2777
2789
عنوان

کاش شوهر همسایه روبرویی واسه من بود

| مشاهده متن کامل بحث + 21087 بازدید | 573 پست
من دارم میگم چطوری منی که که ازاون خانم جذابترم پسرای لاشی وزشت میان سراغم تازه بهشون محل ندم بهم ت ...

تو شاید ظاهرت جذاب باشه اما باطنت آدمای به درد نخور رو جذب میکنه ...اگه دلتو یکم صاف کنی و از ظاهر بیای بیرون و رو اخلاقت کار کنی شاید کیس های بهتری سراغت بیاد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عاشق سادگی و شخصیت و سیرت زیباش شده عزیزم 

همه چیز ظاهر نیست 

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)

لطفا اگه این پست و میخونید به هر دلیلی رو کسی عیب نزارید.

اینکه آدما چهرشون چه شکلی باشه حتی نیم درصدم به خودشون ربط نداره. بخاطر چیزی که اختیاری نیست آدما رو تحقیر نکنیم.

یکم دلتونو بزرگ کنید. معیار زیبایی در نظر هر فرد متفاوته و الان تو اغب کشورای جهان مسئله زیبایی خیلی بی اهمیت شده و داره فرهنگسازی میشه.

خانم محترم خواهشا تفکرات آشغالتون رو برای خودتون نگه دارید. خیلی زشته همچین تفکراتی رو جار بزنی.

ولی خودمونیم 

وقتی میگن مدام اسپند دود کنید ،خوشی هاتون رو به رخ مردم نکشید یعنی یکی مثل ایشون حسرت میخوره و زندگیتون بهم میریزه🥲

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)

چرا قفل نمیکنی استارتر؟

کی درکت کرد؟

اینجا تمام حنجرهها لاف میزنند✻هرگز کسی هر آنچه که میگفت نبود ✿ برای کسی که میفهمد هیچ توضیحی لازم نیست و برای کسی که نمیفهمد هر توضیحی اضافه است⛔              آنان که میفهمند عذاب میکشند، آنان که نمیفهمند عذاب میدهند ➦➦➦➦➦➦➦ در این شهرصدای پای مردمیست که: همچنان که تو را در آغوش میگیرند❅طناب دار تو را میبافند❃صادقانه دروغ میگویند❋خالصانه خیانت میکنند✾ این مردم از دور دوست داشتنی ترند در این شهر هرچه تنهاتر باشی  خوشبختری❁  ↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯               هر چقدر آدمهارو بیشتر میشناسی تنهائیت، دلچسبتر میشه☞ هرگز با انسانهای احمق و نادان بحث نکنید متاسفانه بعضیها رو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت                   𓊉مردم شهری که همه در آن میلنگند به کسی که راست راه میرود میخندند انسان عادت دارد چیزی را که نمیفهمد مسخره کند𓊈                                                           ⦅به راهی که اکثر مردم میروند شک کن، چون بجای فکر کردن تقلید میکنند از متمایز بودن نترس انگشت نما بودن بهتر از  احمق بودن است  ───༺♡༻─── ╚═══✮❁•°❀°•❁✮════╝

ولی استارتر لباس زنه و پف پلکش بهونه ست بگو رو مرد همسایه کراش زدم تموم شد و رفت 

بعد میگن چطور میشه یکی با میشه نفر سوم یه زندگی هرچی هست از همین همسایه و دوست و اشناست 

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 
میگم واسش تولد گرفته بود من به عمرم یه نفرم تولدمو تبریک نگفته والله کاری هم هست اصلا این طرف رو نگا ...

ولله شوهر منم اهل دید زدن نیست تو چشم بقیه مرد خیلی محترم آروم و مهربونی هست ولی پیش من یه گرگه به تمام معناست هر حرفی که میزنه یه تیکه توش هست که دلتو میسوزونه لطفاً ظاهر زندگی رو نبینین من خودم دلم خونه ازش ولی هیچکس باورش نمیشه

این کاربری از منو آبجیمه 😊😊😊😊😊
الان پف پلک اون خانوم یا کاپشنش شد ایراد ؟؟؟ متاسفم واسه طرز فکرت . خدا ب دله آدما نگاه می‌کنه درست ...

احسنت.زیبایی دل و سیرت مهمه.قلب مهربون و بزرگ مهمه.وگرنه صورت زیبا بعد از چند روز تکراری میشه ولی مهر و محبت هرچی بیشتر بشه صاحبشو بزرگتر میکنه.اخلاق و رفتار مهمه.البته شاید بنده خدا اسی موقعیت زندگیشون جوریه که این افراد تو محلشون زیاد هستن.اسی شاید شما اصلا هیچ مشکلی نداشته باشی زیبا باشی حتا اخلاق خوب داشته باشی ولی روابط اجتماعی خانوادتون احتمال داره کم باشه که افراد زیادی یا خانمهایی که برای فرزندانشون دنبال همسر باشن کم پیدا بشن.از خدا بخواه که یک همسر خوب و با ایمان بهت بده.

الان پف پلک اون خانوم یا کاپشنش شد ایراد ؟؟؟ متاسفم واسه طرز فکرت . خدا ب دله آدما نگاه می‌کنه درست ...

به دل و قلوه نیست‌ هر کسی شانس بیشتری تو زندگی داشته باشه خوشبختی رو تجربه میکنه. 

دختر دهه شصتی 🩷 👸🏻