2777
2789
عنوان

از چند سالگی قد کوتاه بودن بی اهمیت میشه واسه آدم 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 2373 بازدید | 238 پست
حالا من اومدم گفتم تو خاندانمون قد کوتاه نداریم ...تعجب میکنم بعصی اوقات قد کوتاه میبینیم ....این شد ...

ببین عزیزم شما سنت کمه هنوز ,شاید متوجه نشدی چقدر با کامنتت باعث ناراحتی میشی .

خوب وقتی یکی از قدش ناراضیه ،لازمه حتما بیای بگی من قدم۱۸۰عه خاندان ما اینن خاندان ما اونن؟ 

اگه تاپیک راجع به قد بلندی ومزایا ومعایبش بود اشکال نداشت این حرفاتون،ولی این تاپیک انگار اومدی پز بدی ،اینجوری برداشت میشه.

الان تو یه تاپیکی از قد کوتاهی شوهرش میگه استارتر،من برم بگم وای ولی شوهرمن ۱۹۰عه قدش منم یجور اذیتم دوست ندارم واینا ...اینم زشته ،آدم حرف نزنه سنگین تره تو بعضی جاها..

باز اگه توهین وفحشی گفته شده میتونستی گزارش بزنی براشون .

https://daigo.ir/secret/6735064637   حرفاتونو اینجا بگین دوستام،تاپیکام قفلن💞

ببین عزیزم شما سنت کمه هنوز ,شاید متوجه نشدی چقدر با کامنتت باعث ناراحتی میشی .خوب وقتی یکی از قدش ن ...

عزیزم توهین یا فحش بدن به من ذره ای برام اهمیت نداره ....

منم در جواب اون کاربر گفتم که گفته بود خانواده ما اینن منم تاییدش کردم ...در چند تا پست بعدی هم گفتم من نه توهین و نه تحقیر کردم راجب قد بلندا ....و ازشون عذر خواهی هم کردم ....در جواب فحش هاشون هم ناراحت نمیشم کلا سایت رو جدی نمیگیرم 

خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببین عزیزم شما سنت کمه هنوز ,شاید متوجه نشدی چقدر با کامنتت باعث ناراحتی میشی .خوب وقتی یکی از قدش ن ...

اما من کاربر قدیمی سایت هستم ...قبلا سایت اصلا اینجوری نبود ...خیلی مردم با احترام با همدیگه صحبت میکردن ....الان پر شده از ادمایی در از جون شما عقده ای ...کافیه یه چیزی بگی تا نریزن سرت ولت نمیکنن جالب اینجاست به کارشون هم افتخار میکنن !

خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

اما من کاربر قدیمی سایت هستم ...قبلا سایت اصلا اینجوری نبود ...خیلی مردم با احترام با همدیگه صحبت می ...

ببخشید عزیزم شما ۱۸سالته ،کاربر قدیمی که میگی دقیقا چند سالت بود اینجا بودی؟

شما۱۵سالگیت عضو شدی دیگه

ببخشید عزیزم شما ۱۸سالته ،کاربر قدیمی که میگی دقیقا چند سالت بود اینجا بودی؟شما۱۵سالگیت عضو شدی دیگه

خیر عزیزم ۱۵ سالگی عضو نبودم مامانم عضو بوده از جو و فضاش برام گفته بود هرچند الان دیکه داخل سایت نمیاد

خیر عزیزم ۱۵ سالگی عضو نبودم مامانم عضو بوده از جو و فضاش برام گفته بود هرچند الان دیکه داخل سایت نم ...

اها فک کردم همون کاربری قبلیت که دخترخفن بود ،که با جفتشم فعالیت میکنی ،اونو میگی قدیمی ،خواستم بگم اونم سال۱۴۰۰وقتی ۱۵سالت بوده عضوشدی دیگه..

روز خوش💞

اها فک کردم همون کاربری قبلیت که دخترخفن بود ،که با جفتشم فعالیت میکنی ،اونو میگی قدیمی ،خواستم بگم ...

کاربر دختر خفن ابجیمع عزیزم ...کاربری مامانم یه چیز دیگست .روزتون خوش!

اها فک کردم همون کاربری قبلیت که دخترخفن بود ،که با جفتشم فعالیت میکنی ،اونو میگی قدیمی ،خواستم بگم ...

خوشمم میاد خیلی پیگیری میکنی😂 ادم ۱۵ ساله عاقل شرف داره به ۳۰ ساله ... در صمن اونقدر بی کارن نیستم بیام تو سایت با دوتا کاربری فعالیت کنم ... اولین باره حتی به گوشم میخوره!ماشالله شما با تجربه این تو عوض کردن و داشتن چند تا  کاربری 😉 کاربری تون رو سیو کردم اگه خواستم کاربری دیگه ای بزنم ازتون کمک بگیریم ..رز خوش بانو😉🥰

خوشمم میاد خیلی پیگیری میکنی😂 ادم ۱۵ ساله عاقل شرف داره به ۳۰ ساله ... در صمن اونقدر بی کارن نیستم ...

لطفا دیگه ریپ نزن منو 

من مخاطبم شما نبودی اصلا کامنت گذاشتم ،همش منو ریپ زدی ..

شرفم شوهرش دادن رفت ...

من سنم اونی نیس که رو پروفم زده شده ،ممنون میشم ریپ نزنی شما دیگه💞

اره خوب کوتاه فکر مثل شما ....من اومدم از خاندانمون گفتم اسم کسی رو بردم؟؟ رو منم ریپ نزن لطفا

نه اتفاقا دقیقا مثل شما که متوجه نیستی چه حرفی و کجا بزنی 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
نه اتفاقا دقیقا مثل شما که متوجه نیستی چه حرفی و کجا بزنی

بله من متوجه نیستم اما شما هزارالله اکبر خیلی متوجه و صد البته با ادب هستی😉

بله من متوجه نیستم اما شما هزارالله اکبر خیلی متوجه و صد البته با ادب هستی😉

خیر منم ممکن اشتباه کنم ولی اشتباهم قبول میکنم 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