2777
2789
عنوان

کاش شوهر همسایه روبرویی واسه من بود

20978 بازدید | 571 پست

فاصله ما وهمسایمون فقط چندمتره زنه خیلی زشته مخصوصا چشاش پف داره موهاش مشکی وساده تیپشم خز و قدیمی یه کاپشن مشکی شبیه کاپشنی که من ۶سال پیش داشتم ازاینایی که خزداره تا زیرباسنه باشال مشکی همیشه همینو میپوشه ی تیپ تکراری وساده ولی شوهرش چشم ابرو مشکی مدل موهاش وتیپ واستایلشم به روز وجذابه اصلا بهم نمیان چه جوری عاشقش شده تازه اخلاقشم خوبه شنبه شب واسش تولد گرفته بود؟

چی باعث میشه که منی که ازاون خوشگلترم چندمتراینورتر شبا با اشک بخوابم بخاطر توهینای ی پیرمرد عیاش وعوضی ویه سرباز بدقیافه که هیچ دختری بهش پانمیده  خواهشاً نگید مهم اخلاقه والله به پیر به پیغمبر من پسربازم نبودم و نیستم یه شوهری مثل شوهرهمسایمون میداشتم جونمو واسش میدادم اسکل نبودم که باهاش جنگ ودعوا راه بندازم یا بهش خیانت کنم والله کنارخیابون هم میشد باهاش زندگی میکردم ولی چرا هرکی میاد سمت من پرازعیب وایراده ولی زوم می‌کنه روی کوچکترین جزئیات ظاهری و رفتاریه من ؟ 

تازه اصلا مراعات حالمو نمیکنه که ممکنه دلم بشکنه یا چی سر روحیه و اعصابم میاد پشت سرهم توهین 

میکنندبخدا نامزد سابقم اگه معتاد نبودودست بزن نداشت باهاش میموندم  ولی چکار کنم ازشانس گندمن ی مرد درست و حسابی تو زندگیم ندیدم 

بخدا اعتماد به نفس هم دارم به خودم میرسم خودمو دوست دارم ولی اینجور کیسا میاد آویزونم میشه منو از هرچی مرد وزندگیه بیزارمیکنه خب میرم جلو آینه نگاه میکنم مگه من چمه که شرایطم اینجوریه ؟ 

اصلا چرا راه دور برم مامانم چهرش شبیه چینیاس چشاش خیلی ریز وکشیدس ولی بابام ازیک قومیت دیگه عاشقش شد حاضرشده بود کل فامیلشونو بذاره کنار چون با مامانم خوب نبودن حالا مامانم اخلاقشم خوب نبود بابام ی بارم بهش بی احترامی نکرد یا خواهرم شوهرش ترکه قدش بلند چشاش سبز به خودش میرسه ولی اونم برای خواهرم هرکاری می‌کنه ی بارم بهش توهین وبی احترامی نکرده 

چرا منی که چهرم بهترازاوناست همش باید دورو برم پرلاشی باشه قیافه هاشون عین شغال تیپ واستایلشون خز وشلخته هرچی محلشون نمی‌دم بدترمیکنن خب منم آدمم سنگ که نیستم هرچقدر می‌خوام قوی باشم بازم باهرتیکه و توهینی که میکنند دلم می‌شکنه و تا چندین هفته همش تومغزم اکو میشه 

کاش حداقل پسرباز بودم دلم نمیسوخت 

دیگه طاقت این همه توهین رو ندارم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ماها شانس نداریم منم همینم عن ترین مال منه

فقط 23 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

خدا در آینده همسایه هایی مثل تو نصیب آدم نکنه واقعا ، به اون زوج بیچاره چیکار داری خب 

به دیگران فکر نکن ، اول به فکر خودت باش! تو امروز بایدخوب باشی ، تا فردا بتونی به خودت یا حتی دیگران کمک کنی :))                                                                              پ.ن : اگه یه روزی دیگه نبودم ، بِدون که یه تیکه از درونِ من توی سریال‌های موردعلاقم جا مونده ..         #مولتی‌فن