2777
2789

سلام  با شخصی برای ازدواج آشنا شدم خونه و ماشین نداره ۲۸سالشه با هم می‌خوایم بسازیم زندگیمون رو منم ،هم شرایط اون هستم دو تا مون شاغلیم هشت ماه همو داریم میبینیم قبلش هم چند سال مجازی بوده(که حضوری همو نشد ببینیم )، این پیام رو  یه هفته پیش براش فرستادم :  

پیام من این  بود👇👇👇

سلام (اسم شخص) خوبی ؟یه حرفی رو میخواستم از چند روز پیش بهت بگم  اونم این بود که اگه تو قصدت با من  ازدواج نیست یا اینکه فعلا نمیخوای ازدواج کنی بنظرم خیلی صریح بهم بگو من ناراحت نمیشم ،چون منم می‌خوام مسیر های زندگی خودمو طی کنم ،به امید تو نمونم اگه قصد ازدواجی با من نداری .بلاخره هر آدمی قدرت انتخاب داره و اختیار داره برای تصمیماتش ،مامانم امروز بهم گفت چرا هر خواستگارت رو رد می‌کنی نهایت یه سال دیگه میتونم با مجرد بودن تو کنار بیام اینو مامانم امروز بهم گفت بلاخره اونم حق داره با گفتن این حرفش چون بچش هستم و نگران آینده بچش هست ،راستش گریه های تو بی جهت نبوده گریه هات بخاطر یه ترس هایی هست که بیشتر اوقات سر بسته بهم میگی و  دلیلش رو کامل  بهم نمیگی ،الان هم من خوشحال میشم که جواب این سوالاتم رو بهم بگی  اگه ممکنه بهم بگو  ناراحت نمیشم ،الان هم‌ از گفتن این حرفام حس خوبی دارم چون سبک شدم که گفتم چون بلاخره هر آدمی مسیر زندگی خودش رو داره و با ارزش ترین داراییش که عمر و زمانش هست ،رو باید کنترل کنه و برنامه های آینده اش رو پله پله بسازه چون اگه قدر زمانش رو ندونه زمان هیچ وقت به عقب بر نمی‌گرده و بعدش فقط ناراحتی باهاشه

✅اونروز بهم زنگ زد گفت نه من اینجوری نیستم و قصدم ازدواج هست .

🍀 هشت ماه همو ماهی دو بار داریم میبینیم ،دیروز بهم گفت برای یلدا میام پیشت یلدا که فردا  هست حالا امروز از حرفاش فهمیدم که نمیاد پیشم آخه گفته بود که مثلاًیلدا  12شب میاد پیشم یک و نیم شب می‌ره چون 12شب میرسه شهر ما (یازده شب کارش تعطیل میشه )چون اون تهران هست من یکی از شهرستان های تهران ،حالا امروز گفت نمیاد منو ببینه بهش گفتم چرا گفت حقوقمو ندادن ولی خب من یه چی فهمیدم دیشب که باهاش حرف زدم که گفت میام ببینمت تو حرفام گفتم دومادمون منو بیاره تو میدون شهرمون فکر کنم نخواسته دومادمون رو ببینه آخه گفت نه نه دوماد تون رو نبینم چون خجالت میکشم ،حالا بنظر شما همچین آدمی قصدش ازدواج هست ؟ تو رستوران کار می‌کنه گفت فردا شب براتون کباب می‌فرستم با تپسی  چون مهمون یلدا دارین دومادتون و خودتون هستین  گفتم نه کباب نمیخواد از حقوقت کم میکنن قرار بود وام بلو بگیره پولاتو خرج نکن الکی

آقایون بهم برادرانه جواب بدن 🙏 چرا این پسر آخه اینجوری می‌کنه ،از طرفی اگه قصدش ازدواج نباشه و من بگم که خواستگار دارم میگفت ازدواج کن ولی اینو نگفته ،از طرفی هم احساس میکنم همش اعتماد بنفسش پایین هست خیلی پایین که منو همیشه تو شُبهه میندازه ،خواهشا به این خواهراتون خوب راهنمایی کنین 🌸🙏

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من نظرمو میگم‌ولی مطمن نیستم‌حرفام‌درست باشه

اولا بیین چرا تا این سن پس انداز نداره اگه تحصیل کرده دلیل خوبی میتونه باشه خلاصه ببین عرضه داره پول تو زندگی خیلی مهمه

دوم اینکه قبل اینکه بش وابسته بشی نتونی فراموشش کنی و خلاصه شکست عشقی و این حرفا تکلیفتو مشخص کن

سوم اینکه لازم نیست حتما زود ازدواج کنین ولی حداقل شما رو به حانوادش معرفی کنه هم از این جهت که از قصدش مطمن میشی و هم از این جهت که اگر خانواده ها موافق نبودن زود معلوم شه، طرفت همه چی تموم هم باشه خانوادش باهات نسازن بله نگو، بعدا با این بهونه ک مامانم میگه دخترخالتو بگیر عمرت به هدر نره

چهارم اینکه دختر خوب در نظر بگیر ممکن هست طرف تو الان با صداقت تمام قصدش با تو ازدواج باشه ولی همون ادم شش ماه دیگه نطرش برگرده هرچقدر هم بهت علاقه داشته باشه حتی همه شهر رابطتونو بدونن این احتمال هست پس صدت رو براش نزار از هر لحاظ میگم اینو

ببین عزیزم الان فقط دوباره دارین همومیبینین مجازی چیزی نیست ک بشه روش حساب کرد بگی شناختمش تواین ۸ماه حضوریه ک شایدبشه بهترفهمیدطرفت چجوریه...

به نظرمن اگه خواستگارخوب داشتی عاقلانه شرایط روبسنج تابش کاملادل بسته نشدی ازدواج کن....

چندسالته خودت؟

ببین عزیزم الان فقط دوباره دارین همومیبینین مجازی چیزی نیست ک بشه روش حساب کرد بگی شناختمش تواین ۸ما ...

خودم ۲۹ام 

اون ۲۸

متاسفانه به همدیگه دل بستیم 

اونروز هم پیاممو خوند زنگ زد با حال گریون که دیگه از این فکرا نکن من قصدم ازدواجه

راستش خواستگارام هم داغونن 

همین آقا پسر بهتره که اینم مشکل مالی داره 

خودم ۲۹ام اون ۲۸متاسفانه به همدیگه دل بستیم اونروز هم پیاممو خوند زنگ زد با حال گریون که دیگه از این ...

من بخاطرنداشتن پول ۸سال پاش موندم....هنوزم نداره😂

بخدانمیدونم چی بگم فقط گریه کردن مرداحساس میکنم ازسرحقه بازیه

من بخاطرنداشتن پول ۸سال پاش موندم....هنوزم نداره😂بخدانمیدونم چی بگم فقط گریه کردن مرداحساس میکنم از ...

پس ازدواج نکردین؟

همین آقا که به پاش موندی خیلی شرف داره به آدم های هیز و خیانت کار و معتاد و بچه ننه

سایت رو ببین هر روز تاپیک ها هست که از شوهراشون راضی نیستن 

بنظرم باز حال و اوضاع من و شما مشخصه و میدونیم مشکل پوله نه هیزی و خیانت و رفیق بازیش و اعتیادش و...