2777
2789
عنوان

بیاین اسکرین شات دعوا با برادر شوهرمو گذاشتم بگید مبتونم شکایت کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2172 بازدید | 135 پست
اگه سلیطه بودن معنیش اینه من سلیطه ام.

عزیزم با تو نبودم با اون دختره که طرف برادرشوهرت گرفته میگم درست لخون

آرزوم زندگی آزادانه اس آزادی از زندان شوهرم ..دردو فشاری که توی سینمه رو فقط اون زندانی میفهمه که نمیدونه قراره ازاد بشه یا اعدام💔

ممن خواستم خانوادمو از یه دردسر حتمی نجات بدم من بدون توهین حرف زدم.

کلا بلاک کن ب شوهرتم نگو مطمین باش اونا میکن اگه مجبور شدی پیاما رو نشون بده با تعاریفی ک از شوهرت کردی مطمین باش کوش نمیکنه و ضامن میشه 

.وقتی حالیش نیست فدای سر بچت و خودت .خودش میوفته تو در د سر 

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعام لینک حذف تاپیک

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ننمیدونم احساس خطر کردم.

خطر چی 

بابا بهتر یکبار براش میشه درس چرا خودتو میندازی وسط تو زندگیت رو کن شوهرت از خودش عقل داره انقدر خودتو تو همه چیز قاطی نکن بذار حالا اون رئیس باشه آخر اگه نشد تاوانش رو پس میده 

نَدین ،حالا این همه دادین چی شد؟؟؟؟ دستو میگم😎😐

اره فداتشم کلا گفتم من ترجیح میدم سلیطه باشم تا یه پخمه اشکال نداره خودم میگم هستم. ایشالا بعد من کسی بیاد تو خونوادشون که بفهمن از حق خودم دفاع میکردم من کاری به کسی نداشتم. 

من میدونم یه عده با من چپ افتادن از این به بعدم دیگه با اون یه عده هیچ کاری ندارم لطفا کسایی که از عاطی74 بدشون میاد نیان تو تاپیک اینجا تنها محیط درد و دل منه میخوام اینجا رو داشته باشم.
کلا بلاک کن ب شوهرتم نگو مطمین باش اونا میکن اگه مجبور شدی پیاما رو نشون بده با تعاریفی ک از شوهرت ک ...

اخرش میفهمه. 

من میدونم یه عده با من چپ افتادن از این به بعدم دیگه با اون یه عده هیچ کاری ندارم لطفا کسایی که از عاطی74 بدشون میاد نیان تو تاپیک اینجا تنها محیط درد و دل منه میخوام اینجا رو داشته باشم.

هههه اخه برادر شوهرم با این همه وجنات طرفداری هم داشت؟ 😂

ببین اون کیه که از این چیپ طرفداری کرده. 

شوهرت خبر داره ؟این بیشتر به خودش و خواهر مادر خودش فوش داده

اسکرین شات احرو بخون ببین چیا بهم گفته مو به تن ادم سیخ میشه اسکرین شات اخر صفحه اول نیست. 

للاتی و سده ای بودن و فحاشی و قلدری و بی ادبی براشون هنرهههه

ببخشیدا کسی که به خواهر و مادر خودش اینجوری فش میده اصن جزو ادمیت حساب نمیشه 

۱۴۰۲/۹/۲۸ کاربریم برگشت مرسییی بالاخره😂🥲               متاهل💍                                                                           میشه برای نیتم یه صلوات مهمونم کنید🥺💙

الان جاری و شوهرش نشستن تخمه میشکنن و میخندن تو هم هعی برین به زندگیت

هه اینقدر سوخته که حتی ۱۱ و نیم شبم باز اومده فحشم داده

در ضمن زندگی من ریده ای هست به خاطر شوهرم

مرد اگه مرد باشه اینقدر زن زیر این فشارها له نمیشه همش تقصیر خودشه. 

هه اینقدر سوخته که حتی ۱۱ و نیم شبم باز اومده فحشم دادهدر ضمن زندگی من ریده ای هست به خاطر شوهرممرد ...

نمیدونم ما هر چی میخواییم راهنماییت کنیم کلا دوس نداری فقط کار خودت رو میکنی 

حالا اگه بخاطر بچه ات برگشتی پس درست زندگی کن فقط برگشت نیس اون بچه نیلز با آرامش داره  یه مدت هر چی گفت بگو باشه تو درست میگی نرین رو مخ هم ببین چجور کم کم به حرفت میشه

نَدین ،حالا این همه دادین چی شد؟؟؟؟ دستو میگم😎😐