2777
2789

من اولش مودبانه باهاش حرف زدم 

چندوقت بود تو خونمون جنگ جهانی بود گفته رود شوهرم بره ۳۵۰میلیون براش چک بده 

میدونستم عاقبت خوبی نداره حتی فااال گرفتم گفت تو دردسر میفته خلاصه ترسیدم شوهرم یواشکی بره بهش پیام دادم گفتم زندگی منم هست نمیخوام بیام یعنی اینقدر به من فحش ناموسی داد اولش گفتم مودب باش گوش نداد اونم ر عصبی شدم دوتاشو جواب دادم بعدم یه عالمه دیگه داد بعدم تهدیدم کرد

چون جواب دادم میتونم شکایت کنم و خط هم به نام من نیست به نام بابامه؟ 

من میدونم یه عده با من چپ افتادن از این به بعدم دیگه با اون یه عده هیچ کاری ندارم لطفا کسایی که از عاطی74 بدشون میاد نیان تو تاپیک اینجا تنها محیط درد و دل منه میخوام اینجا رو داشته باشم.

بزار

خوشبختی شاید تو صفحه بعدی باشه...نبند کتاب رو!🌱😊👍‏بزرگترین ارزوم دیدن بی بی چک مثبته رویاشده برام لطفا دعاکن برام❤🙏ممنون از دعای قشنگت بالاخره منم به آرزوم رسیدم...انشالله قسمت همه ی منتظرا،اگه دوست داشتی یه صلوات برا تودلیم بفرس🥰

من میدونم یه عده با من چپ افتادن از این به بعدم دیگه با اون یه عده هیچ کاری ندارم لطفا کسایی که از عاطی74 بدشون میاد نیان تو تاپیک اینجا تنها محیط درد و دل منه میخوام اینجا رو داشته باشم.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعله بزار ب مدرک

متعد ب خودم و دخترمـ💜  نمیدونم چرا همش قیمه هارو میریزم تو ماست ها😢ـمی‌گفت نجات دهنده در آینه است ولی بیاید قبول کنیم نجات دهنده گاهی خانواده است، رفیقه، یه کتابه، یه پادکسته، یه مهارته، یه پیاده رویه، یه قهوست، یه حمومه، گاهی آشنایی با آدم‌ها و تجربه‌های جدیده، شاید یه فیلم یا سریاله، موسیقیه، تراپیسته، همیشه دنبال نجات دهنده تو آینه نگرد، اون هم گاهی خسته می‌شه و از پس خودش بر نمیاد. نجات دهنده من آقا حسینہیا  حسین دخترم رو عاقبت بخیررکن

همش تو دعوا هستی عزیز من جات خسته شدم

بله خودمم بریدم اما اینا چاره ای برا من نذاشتن به قول خودشون سده این واکنش هاشون افتضاحهههه

کو بذاراگ میدونی شر میشه و بدتر میشه نکن ب مادرشوهر یا پدرشوهرت نشون بده

همه طرف اونن اون اتیشمم بزنه طرف اونن شوهرمم هیچوقت پشتم نبوده ولی اگه زن داداش خودش باهاش دعوا میکرد عمرا باهاش اینطوری حرف میزد.میگفت ناموسمه اما من ناموس این نبودم؟ 

بگو باشه عامو یه لحظه زارت زارت نکن مرد گنده ببینیم چخبره چقدر اینجور آدما حال بهم زنن هر نری مرد نی ...

للاتی و سده ای بودن و فحاشی و قلدری و بی ادبی براشون هنرهههه