2777
2789
عنوان

به نظرتون برم پیش مادرشوهرم یا نه

61 بازدید | 9 پست

مادرشوهرم شهرستان زندگی میکنه چند روزیه اومده شهر

چند وقت پیشم سالگرد ازدواج ما بود و شوهرم هم مو کاشته بود و هم ویروس گرفته بود مریض بود.

مادرشوهرم زنگ زد به شوهرم گفت میخوام بیام خونتون اینم گفت نیا مریضم، شما هم مریض میشی. از قضا همون روزم سالگرد ازدواجمون بود. شبش یه کیک گرفته بودیم و یه جشن کوچیک دو نفره .من یه فیلم گرفتم و میخواستم استوری کنم شوهرم گفت نکن اگه این استوری رو بذاری فکر میکنن به خاطر سالگرد ازدواج گفتم که نیان! منم گفتم آخه دوست دارم سالگرد ازدواجمون تو پیجم باشه و استوری کردم.

فرداش خواهر شوهرم و دخترش زنگ زدن مثلا واسه تبریک!

به شوهرم که فقط تبریک گفتم و از من کلی گله که چرا ما رو دعوت نکردی؟ منم اون لحظه به ذهنم نرسید که بگم مگه عروسیه آخه؟ گفتم پسرتون مریض بود گفت میاین مریض میشین؟ بعد خواهر شوهرم با یه لحن خاصی گفت آره دیگه مریضی برادرم باعث این شده!

بعد اون یکی خواهرشوهرم گوشیو گرفت گفت فقط خودتون بودین؟ میخواست ببینه مامانمینا رو دعوت کردم یا نه!

حالا این همه اصرار میکرد که بیان چند روز پیش شوهرم زنگ زد به خواهرش که میخوام بیان مامانو بیارم خونمون اونم قبول نکرد گفت نه هنوز اینجاست.

بعد گفت گوشیو بده به مامان به اونم که گفت، گفت آخه شب یلدا میخوام برم فلان جا. شوهرم گفت به شب یلدا ۴ روز مونده هنوز. اونم گفت دیگه اینجام دیگه.

احساس میکنم لجشون گرفته که چرا شوهرم گفته نیاین!

به نظرتون امشب بریم خونه خواهرشوهرم ببینیمش یا نه؟!

از وقتی از شهرستان اومده حدودا ۲، ۳ هفته میشه ندیدیمش چون یه مدت شوهرم مو کاشت بعدشم که مریض شد

آره برو به روی خودت نیار. 

***میدونید بحث کردن با غریبه ها در اینترنت باعث آسیب به سلامت روانتون میشه؟ باریکلا پس بحث نکن با کسی🥰اگه حوصلت شد امضامو خوندی بگو خدا جون پسر و همسر گوهر خانوم رو براش حفظ کن، امیدوارم خدا عزیزان خودت رو هم حفظ کنه دوست خوبم***پسر قشنگم صحیح و سالم اومد بغلم، خدایا ممنونتم که زیباترین فرشته ات رو برام فرستادی، هرچقدر شکرت کنم کمه، خدایا دامن هر ارزومندی رو سبز کن، پسر منم زیر سایه خودت و اهل بیت صحیح و سالم برام حفظ کن☆آمــین☆  بقیه امضام واسه دوره زیبای بارداریمه دلم میخواد بمونه اینجا😍✅️اگه چشمتون به امضام افتاد لطف کنید و برای همه خانمای باردار دعا کنید که دوره بارداری راحتی رو بگذرونن،گاهی روزها و شبا خیلی سخت میشن،مثل امشب که دوست دارم از شدت  حال بدم ساعتها بلند بلند گریه کنم...🥲♡♡♡نینی سایتیا بعضیاتون واقعا خوش قلب و مهربونید من براتون از خدا طلب خیر میکنم امیدوارم بهترین ها براتون اتفاق بیفته♡♡♡در تاریخ۱۶ آذر۴۰۱ ساعت ۶غروب دومین بیبی چکم مثبت شد ساعت۸:۳۰شب رفتم آزمایشگاه و تست بتام هم مثبت شد به لطف خدا و نگاه اهل بیت😍خدایا به قلب همه منتظرا نظر کن💖💖💖خدایا به من فرزندی سالم و صالح و زیبا بده و من رو در مسیر زیبا و ناشناخته‌ی مادری یاری کن♡ ۷دیماه۴۰۱ صدای قلب کوچیکت رو شنیدم...خدا برام صحیح و سالم نگهت داره جان مادر...امروز۱۱/11/401غربالگری اول رو رفتیم مامانی دکتر سونو گفت سالمی خداروشکر ولی گفت جنسیتتو نمیتونم فعلا بگم.من قربونت بشم که انقد شیطون بلا و ناقلا بودی و یجا بند نمیشدی😘همینکه سالمی عالیه جنسیتتو بعدا میفهمیم.امروز۲۱اسفند فهمیدم تویی که تو دل منی یه پسر قشنگی همه اعضاتو دونه دونه با بابایی دکتر بهمون نشون داد😍پسر جونم ما عاشقتیم و خدارو بخاطر داشتنت بی نهایت شاکریم، 17بهمن402اولین دندونات جوونه زدن و من خوشحالترین مامان دنیام🥹پسرم تو یکسال و یازده روزگیش اولین قدماشو برداشت 🥲خدایا شکرت ☆☆☆یک عضو قدیمــیِ تعلیق شده...!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی چقدر خاله زنکن که گوشیو از هم گرفتن بپرسن دعوتی داشتی یا نه

