2777
2789
عنوان

چرا اینجوری شدمم

46 بازدید | 9 پست

دیشب ساعت چهار صبح انگار ک ی رگ تو پهلو چپم گرفته باشه با دردش بیدار شدم هنوزم درد می‌کنه😭ممکنه تو۱۸سالگی سیاتیک گرفته باشم؟چندبار دیگه ام قبلاً اینجوری شدم

❤️دو نفر در این اکانت وجود دارد با فاصله سنی ۴ سال 👩‍❤️‍👩😂#منو_خواهرم👭🏻

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اسپاسم و گرفتگی عضلات

یسوال بپرسم ؟

من برای فکم دکتر بهم پنج تا آمپول دگزا داد سه تاشو زدم اتفاقا این دردا و گرفتگیا بعد همون آمپولاست بنظر شما ربطی 

داره بهش؟

❤️دو نفر در این اکانت وجود دارد با فاصله سنی ۴ سال 👩‍❤️‍👩😂#منو_خواهرم👭🏻
یسوال بپرسم ؟من برای فکم دکتر بهم پنج تا آمپول دگزا داد سه تاشو زدم اتفاقا این دردا و گرفتگیا بعد هم ...

آره. دگزا خودشم عواقب و عوارض داره ولی نمیشه قاطع گفت این مورد ب دگزا مربوطه

زندگی چیست خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفیدی مو ارثیه سفید شدن موهام حرصیه

یسوال بپرسم ؟من برای فکم دکتر بهم پنج تا آمپول دگزا داد سه تاشو زدم اتفاقا این دردا و گرفتگیا بعد هم ...

یا بد خوابی یا سرما یا کوفتگی یا اینکه....

زندگی چیست خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفیدی مو ارثیه سفید شدن موهام حرصیه