2777
2789
عنوان

کیا تو خانواده ضعیف بزرگ شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 218657 بازدید | 2342 پست
بیکار بود عزیزم

پس کلا مسئولیت پذیر نبودن 

چون اگه کارگری میکردن میتونستن خرج شما رو بدن 

انشالله خدا به خودت آرامش و سلامتی بده 

سعی کن سر پا بشی 

میدونم این تروما ها تو روح آدم رسوب میکنه اما بدون تنها نیستی 

مثل روانشناس ها حرف می زنم 😌مثل فلاسفه فکر می کنم🤔 اما مثل روانی ها عمل می کنم😅

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چرا سره کار نمی رفت

قبل به دنیا اومدن من وضعش خوب بود یهو ورشکست شد افسردگی گرفت ازون به بعد کار نکرد 

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:
پس کلا مسئولیت پذیر نبودن چون اگه کارگری میکردن میتونستن خرج شما رو بدن انشالله خدا به خودت آرامش و ...

اره تا یه حدودی همینطوره، کاش هیچوقت بچه دار نمیشد

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:

ما هم یه برهه ای اوضاع مون افتضاح بود، سر کلاس پامو جوری میذاشتم که سوراخ کفشم دیده نشه، 

خودم مراعات خانواده رو میکردم، وگرنه حاضر بودن خودشون گرسنه باشن برام کفش بخرن، ولی از اونها هم پنهان کردم، کفشامو تو خونه جوری می‌ذاشتم دیده نشن.

اما دوران خوبی بود، درس‌های زیادی گرفتم که الان بعد از گذشت بیست و چندسال میگم هیچ چیزی اونها رو نمی‌تونست بهم یاد بده...

خدارو شکر

روحش شاد منم مانتو مدرسه ام چسبید به بخاری از بس هول میزدم تااخرسال باهمون میرفتم مدرسه مانتو بیرونم ...

آره ماهم تا یادمه حتی کوپنمون هم میفروخت بابام 

کل فامیل لباسهای که برای گرد گیری و دستمال کشیدن هم مناسب نیست برامون میاوردن

یه زمانی پدرم پول دار ترین آدم فامیل بود ولی کل دارایی شو فروخت تجارت کنه شریکش همه رو بالا کشید و ما به روز سیاه افتادیم

زمانی که وضعمون خوب بود فامیل همیشه توخونمون می خوردنو میخوابیدن وقتی به روز سیاه افتادیم جایی ام اگر میددنمون خودشونو به نشناختن میزدن

الان گاهی اوقات مادرم لباس می‌ذاره کنار به کسی بده تک تکشو بررسی می کنم میگم اگر نونو نباشه ومارک نداشته باشی حق نداری به کسی بدی بهش میگم با لباس کهنه کسی خوشحال نمیشه فقط می‌شکنه!

باشکوه ترین وزیباترین عشق زمینی عشق مادر به فرزندشه خدایا این عشقو به همه ی بانوان جهان هدیه بده الخصوص بانوان سرزمینم🌷🌷🌷
آره ماهم تا یادمه حتی کوپنمون هم میفروخت بابام کل فامیل لباسهای که برای گرد گیری و دستمال کشیدن هم م ...

کوپن جیره غذایمون بود نمیدونم چرا می‌میفروختن باز خوبه شما تو یه مقطعی زندگیتون خوب بود بابات بنده خدا بدبیاری آورده واسه من راه ورسم زندگی کردنو بلد نبودن

یه بارم یادمه معلم گفت بچه ها هرکدوم اندازه  یه صد تومن آب‌نبات رنگی بخره بیاره اونم تومن ریالی قدیم ها نه ازین صد تومنی الان برا جشن تموم کردن کتاب قرآن بود منو آبجیم نامید اومدیم خونه چهارشنبه بود تا شنبه وقت داشتیم اون صد تومنی رو جور کنیم با اینکه پول زیاد بود بهمون ندادن چون دختر بودیم و بی ارزش

روز جمعه بود منو آبجیم رفتیم زمین بازی محله مون که بازی فوتبال پسرا رو نگا کنیم همونجوری که میرفتیم یهو آبجیم یه صد تومنی نو پیدا کرد انقد از خوشحالی ذوق کردیم که دهنمون بسته نمیشد شنبه سر راه رفتیم بقالی کلی با اون پول آب‌نبات رنگی خریدیم وقتی رفتیم مدرسه دیدیم که ابنباتای منو آبجیم از همه بچه ها بیشتره 

من اینو با گوشت و پوست و استخونم حس کردم🙂💔

سلام 

منم این را تجربه کردم ولی خوب بچه بودم نادون بودم

الان میفهمم ثروتمند واقعی پدر و مادر منن ،با اینکه تحقیر شدن و ازشون حق خوری شد ولی با رغبت و رضایت تمام برای دیگران خرج میکنن و محبت میکنن،بدون ذره ای منت 

اصلا هم برای این نیست که دید بقیه را تغییر بدن،از ذات پاکشونه

🌺