2777
2789

بچه‌ها کدوم یکی از آزمون های آزمایشی رو شرکت میکردین

اگه قلمچی، درصداتون چطور بود

و کلا قلمچی رو با کنکور چقدر متفاوت میدونید

به امید خدا رتبه برتر کنکور ۱۴۰۴ هستم✌️من برای دیدن لبخند پدرم تسلیم نمیشم🥲 فیلم‌باز، کتابخون، ورزشکار، ماساژور، عاشق شیمی و مسلط به ۴ زبان زنده دنیا هستم🥰

قلمچی

ببین اصل کاری این هست ک هنر ازمون دادن رو یاد بگیری

درصدام خوب بودن خداروشکر زیست روی رنج ۷۰ تا ۸۰ می‌چرخیدم گاااهی اوقات ۹۰ اینا

شیمی هم همین حدودا یکمی کمتر

فیزیک معمولا بالای ۸۰ یا ۹۰

ریاضی همینطور

زمین پایین چون نمیخوندم

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

خودم سال دوازدهمم اما اگه از تجربه دوستام ک رتبه خوبی کسب کردن پارسال بگم

گفتن قلمچی خیلی با کنکور فرق داره خیلی غیر استاندارده

بهترین شباهت کنکور رو آزمون سنجش باهاش داره

درصداشون همه بالا 60 بوده و ترازشون بالای 6500 بوده همیشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

قلمچیببین اصل کاری این هست ک هنر ازمون دادن رو یاد بگیریدرصدام خوب بودن خداروشکر زیست روی رنج ۷۰ تا ...

گاهی اوقات نمیخوندم تراز و درصدام میومد پایین

بستگی به سطح سوالات داشت

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

قلمچیببین اصل کاری این هست ک هنر ازمون دادن رو یاد بگیریدرصدام خوب بودن خداروشکر زیست روی رنج ۷۰ تا ...

من خودمو کشتم شیمی ۶۰ زدم

واقعا قلمچی خیلی منو میکوبه

ولی از اون لحاظ ک گفتین خودم حس میکنم هربار که میگذره در مورد آزمون دادن بیشتر مهارت میگیرم

بعد درسته که میگن قلمچی اسفند به بعد سوالاتش استاندارد تر میشه؟

به امید خدا رتبه برتر کنکور ۱۴۰۴ هستم✌️من برای دیدن لبخند پدرم تسلیم نمیشم🥲 فیلم‌باز، کتابخون، ورزشکار، ماساژور، عاشق شیمی و مسلط به ۴ زبان زنده دنیا هستم🥰
خودم سال دوازدهمم اما اگه از تجربه دوستام ک رتبه خوبی کسب کردن پارسال بگمگفتن قلمچی خیلی با کنکور فر ...

چه عجب یه نفر حرف منو زد

منم از فروردین به بعد سنجش شرکت میکنم

من خودمو کشتم شیمی ۶۰ زدمواقعا قلمچی خیلی منو میکوبهولی از اون لحاظ ک گفتین خودم حس میکنم هربار که م ...

اره موافقم باهات ؛ از اسفند به بعد بیشتر شبیه کنکوره استاندارد میشه مخصوصا بودجه بندی سوالات

سعی کن ازش یاد بگیری. یاد گرفتن اشتباهات خیلی بهتر از درست زدن و رد شدنه

اره موافقم باهات ؛ از اسفند به بعد بیشتر شبیه کنکوره استاندارد میشه مخصوصا بودجه بندی سوالاتسعی کن ا ...

خداروشکرر 

ببخشید میشه بپرسم شما روزی چند ساعت درس میخوندی؟

خداروشکرر ببخشید میشه بپرسم شما روزی چند ساعت درس میخوندی؟

ساعت مطالعه من خیلی خوب نبود من افسردگی گرفته بودم

ولی یه روز معمولی روز تعطیل ۷ ساعت و روز مدرسه ۴ تا ۵ ساعت

ساعت مطالعه من خیلی خوب نبود من افسردگی گرفته بودمولی یه روز معمولی روز تعطیل ۷ ساعت و روز مدرسه ۴ ت ...

ولی خب رتبه خوبی آوردی

خسته نباشی حسابیی♥️

مرسی بابت کمکت

ولی خب رتبه خوبی آوردیخسته نباشی حسابیی♥️مرسی بابت کمکت

یه سوال خارج از کنکور

چه زبانایی مسلطییی

اره سنجش خیلی خوبهاین دوستم رتبه 12 تجربی کشوری شد

جدی دمش گرم

راستش جدیدا خیلی ناامید شدم مخصوصا با وضع ترازای قلمچی