2777
2789
عنوان

کیا تو خانواده ضعیف بزرگ شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 107627 بازدید | 1324 پست

کاش این تاپیک حالا حالاها بمونه و اون دوستانی که وضع مالی خراب دارن و تو نیازهای اولیه خودشون موندن و فقط شعار میدن باید تا میتونن زایید و روزی رسون خداست خوب بخونن و ببینن و عقل نداشته شون کار بیفته 

به خدا اون شعارهایی که میدید وا مگه ننه باباهای ما که نداشتن چجوری پنج تا بچه داشتن خوب ببینید اینجوری بوده شرایط تازه این خاطره ها مال جامعه ی کوچیک نی نی سایته فقط این همه جوون افسرده و بی کار و ناامید و سرخورده تو جامعه محصول تفکر ایشالله ماشالله همین قشره 

تو رو خدا اگر نمیتونید از پس هزینه های خانواده ی فعلیتون بر بیاید دیگه اضافه نکنید به خودتون خدا روزی میده ولی قبل روزی مغز هم به ما داده 

پدر مادرهای ما ناآگاه بودن نمیدونستن ولی امروز واقعا جنایته فقیر بودن و زاد و ولد کردن 

یک بوسه برای قلبم یک بوسه برای تو یک گلبرگ با عطر شعرم همراه نامه های تو
بسه😂😂😂خدایی بازم احساس حقارت نکردم من همیشه شاگرد اول مدرسه بودم دانشگاه دولتی قبول شدم الان کارم ...

خدا رو شکر عزیزم،انشالله هیچ کس تو زندگیشون احساس حقارت نکننه هیچ کس کمبود و حسرت چیزیو نداشته باشه 

به قیمت سفید شدن موهایم تمام شد،،،ولی آموختم که ناله ام سکوت باشد،گریه ام لبخند و تنها همدمم ،خداااا،،

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من مادرم تو خونه های مردم کار میکرد من و خواهر کوچیکمم صبحای زود بیدار میکرد با اتوبوس میرفتیم خونه ...

عزیز دلم 😭😭😭😭

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:
خدا اشکام دارن میریزن رو بالشتم الان فقط از خدا آرامش ابدی برای خودم و خواهر کوچیکم پروین جانم میخوا ...

جگرمو خون کردی 😭😭😭😭 بمیرم واست

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:

من پدرم وقتی هفت سالم بود فوت کرد برای همین تو شرایط سخت بزرگ شدیم بخاطرهمین هنوزم ذهنم فقیره بلد نیستم چطور پول خرج کنم همش میترسم تموم بشه دوباره نداشته باشم البته الانم که ازدواج کردک پولدارنیستیم ولی خب ازونموقع بهتره هعی روزگار ولی اگه بابام زنده بود معنی زندگیو میفهمیدیم

طفلی مادرم ازفردای اون روزرفت سرکار،باهزارفشاربابای بی غیرتم وازاون روزبه بعدشایدخوردوخوراکمون ضعیف ...

بنظرت میتونیم زحمتای مادرامونو جبران کنیم؟ من که خیلی مدیونشم غصش لذت زندگی رو ازم گرفته

ندیدمش به چیزی که تعریف کردم شباهت داره؟

آره خیلی شبیهه فیلم دردناکیه دهه ۶۰ نشون میداد دوتابچه بودن باباشون میرفت دنبال چیزای ارزون یبار خاست واسشون کفش بخره دنبال ارزونترین بود فقیر بودن مادرشون طلاق گرفت سرطان گرفت مرد بچها باپدرشون رفتن روستای پدری ک همشم برف وکولاک بود فیلمش خیلی قشنگه درد وفقر به معنای واقعی 

من بچگیم سختی زیادکشید مادرم بخاطربیکاری پدرم ولی نزاشت من طعم فقرو بچشم باکارسخت وچشم دل سیر ب هرصورت باتمام محدودیت های مالی ک داشتیم بزرگ شدم ولی چشمم ب پول شوهرم هیچوقت نبوده هرچنداوال فک میکردبخاطر گذشتم گداصفت باراومدم ولی بعدا فهمیدمن کیم 

روحت شادپدرم اگرشغلی داشتی ایقدرمادرم سختی نمیکشید

هعععی خیلی وقت بود دلم میخواست در بارش حرف بزنم بلکه سبک شم ،پدرم کارگر بود و حقوقش کم ،اما اما بدبخ ...

کی واجب تر ازشما اخه 😔

تک فرزند بودی واینقدرسخت میگرفتن؟ منم یه دختر دارم دلم پسرمیخاد ولی اگر بچم بی لباس وغذابمونه لحظه ج ...

سخت گرفتن فقط حرفه ،جیگرمو سیخ میکشیدن واسه خودشون اعتقاداتی داشتن و سختگیری بینهایتشون ، شب باید سر ساعت ۷ یا ۷.۵ میخوابیدیم ،عصر باید بعد ناهار به زور میخوابیدیم ، اجازه بیرون رفتن نداشتم ، اجازه حرف زدن با پسرای همسن یا کوچکتر فامیل نداشتم حتی در حد سلام احوالپرسی ،کاش فقط فقط مالی بود ،ازون طرف بخاطر ریخت و قیافه کهنه پوشم مضحکه اشنا و اقوان بودم 

یک عروسی رفتم چون لباس خوب نداستم هنوز تو ذهنمه. شاید رد شده اما خیییلی روزا با عذاب وجدان خریدن ردش ...

ولی قبول داری یه چیزایی مدیریت میخواد فقط،آخه یه نمکدون چیه،یه قندون چیه،اون دارا و اون ندار ،دیگه یه نمکدون خونه ش می‌زاره دیگه،اصلا منظورم پدر مادر بزرگوار شما نیستا،کلا میگم مدیر هر خونواده ای غیر از اینکه باید پول تو دست و بالش باشه،مدیریت کردن هم باید بدونه

منم هیچ وقت پول کمک به مدرسه نداشتم بدم.اونام میدونستن کارنامه من و بدون کمک به مدرسه میدادن.میدونست ...

خدا ظلم این معلما و مدیرا رو به خودشون برگردونه،بخدا پول دادن کمک کردن،روز معلم دادن همچی اجباری بود مثلا ۲۲ بهمن پول آزمون میخواستن تا کلاسو پرچم این آت آشغالا بزنن اصلا نداشتیم می‌دونستن ولی بازم فشار میاوردن عجب ظلمی بودن میخواستن ک.و.ن. بدیم پول بدیم به این مفت خورا

اره ما ۶ تا بچه بودیم از مادر خودم دوتاهم از زن اول بابام بابام تهران جوشکار بود دوماه کار می‌کرد ۶م ...

بله متوجهم. خداروشکر ک خیلیا میگن اینی‌ ک شما گفتیو یعنی‌ب این درک رسیدن . . ایکاش الانم یسریا ک شرایطشون همینجوریه این کامنتارو این تاپیکو میخوندن 

parasoo1989@