2777
2789
عنوان

طب سنتی واقعیه یا کذب

104 بازدید | 21 پست

منظورم مزاج شناسیه

در رابطه با طبع بدن؟

اینا واقعی ان؟

همه شونم میگن داروی شیمیایی نخورید بیاین داروی گیاهی ما رو بخرید

شما بهش اعتقادی دارین؟

🙂❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعیه... 

شک نکن

فقط اینکه خیلیا دارن سو استفاده میکنن جیب میزنن

مثلا دیشب یکی به شوهرم زنگ زد برای تبلیغات میگفت به مجعونه کیلو یه ملیون خورده ای

آنقدر زبون ریخت ولی خب ما گول نخوردبم

از هرکس اندازه شعورش توقع دارم حتی شما کاربر عزیز🐞

طب سنتی که طرف پزشکی خونده باشه ؛ بعد تخصص طب سنتی گرفته باشه اره درسته؛ ولی اونایی که فقط یه دوره گذروندن رو من قبول ندارم

خودمم فعلا رفتم پیش متخصص طب سنتی دارم داروهاش رو میخورم امیدوارم که بهتر شم

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)

بابا فکنم چرت پرت باشه جوری میترسونمت ک فلان اینا یجور کاسبی شده مثلا من کبدم چرب بود گفت دارو دارم سفازش دادم دیدم گفت باید غذا خوردن مراعات کنی ورزش کنی فلان کنی خب این کارا رو بکنم دیگه نیازی ب دارو ندارم صدرصد خوب میشم

آقا هستم
واقعیه... شک نکنفقط اینکه خیلیا دارن سو استفاده میکنن جیب میزننمثلا دیشب یکی به شوهرم زنگ زد برای تب ...

من زبون مو واسه چند نفر فرستادم هر کسی یه چیزی گفت

الانم جدیدا یه مجموعه زدن

دنبال جذب نیروئن

هر بیسوادی داره وارد این کار میشه

🙂❤️
طب سنتی که طرف پزشکی خونده باشه ؛ بعد تخصص طب سنتی گرفته باشه اره درسته؛ ولی اونایی که فقط یه دوره گ ...

اینجوری باشه میشه بهش اعتماد کرد

من تو اینجا با چند نفر آشنا شدم هر کسی یچیزی گفت😬

🙂❤️
بابا فکنم چرت پرت باشه جوری میترسونمت ک فلان اینا یجور کاسبی شده مثلا من کبدم چرب بود گفت دارو دارم ...

برای کبد چرب  گیاه خار مریم خوبه

آره اینا هزارتا بیماریم برات مینویسن که قراره بگیری

🙂❤️

طب سنتی واقعی هست

اصلا تخصص طب و داروسازی سنتی داریم

یعنی طرف پزشک عمومیه، بعد برا تخصص طب سنتی خونده

مشکل این جاست که شیاد تو این حیطه زیاده

کسی با دو سه ماه دوره دیدن نمیتونه ادعای طبابت کنه

این آدم دنبال جیب خودشه، جای دیگه کار نبوده و نون چرب تر پیدا نکرده

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
اینجوری باشه میشه بهش اعتماد کردمن تو اینجا با چند نفر آشنا شدم هر کسی یچیزی گفت😬

نه اینا رو ول کن، اینا که معلومه هیچی نمیفهمن

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)