2777
2789
عنوان

کاش شوهر همسایه روبرویی واسه من بود

| مشاهده متن کامل بحث + 22422 بازدید | 606 پست
لحن چیه خانم؟مگه ازین جمله زشت‌تر و وقیحانه ترم هستمن ۴ تا فحش و توهین به شما با لبخند و لحن آروم بب ...

خانوم من دیگه پیام شما رو ریپ نمیزنم

این سایت و تاپیکاشو زیاد جدی نگیر

حیف حال و اعصابت که بخواد ذره ای و لحظه ای آرامشت از بین بره

پس برا شما عادیه قرار نیست برای همه عادی باشه کسی اینو ب من نگفته ولی حتی بگن هم چنان دهنشونو می‌بند ...

من انرژیمو برای انرژی منفی دیگران هدر نمی دم

خودم هزار جور هدف دارم ....بخوام وقتمو صرف این چیزا کنم که از موفقیت جا می مونم

فضای مجازی و فضای واقعی به من نشون که   هر تحصیل کرده ای باشخصیت و باشعور نیست 👌👌👌

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تمام تاپیکاش راجب همون همسایس برو ببین

نه دیگ به مادر خواهرشم همین حسو داره متن تاپیکو‌تا اخر بخون

میگ بابام خیلی جذاب تر از مامانمه خواهرم چشاش ریزه

•°[🌑🌒🌓🌔🌕🌖🌗🌘🌑]°من شب تارمو توهم شدی ماهمو...

من انرژیمو برای انرژی منفی دیگران هدر نمی دمخودم هزار جور هدف دارم ....بخوام وقتمو صرف این چیزا کنم ...

پس تایید نکن فقط آدمای بد ذات و حسود زن و شوهر رو از ظاهر مقایسه میکنن 

zendegi_jawaherپیج اینستا داستان زندگی جواهر دختری که تو دهه شصت با مرد وحشی ازدواج میکنه با وجود علاقه به همسایشون اونو به عقد مردی چند برابر سنش در میارن و تو سن چهارده سالگی مجبور به ازدواجش میکنن چون پدر مادرش فوت شده بودن و زنداداشش فقط میخواست ازش خلاص بشه داستان قشنگیه امیدوارم بخونید و لذت ببرید

شاید خوشگل باشی عوضش قلبت سیاهه، خدا هم به قلبت نگاه می کنه نه خوشگلیت، 

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.

مشکل خودتی

چشمتو از زندگی دیگران بردار 

بجای مقایسه دیگران و زوم کردن روی زندگیه دیگران

روی خودت زوم

کن تمام حرفایی ک نوشتی داد میزنن ک مشکل خودتی

مگه به ظاهره؟

اخلاقش خوبه

یا حتمااااا عزت و اعتماد به نفسی داره که تو نداری

ب دیگران چه ربطی داره خودتو درست کن

منم تحت هزار تا فشارماجازه میدید یکم به قیافه تون توهین کنم؟شماره شوهرتونم اکه میشه بدید خیلی آقا ان ...

بله به قیافم توهین کن.....هر کاری خواستی بکن

من این امتحانا رو پس دادم

فضای مجازی و فضای واقعی به من نشون که   هر تحصیل کرده ای باشخصیت و باشعور نیست 👌👌👌
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣اول صبحی قیمه ها رو ریختن تو ماستا هر کی یکیو گرفته واسه دعوا

😂😂😂مگه ول میکنه بهش میگم ریپ نزن بازم ریپ زده منم نمیخونم تا اعصابش بیشتر خورد بشه روانی 

گیر دادید به کاپشن😂😂منم برای تا سر کوچه رفتن یه کاپشن دارم همش همونو میپوشم سه ساله

کاپشن جدید هم میخرم اما خیلی گرونن بدرد سر کوچه نمیخورن به حرف مردم هم اهمیت نمیدم

میشه یه صلوات برای هدفم بفرستی؟ 🤍

من مث تو ادعای خوشگلی نکردم ولی شوهرم همینجوری دوسم داره فعلا تویی که داری به شرایط زن همسایه حسادت ...

باشه تو خوب 

خدا به داد شوهرت برسه بااین اخلاقت که درک نمیکنی من چی میگم میای اینجا چرت میگی  

میگن زنای زشت وگند اخلاق شورای خوب نصیبشون میشه واقعا الان به عینه نشون دادی 

شوهر کردن واسه تو امتیازه من اگه خانوادم خوب بودن تا آخرعمرم ازخونه بیرون نمیومدم 

الان این لاشیای دوروبرم مزاحمم نباشن توصورت هیچ مردی تف نمیندازم 

شاید خوشگل باشی عوضش قلبت سیاهه، خدا هم به قلبت نگاه می کنه نه خوشگلیت،

عزیزم فقط شاید😂😂😂شایییید🤣ما که ندیدیم جالبه ببینیم قشنگ سورپرایز شیم

zendegi_jawaherپیج اینستا داستان زندگی جواهر دختری که تو دهه شصت با مرد وحشی ازدواج میکنه با وجود علاقه به همسایشون اونو به عقد مردی چند برابر سنش در میارن و تو سن چهارده سالگی مجبور به ازدواجش میکنن چون پدر مادرش فوت شده بودن و زنداداشش فقط میخواست ازش خلاص بشه داستان قشنگیه امیدوارم بخونید و لذت ببرید