2777
2789
عنوان

بیاین اسکرین شات دعوا با برادر شوهرمو گذاشتم بگید مبتونم شکایت کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2288 بازدید | 135 پست
اخر که میگم بهش یا میفهمه از اونا ولی شما در نظر بگیرید یه سیل زمینی میفهمه که همرا هیچی به داداشش ن ...

ب زبون بگیر شوهرتو  تا بیاد طرفت‌ ...تا پشتت نباش کار به جایی نمیبری

اشتباه میگن خانواده مهم نیست خانواده همه چیزه.

تو که میدونی شوهرت پشتت نیست تو که میدونی آخر کار خودش و می‌کنه پس چرا دختر خودتو خراب می‌کنی که هر چی لایق خودش هست رو به تو بگه.تو به شوهرت بگو به اون خط و نشون بکش گوش نکرد انجام داد دیگه خودش پای همه چیش وابسته .

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

واقعا متاسفم برای برادرشوهرت با این ادبشمن خیلی با یکی از برادرای همسرم اوکی نیستم ولی حتی اگر همسر ...

اگه یه در صد شک داشتم بعد واکنش این اقا مطمعن تر شدم میگن یه بار با خواست یه نفر محالفت کن از واکنشش میتونی پی به شخصیتش ببری. فوقش میتونست بگه سنگ گذاشتم روتون نه اینقدر بد دهنی به ناموس خودش شوهر من اگه با زن این دعواش میشد محال بود اینطوری بحرفه همیشه حتی پشت سر جاریم میگه ناموسمه. 

من میدونم یه عده با من چپ افتادن از این به بعدم دیگه با اون یه عده هیچ کاری ندارم لطفا کسایی که از عاطی74 بدشون میاد نیان تو تاپیک اینجا تنها محیط درد و دل منه میخوام اینجا رو داشته باشم.
ایشالا ب خودت برگرده عزیزم هرچیزی ک نفرین میکنی. @niniar لطفا رسیدگی کنین

پس میدونی ناحق حرف زدی که ترسیدی نی نی یار توهین رو رسیدگی میکنه من یه ارزو برات کردم که کارما جوابتو بده این چیز بدی نیست در ضمن خروج از تاپیک رو بزن. 

من میدونم یه عده با من چپ افتادن از این به بعدم دیگه با اون یه عده هیچ کاری ندارم لطفا کسایی که از عاطی74 بدشون میاد نیان تو تاپیک اینجا تنها محیط درد و دل منه میخوام اینجا رو داشته باشم.
اگه یه در صد شک داشتم بعد واکنش این اقا مطمعن تر شدم میگن یه بار با خواست یه نفر محالفت کن از واکنشش ...

واقعا بی ادب و بی شخصیته که با یه زن اینجوری صحبت کرده عکر میکنم بتونین ائاده ی حیثیت کنین ولی همه جوانب و درنظر بگیرید 

چیه یه چیزی ورد زبونتون شده تا میبینین ب نفعتون نیس ی سری زنای سلیطه حرف بچگی و پیش میکشن من ۲۰سالمه ...

همین بی ادبیت نشونه سلیطه بودنته اونوقت به مردم گیر میدی باشه هرموقع سوهر مردی خدمتگذار خانوادش باشین بکش بیرون حوصله بحث با بچه هارو ندارم

آرزوم زندگی آزادانه اس آزادی از زندان شوهرم ..دردو فشاری که توی سینمه رو فقط اون زندانی میفهمه که نمیدونه قراره ازاد بشه یا اعدام💔

پس میدونی ناحق حرف زدی که ترسیدی نی نی یار توهین رو رسیدگی میکنه من یه ارزو برات کردم که کارما جوابت ...

ولش کن حوصلتو ندارم یه چیزی تاپیک میزنی همه میان نظرشونو میگن حالا یکیا برخلاف نظرت نظر میدن حرصت میگیره نفرین میکنی .به درد خودت گرفتار باش .بای عاطی جون

نزار چک بده حتی اگر تا پای طلاق رفتیبزار بفهمه کت تن کیه

بعد این نمیذارم بدتر پا حرفمم. 

ولش کن حوصلتو ندارم یه چیزی تاپیک میزنی همه میان نظرشونو میگن حالا یکیا برخلاف نظرت نظر میدن حرصت می ...

ایشالا کارما فقط وسلام. 

همین بی ادبیت نشونه سلیطه بودنته اونوقت به مردم گیر میدی باشه هرموقع سوهر مردی خدمتگذار خانوادش باشی ...

اگه سلیطه بودن معنیش اینه من سلیطه ام. 

این سوال منو جواب بده

ننمیدونم احساس خطر کردم. 

همین بی ادبیت نشونه سلیطه بودنته اونوقت به مردم گیر میدی باشه هرموقع سوهر مردی خدمتگذار خانوادش باشی ...

شوهرو دارم عزیزم ولی بچه نیستم ک تو کارشون دخالت کنم یا کلا ازین ادا اطوارا .باشه شما خوب و با ادب .اینم مدال افتخار 🏅