2777
2789

مامانم خیلی حالش بد بود مجبور شدیم سریع بریم یه بیمارستان نزدیک رفتیم آرش یه دکتر اومده بالاسر مامانم با یه گردان دانشجو هم خانم هم آقا مامان بدبخت منو کرده بودن موش آزمایشگاهی اخر بابام سرشون داد کشید فرار کردیم 

آدم سالم  رو می کشن تا دانشجو ها یاد بگیرن 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من رفته بودم درمونگاه دکتر کشیک ی دانشجوی دختر بود... به بچه که مریض بود میگفت خاله برات سرم بنویسم... 😄بچه اصن نمیدونست سرم چیه😁

میشه برای سلامتی و آرامش خونوادم یه حمد برام بخونی❤️🙏🌹

ولی بیمارستان آرش بیمارستان خوبیه دوست من اونجا آی وی اف کرد خیلی کار بلدن

بیمارستان بهرامی هم برای کودکان دانشجوها هم هستن من هر وقت بچه هامو بردم بهترین نتیجه رو گرفتم

قبلا اصلا سمت بیمارستان دولتی نمیرفتم فقط بچه هامو صارم میبردم

به اصرار دوستم بردم بهرامی دیدم واقعا دکتراش کار بلدن حالا ۴ تا دانشجوهم کنارشون یاد میگیرن خوبه دیگه