوتاه هم خوبه ...سعی کن وزنت و متناسب نگه داری زیاد لاغر و زباد چاق نشی 🥰 ...

خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••