2777
2789
عنوان

کیا تو خانواده ضعیف بزرگ شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 107191 بازدید | 1318 پست
من خودم در رفاه بزرگ شدم ولی همسرم نه میگفت حتی پول ندلشتم تو دانشگاه رورانه پول سلف بدم دو روز یه و ...

بلاخره خدا نگاش کرده و همسر درست حسابی و باشعوری مثل توبهش داده ۰بنده  ی خدا🥺

لایک نکنید .توروخدا 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میریزی؟اخه مامان تو نداشت این طبیعیهولی اینا داشتن خرج ننه بابای گور به گور شدش میکرد و من همیشه حس ...

اره دلم نمیاد نریزم پارسال واسش مانتو گرفتم باخاهرم هرچی از دهنش درآمد بارمون کرد گفت استینش کجه فلانه امسال واسش یه تومن میزنم علاوه براین تو همین ماه ۳م بهش دادم از بس ناله میکنه بااینکه خودم ندارم میگم گناه داره مادره 

ولی چرا هرچی کار می‌کردند باز ندار بودیم؟ بابام ساده بود فک اقتصادی نداشت

خیلی هام ساده بودن فکر اقتصادی نداشتن ولی خدا روزیشونو بدون فکر زیاد کرده بود .دست رزق بوده بنظرمن

لایک نکنید .توروخدا 
میریزی؟اخه مامان تو نداشت این طبیعیهولی اینا داشتن خرج ننه بابای گور به گور شدش میکرد و من همیشه حس ...

پول نداشت درک میکنم کاش حداقل محبت خشک وخالی میکرد بقدری زبونش تلخ بود یوقتایی از دستش میرفتم تو حیاط مدرسه گریه میکردم 

ممنون عزیزم ۵۸ سالش بود قبلش آمد چندروز خونم بود بابچهام بازی می‌کرد وقتی ک رفت رفتم تو کوچه ک بهش ب ...

گلم خدا مثل بنده هاش نیست

خدا بیامرزه پدرتو

انشاءالله هرچی که از دنیا خیر ندید از آخرت خیر ببینه

تو در پناهی و خدا هرگز دیر نمی کند🥰🥰صلوات برای ظهور یادت نره

تجربه های مشابه داشتم ولی دلم نخواست بنویسم و یادآوری کنم ۱۵ صفحه خوندم با تک تک کامنتا اشک ریختم 

عدالت جهان که واژه غریبی است

امیدوارم که هیچ کودکی تو هیچ جای جهان فقر رو تجربه نکنه، هرچند که آرزوی منم فقط در حد یک آرزو باقی می مونه...

خدایا شکرت ...  
گلم خدا مثل بنده هاش نیستخدا بیامرزه پدرتوانشاءالله هرچی که از دنیا خیر ندید از آخرت خیر ببینه

ممنون عزیزم شرایط بدی بود مرگش یطرف نوع مرگش ک آنقدر دردناک بود یطرف حرفای مردمم ازهمه بدتر چقدر واسش قرآن میخوندم بخدا التماس میکردم ک اون دنیا اذیتش نکنه از بس میگفتن جهنمیه

چقد ما ایرانی‌ها دنبال موضوعی میگردیم ک فقط ناله کنیم

غصه بخوریم

گریه کنیم

همه ما مشکلات مالی داشتیم و داریم ولی چرا تمرکز کنیم رو نداشته هامون

😭😭😭😭برام دعا کنید 

ما خودمون در رفاه بودیم ولی یکی از فامیلامون بود خیلی وضع بدی داشتن ولی حالا دختراش اینقدر خوشبخت شدن که کسی رو ادم حساب نمی کنن ولی عقده ای شدن بخصوص یکیشون یه رفتارهایی از خودش نشون میده همه پشت سرش مسخرش می کنن و میگن اینا گذشتشون یادشون رفته ولی خدایی خیلی بد رفتار میکنن اصلا انگار از دماغ فیل  افتادن 

من سالی سه چهار دست لباس بیرون و لباس تو خونه میخریدم. فقیر به حساب میومدم؟ 

اخه الان که خودم کار میکنم سالی یکی دو دست میگیرم 😂 چون دلم نمیاد اباس بخرم ترجیه میدم پس انداز کنم. 

مامان بابام یه خونه و یه ماشین داشتن نه بیشتر.  ار ث هم بهشون رسیده و خونه ی دو تا مادر بزرگام یکی به نام منه یکی به نام داداشم ولی حق استفاده ازشونو نداریم چون مادربزرگام زنده ن. 

برا داداشم ماشین خریدن سال ۹۵، بیست میلیون.  برا من نخریدن اوم موقع من پونزده سالم بود. 

بابام میخواست برا منم بخره که الان همون ۲٠۶ شده شیشصد میلیون و دیگه نمیتونه برا من بخره .  سال ۹۵ حقوق بابام ماهی ۳ و نیم بود و ۲٠۶ بود  بیست میلیون ینی حقوق پنج ماه بابام یه ماشین میشد  الان حقوق بابام هیجده میلیونه ۲٠۶ شیشصد ینی حقوق سه سال بابام تازه یا ۲٠۶ میشه 😑