***میدونید بحث کردن با غریبه ها در اینترنت باعث آسیب به سلامت روانتون میشه؟ باریکلا پس بحث نکن با کسی🥰اگه حوصلت شد امضامو خوندی بگو خدا جون پسر و همسر گوهر خانوم رو براش حفظ کن، امیدوارم خدا عزیزان خودت رو هم حفظ کنه دوست خوبم***پسر قشنگم صحیح و سالم اومد بغلم، خدایا ممنونتم که زیباترین فرشته ات رو برام فرستادی، هرچقدر شکرت کنم کمه، خدایا دامن هر ارزومندی رو سبز کن، پسر منم زیر سایه خودت و اهل بیت صحیح و سالم برام حفظ کن☆آمــین☆  بقیه امضام واسه دوره زیبای بارداریمه دلم میخواد بمونه اینجا😍✅️اگه چشمتون به امضام افتاد لطف کنید و برای همه خانمای باردار دعا کنید که دوره بارداری راحتی رو بگذرونن،گاهی روزها و شبا خیلی سخت میشن،مثل امشب که دوست دارم از شدت  حال بدم ساعتها بلند بلند گریه کنم...🥲♡♡♡نینی سایتیا بعضیاتون واقعا خوش قلب و مهربونید من براتون از خدا طلب خیر میکنم امیدوارم بهترین ها براتون اتفاق بیفته♡♡♡در تاریخ۱۶ آذر۴۰۱ ساعت ۶غروب دومین بیبی چکم مثبت شد ساعت۸:۳۰شب رفتم آزمایشگاه و تست بتام هم مثبت شد به لطف خدا و نگاه اهل بیت😍خدایا به قلب همه منتظرا نظر کن💖💖💖خدایا به من فرزندی سالم و صالح و زیبا بده و من رو در مسیر زیبا و ناشناخته‌ی مادری یاری کن♡ ۷دیماه۴۰۱ صدای قلب کوچیکت رو شنیدم...خدا برام صحیح و سالم نگهت داره جان مادر...امروز۱۱/11/401غربالگری اول رو رفتیم مامانی دکتر سونو گفت سالمی خداروشکر ولی گفت جنسیتتو نمیتونم فعلا بگم.من قربونت بشم که انقد شیطون بلا و ناقلا بودی و یجا بند نمیشدی😘همینکه سالمی عالیه جنسیتتو بعدا میفهمیم.امروز۲۱اسفند فهمیدم تویی که تو دل منی یه پسر قشنگی همه اعضاتو دونه دونه با بابایی دکتر بهمون نشون داد😍پسر جونم ما عاشقتیم و خدارو بخاطر داشتنت بی نهایت شاکریم، 17بهمن402اولین دندونات جوونه زدن و من خوشحالترین مامان دنیام🥹پسرم تو یکسال و یازده روزگیش اولین قدماشو برداشت 🥲خدایا شکرت ☆☆☆یک عضو قدیمــیِ تعلیق شده...!

نباید استوری میکردی ، کاش به حرف شوهرت گوش میکردی ، اگه قضیه برعکس هم بود برای شما هم سوتفاهم پیش میومد

اره برین سر بزنین ، مادرش دو سه هفته ست نزدیکشه و نتونسته بره الان فرصت خوبیه که بره سر بزنه ، مادره انتظار داره

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
نباید استوری میکردی ، کاش به حرف شوهرت گوش میکردی ، اگه قضیه برعکس هم بود برای شما هم سوتفاهم پیش می ...

آخه سالگرد ازدواج یه جشن دو نفره‌ست چرا باید انتظار داشته باشن که اونارم دعوت کنم؟😩

آخه سالگرد ازدواج یه جشن دو نفره‌ست چرا باید انتظار داشته باشن که اونارم دعوت کنم؟😩

نه به خاطر دعوت نه ، اون که مراسمی نیست که دعوت بخواد اصلا ، چون مادرش خواسته بیاد و پسرش گفته مریضم و بعد استوری ،، این سوتفاهم بوجود میاره

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم