2777
2789
عنوان

کاش شوهر همسایه روبرویی واسه من بود

| مشاهده متن کامل بحث + 21984 بازدید | 591 پست
باز همه مریم مقدس شدنتاحالا نشده ی مزدی ببینید بگین چقدر خوب کاش شوهر منم اینجوری باشه همین جا صد تا ...

اسی نگفته کاش شوهر منم اینجوری باشه 

میگه با وجود من چرا به زنش اهمیت میده قشنگ بخون 

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قضاوت کردن برای تو که اسون تر بودزن همسایه رو کوبیدی همش قضاوت نبود؟ چه جالب

نکوبیدم خصوصیات ظاهریش رو توصیف کردم 

بعدم از خواهر ومادرخودم گفتم من دارم کلی میگم که چه جوری شرایطم اینجوریه ؟

عزیزم فقط شاید😂😂😂شایییید🤣ما که ندیدیم جالبه ببینیم قشنگ سورپرایز شیم

یه دختری هست از همکارامه، صورتش بد نیست، نه زشته و نه خوشگل، وقتی میخواد اریش کنه کل صورتشو با تینت سرخابی قرمز می کنه، مثل زمان قاجار، رژ لب قرمز میزنه و ریمل، لباس پوشیدنشم همیشه بلوز شلواره، تا اونجا هم که بتونه میریزه بیرون،خونشون هم ته شهره، گوشیشم آیفون ۱۵😂😂😂، فکر می کنه خیلی با کلاسه🤣🤣🤣اخلاقش خوبه ولی خیلی از اداب اجتماعی رو بلد نیست، مثلا نمیدونه که نباید پشتشو کنه به ادما، نمیدونم چرا با تاپیک این خانم یاد این همکارم افتادم. 

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.

تا الان فکر میکردم خانومایی که فکر میکنن کسی به همسرشون چشم داره متوهمن.الان بهشون حق میدم

هر کی نون دلش رو میخوره استارتر

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
باشه تو خوب خدا به داد شوهرت برسه بااین اخلاقت که درک نمیکنی من چی میگم میای اینجا چرت میگی میگن زن ...

آدم زشت باشه 

ولی حسود نباشه 

چون زشت بودن دست خودمون نیست ، ولی حسادت دقیقا دست خودمونه•••

قبل از اینکه گزارش بزنی لطفا ازم بپرس تا حلش کنیم ، بهت قول میدم سوءتفاهم شده و حرف منو بد برداشت کردی❤️من مسیحی هستم ولی تغییر دین ندادم و هیچ وجه تبلیغ نمیکنم ، خودم ارمنی هستم. خوبی هارو براتون از پرودگار آسمانی طلب میکنم😍

چون خودتون زشتین ولی خانمهای زشتی که باصدتا پسربودن آخرش ی شوهر خوشتیپ وجذاب عاشقشون میشه که براش می ...

کبوتر با کبوتر باز با باز 🤷‍♀️

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️

تا زمانی ک دنبال این چیزا باشی چیزی گیرت نمیاد دنبالش نباش خودش پیدا میشه فقط رها کن 

«روانشناس » سوالی داشتید درخواست بدید یا تگم کنید... هر سوالی پاسخ داده نمی‌شود ! ...  تنها افرادی که رنج نمی کشند و ناراحت نمی شوند مرده ها هستند بنابراین ما هنوز زنده ایم!☘️
بخدا انقدر ب حرفت خندیدم اولش ی کوچولو گرفته بودم الن دیگ خوبم خیلی باحالیفک کنم زود بیدار شده عصبیع ...

بزار هرچقد میخاد کامنت بزاره منکه جواب نمیدم 

بحث با احمق رو شایسته نمیبینم 😂😂😂😂

یه دختری هست از همکارامه، صورتش بد نیست، نه زشته و نه خوشگل، وقتی میخواد اریش کنه کل صورتشو با تینت ...

جالبه این خانم به همه ما که مخالف نظرشیم انگ بداخلاقی و بی شخصیتی میزنه 

عزیزم بعضیا خوش شانسن ب هیچی ربط نداره

منم ازشانس بدخودم میگم اینا نمی‌فهمن 😭

بخدا ازتوهینی که اون لاشی که مزاحمم میشه بهم کرده دوروزه دارم اشک میریزم زیر چشام زخم شده اونوقت این همسایه روبرویی هم شده آینه دق وسوهان روح 

من از اینکه اون مرده واسش جشن تولد گرفته دلم واسه خودم سوخت که چند متراینور تر دارم ازدست لاشیا عذاب میکشم

منم همین واسم سواله مردا که به کوچکترین جزئیات ظاهری زنها دقت میکنند این چرا اینجوریه ؟یا چشای من چپ ...

استارتر قشنگم

مردا خوب دقت کن اقایون

خب 

دنبال زنی نجیب و مادری دلسوز برای بچه هاشون هستن

ک وقتی میرن از خونه بیرون برگشتن بوی خوشمزگی غذا و زندگی بپیچه براشون  کیف کنن لذت ببرن و ارامش ذهن پیدا کنن_و اتفاقا چ بسا ک زنی مثل شما رو دوس ندارن 

حالا شما صد قلم ارایش کن 

هزار قلم جنس بپوش 

اون دلش خانمش رو میخواد ک ب بهترین شکل زندگی رو اداره میکنه و دلهره نداره از در خونه رفت یکی بیاد تو خونش🫣اوکی هانی 

و تاماااااام