2777
2789
عنوان

موضوع ناباروری میشه بیاین لطفا

83 بازدید | 6 پست

خانما من همسرم سه ماه قبل عمل واریکوسل کرده بعد ازمایشگاهی ک ازمایش میداد همیشه قبل عمل ۱۱ میلیون اسپرمش بود بعد عملش دکتر خودم جای دیگرو معرفی کرد ک اونجا شده بود ۸ میلیون بعد بردم پیش ارولوژی جدید گفت ازمایشای قبلو بریز دور اونا اشتباه هست همش سه ماه دیگه دوباره همین ازمایشگاه تکرار کن ازمایشتو بعد من ب شوهرم گفتم برا بفهمیم دروغه یا راست دوباره ۴ روز دیگه ازمایشگاه قبلت ازمایش بده اگر دیدیم زیاد شده یعنی الکی بوده اگر دیدیم کم شده یعنی اونم درسته . بعد جوابش الان اومده تو ازمایشگاه قبلیش تعداد اسپرمش شده ۲۴ میلیون😳تقریبا ۱۳ میلیون تفاوت . یعنی من شوهرم قبل عملش خیلی کمتر بوده الان بهتر شده؟؟؟؟؟

‏احتیاج دارم به خبر خوب، به هدیه‌ی بی‌مناسبت، به دیدن اتفاقی و غیر منتظره‌ی کسی که سالهاست ندیدمش، به شنیدن یه تعریف از کسی که فکر میکردم به چشمش آدم مهمی نیستم، به چندتا شاخه گل، به برگشتن عادتهای خوب قدیمی که خیلی وقته کنار گذاشته شدن، به انگیزه، به امید، به پول، به عشق.                 (میشه برام دعا کنید خدا یه نینی ناز و جیگر بهم بده؟؟ اخه من عاشق بچه هستم 🥰)

احتمالا

فقط 11 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خب عزیزم الان بهتر شده ک ولی بهترین کار اینه ک بجای این ازمایشگاه های معمولی مرکز ناباروری آز بدیناو ...

اره دیگه مرکز ناباروری از میده اینجوری خیالمون راحت تره

‏احتیاج دارم به خبر خوب، به هدیه‌ی بی‌مناسبت، به دیدن اتفاقی و غیر منتظره‌ی کسی که سالهاست ندیدمش، به شنیدن یه تعریف از کسی که فکر میکردم به چشمش آدم مهمی نیستم، به چندتا شاخه گل، به برگشتن عادتهای خوب قدیمی که خیلی وقته کنار گذاشته شدن، به انگیزه، به امید، به پول، به عشق.                 (میشه برام دعا کنید خدا یه نینی ناز و جیگر بهم بده؟؟ اخه من عاشق بچه هستم 🥰)
اره دیگه مرکز ناباروری از میده اینجوری خیالمون راحت تره

دقیقا 

من خودم حدودا دو ساله اقدامم و باردار نمیشم 

هی میگفتم جفتمون ک سالمیم پس چرا نمیشه

نگو ازمایشای ازمایشگاه معمولی رنجش معتبر نیس

الان ناباروری ک آز دادیم دیدیم تحرک و موروفو ضعیفه🤦‍♀️

واریکوسل خفیفم داره ولی دکتر میگع عمل نکن لازم نیس

نمیدونم چ غلطی کنم واقعا باید بریم ای ای اف دیگه احتمالا 

دقیقا من خودم حدودا دو ساله اقدامم و باردار نمیشم هی میگفتم جفتمون ک سالمیم پس چرا نمیشهنگو ازمایشای ...

برا ای وی اف زوده ماهم دوسال اقدامیم . خواستم برم ای وی اف این ماه ک با تکرار ازمایش شوهرم متوجه شدم ازمایشگاهش خوب نبوده دیگه گفتم ۳ ماه دیگه ب خودمون فرصت بدیم شاید خدا کرد طبیعی باردار شدیم شاید ۶ ماه بعداز عمل یهویی معجزه شد تعدادش زیاد شد برا شوهر من فقط مشکل تعداد هست واریکوسل هم شدید داشت . شما هم چند ماه بخودتون فرصت بدین ب خودتون رسیدگی کنین انشالله جواب میگیرین