2777
2789
عنوان

کاش شوهر همسایه روبرویی واسه من بود

| مشاهده متن کامل بحث + 12951 بازدید | 432 پست

استارتر اگر عقلتو از توی چشمات دربیاری 

و جای دید زدن همسایه روی پیشرفت و سلامت زندگیت کار کنی

یکمم ازین خود شاخ پنداریت کم کنی و زیبا تر زندگی کنی

ده برابر بهتر از شوهر همسایه گیرت میاد دختر شک نکن

قبل از اینکه گزارش بزنی لطفا ازم بپرس تا حلش کنیم ، بهت قول میدم سوءتفاهم شده و حرف منو بد برداشت کردی❤️من مسیحی هستم ولی تغییر دین ندادم و هیچ وجه تبلیغ نمیکنم ، خودم ارمنی هستم. خوبی هارو براتون از پرودگار آسمانی طلب میکنم😍

هرآن این تاپیک میترکه مراقب باشین 🤣🤣🤣🤣🤣

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما وقتی در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر میکنم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میزارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل نمیشه که حق با شماست🩷

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شما چه بی ادبی 

آنجلینا جولی هم در مورد بقیه این طور صحبت نمیکنه 

چه زشته افراد دیگه رو تحقیر میکنین

آدم از باطنشه هر اتفاقی که تو زندگیش میفته 

یکم خودتونو لحنتونو افکار تونو درست کنین 

جنگ❌ براندازی حکومت ها نیست ❌کشتار انسان های بیگناه نیست❌ نزاع بر سر قدرت نیست 👈جنگ 👈سقوط انسانیت 🖤 در کوی نیکنامان مارا گذر ندادند 🖤گر تو نمیپسندی تغییر ده قضا را ❤تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

گیر دادید به کاپشن😂😂منم برای تا سر کوچه رفتن یه کاپشن دارم همش همونو میپوشم سه سالهکاپشن جدید هم م ...

دقیقا من کلی لباس شیک دارم ولی مانتو پنج سال ویشنو برا بقالی می‌پوشم حیف شد شوهرم 😂

zendegi_jawaherپیج اینستا داستان زندگی جواهر دختری که تو دهه شصت با مرد وحشی ازدواج میکنه با وجود علاقه به همسایشون اونو به عقد مردی چند برابر سنش در میارن و تو سن چهارده سالگی مجبور به ازدواجش میکنن چون پدر مادرش فوت شده بودن و زنداداشش فقط میخواست ازش خلاص بشه داستان قشنگیه امیدوارم بخونید و لذت ببرید
شوهر همسایه اگه خوب بود زنش کاپشن ۶ سال پیش رو نمی‌پوشید بعد خودش خوشتیپ می‌گشت

دقیقا گل گفتی کسیکه به خودش میرسه ولی زنش کابشن چندسال پیش رو می‌پوشه یه جای کارش میلنگه

استارتر اگر عقلتو از توی چشمات دربیاری و جای دید زدن همسایه روی پیشرفت و سلامت زندگیت کار کنییکمم از ...

ازکجا میدونی روی پیشرفت خودم کارنمیکنم ؟ 

چقدر قضاوت کردن واسه شما آسونه 

شاید خوشگل باشی عوضش قلبت سیاهه، خدا هم به قلبت نگاه می کنه نه خوشگلیت،

تو از کجا فهمیدی قلبش سیاهه 

واقعا این پیش داوری کردن چرا تو جماعت نی نی سایت اینقدره زیاده 

ایشون فقط مشکلش اینه زیاد ادم ها رو انالیز میکنه از چهره و فکر میکنه اگه زندگی خوبی دارن پس چرا قیافه ندارن ،ظاهر بینه کلا

ازکجا میدونی روی پیشرفت خودم کارنمیکنم ؟ چقدر قضاوت کردن واسه شما آسونه

قضاوت نکردم 

آدمی که روی پیشرفت خودش وقت بذاره وقت نمیکنه بیاد از قیافه زن و کاپشن زن همسایه ایراد بگیرن و آنقدر براش مهم باشه که تاپیک بزنه راجع بهش...

قبل از اینکه گزارش بزنی لطفا ازم بپرس تا حلش کنیم ، بهت قول میدم سوءتفاهم شده و حرف منو بد برداشت کردی❤️من مسیحی هستم ولی تغییر دین ندادم و هیچ وجه تبلیغ نمیکنم ، خودم ارمنی هستم. خوبی هارو براتون از پرودگار آسمانی طلب میکنم😍

باشه تو خوب خدا به داد شوهرت برسه بااین اخلاقت که درک نمیکنی من چی میگم میای اینجا چرت میگی میگن زن ...

قشنگ مغز نداری راحتی خیلی باحالی 😁شوهر کردن واسه من امتیازه؟؟؟؟تو تاپیک زدی که چرا شوهر خوب گیرم نمیاد الان شوهر دغدغه منه یا تو؟؟؟

ازکجا میدونی روی پیشرفت خودم کارنمیکنم ؟ چقدر قضاوت کردن واسه شما آسونه

قضاوت کردن برای تو که اسون تر بود

زن همسایه رو کوبیدی همش قضاوت نبود؟ چه جالب

میشه یه صلوات برای هدفم بفرستی؟ 🤍

😂😂😂مگه ول میکنه بهش میگم ریپ نزن بازم ریپ زده منم نمیخونم تا اعصابش بیشتر خورد بشه روانی

بخدا انقدر ب حرفت خندیدم 

اولش ی کوچولو گرفته بودم الن دیگ خوبم 

خیلی باحالی

فک کنم زود بیدار شده عصبیع تو کوتاه بیا حق داره 

دقیقا گل گفتی کسیکه به خودش میرسه ولی زنش کابشن چندسال پیش رو می‌پوشه یه جای کارش میلنگه

منم همین واسم سواله مردا که به کوچکترین جزئیات ظاهری زنها دقت میکنند این چرا اینجوریه ؟

یا چشای من چپ دیده

باشه تو خوب خدا به داد شوهرت برسه بااین اخلاقت که درک نمیکنی من چی میگم میای اینجا چرت میگی میگن زن ...

واقعا خجالت میکشم که این همه ادعا دارید هیچکس زشت نیست سلایق فرق داره شما نه ایشون رو دیدی که چه شکلیه نه میدونه چه اخلاقی داره شما هم نشون دادی هر کی خوشگله بد اخلاقه شما بلوغ ذهنی نداری فقط زیبایی رو میبینید از نظر من شما جایگاه اجتماعی پایینی داری برای همینه اینطوری کوته فکری