2777
2789
عنوان

کیا تو خانواده ضعیف بزرگ شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 204231 بازدید | 2247 پست
ما ضعف سلامتی داشتیم مادرم دو سال درگیر بیماری قلبی بود دو سال قبل اونم نزدیک سه سال کامل درگیر کلیه ...

عزیزم من پدر شوهرم اینقدر وضع قلبش خراب بود مشهد رفت یک دکتر خوب عملش کرد عملی که بقیه میگفتن تا ۶ماه نباید تکون بخورن. پدرشوهرم سر دوماه برگشت سر کار. حالش ماشاالله خوب خوب. قرار نیست چون یک نفر فوت شده همه فوت کنن حتما درمان کنین. پدرتو حداقل جای خوب پیش طب سنتی ببرین یکی به پدرشوهرم گفته بود اگر زالو بندازی رگهای قلبت باز میشه. البته باید جای مطمعن باشه چون زالو نباید چند بار استفاده بشه خطرناک میشه همجا مطمعن میخواد. انشاالله خدا پدرتو شفا بده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

۸ تا

بگیم شما زیاد بودین ولی همیشه برا آبجی کوچیکم می‌خریدند به جز من حق نداشتم حرف اضافه بزنم حتی یبار به روشون اوردم اعتراض کردم بابام داشت میکشت من رفتم اتاق قائم شم درو قفل کردم زد درو شکوند

کوپن جیره غذایمون بود نمیدونم چرا می‌میفروختن باز خوبه شما تو یه مقطعی زندگیتون خوب بود بابات بنده خ ...

پدرم واسه رفاه وآسایش ما هر کاری می کرد و همیشه هم درس خوندنمون رو تشویق می کرد وبا همون درس خدا رو شکر هممون الان زندگی های بهتری داریم ولی افسوس که پدرم سالهاست که زیر خاکه

حتی یادمه زیر فشار زندگی پدرم میخواست کلیشو بفروشه تا مراحل آخرم پیش رفت ولی خدا خواستو اون موقع یه راه دیگه ای رو جلوی پای پدرم گذاشت

باشکوه ترین وزیباترین عشق زمینی عشق مادر به فرزندشه خدایا این عشقو به همه ی بانوان جهان هدیه بده الخصوص بانوان سرزمینم🌷🌷🌷
منم ندارم متاسفانه یبار یکی از همسایه‌ها بهم تیکه انداخت گعت فلانی چقدر باسلیقه ای باحالت مسخره

قبل ازدواج با شوهرم سرکار میرفتم معرفی شده بودیم بهم ، اولین بار ک میخواستم برم ببینمش رفتم بیرون ی مانتو مشکی خیلی ساده جلو دکمه خور خریدم . فکر میکردم چشم بازارو دراوردم دیگه . اصلا بلد نبودم خرید کنم الان ی کم خیلی کم بهتر شدم . انقدر ب خودمون نمیرسیدیم و لباس نمیخریدیم ک دیده هم نمیشدیم