2777
2789
عنوان

کیا تو خانواده ضعیف بزرگ شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 91151 بازدید | 1171 پست
ما هم نمکدون هم نداریم 🙂 وسایلامون وسط حاله وسایل کهنمون 🙂خجالت میکشم خیلی

خیلی ناراحت شدم تو این تاپیک فقط اشک ریختم کاش می‌تونستم کمک کنم 

باعث این همه فقر و نداری باید جواب پس بده

هیچ وقت فکر نمی‌کردم  کسی تو این وضعیت زندگی کرده باشه

ای کاش حقیقت نداشت

آرزو میکنم بهترین روزهای رو تجربه کنید آرامش پول ثروت و خوشبختی نصیب همه تون باشه

خدا باید بیشتر از بقیه هواتون رو داشته باشه وبرای خودم متاسفم که چرا نتونستم کمک حالی باشم

یادمخ عقد کرده بودم واسه ماه عسل مانتو دو سایز بزرگتر خالم رو گرفتم بلند مثل عبا تو تنم زار میزد بزور سنجاق ب تنم کرده بودم

یه کیفم گرفتم ازش

خلاصه داشتم از ماشین میومدم پایین ته کیف وا رفت تمام وسایلم ریخت وای چ صحنه درد اوری بود

همونجا شوهرم کلی لباس خرید برام ک بدتر خجالت زده شدم

شکر ک اون روزا گذشت من خوبم اما خانوادم همچنان کم و بیش ضعیف هستن

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بسه😂😂😂خدایی بازم احساس حقارت نکردم من همیشه شاگرد اول مدرسه بودم دانشگاه دولتی قبول شدم الان کارم ...

کاش منم بتونم بخونم شاغل بشم فرهنگیان..

رشتت چی بود چی خوندی شغلت..خداروشکر ک راضیی هستی 

کاش منم بتونم بخونم شاغل بشم فرهنگیان..رشتت چی بود چی خوندی شغلت..خداروشکر ک راضیی هستی

رشته ام تجربی علوم ازمایشگاهی خوندم

میشه لطفا پست های منو لایک نکنید به هیچ عنوان لطفا... و اینکه اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.
کاش منم بتونم بخونم شاغل بشم فرهنگیان..رشتت چی بود چی خوندی شغلت..خداروشکر ک راضیی هستی

بجنگ برای چیزی که میخای بجنگ بجنگ بجنگ صد بار خوردی زمن بلند شو

میشه لطفا پست های منو لایک نکنید به هیچ عنوان لطفا... و اینکه اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.

دلم برای همتون گرفت ولی دوتا تجربه تلخ بچگیم

یه شب شام نداشتیم 

مادربزرگم به برادرم پول داده بود ندادش بهمون نمیدونم مادرم چکرد یدونه گوجه خوردم با بغض

یروزم خالم خونمون بود نداشتیم مرغ درست کنیم خالم دلش گرفت که نداریم و من خورد شدم 

اشکم در اومد با یادآوریش 

یه دختر خوب😂😍
منم تو مدرسه پوست آلوچه از زمین برمی‌داشتم میخوردم یبار یکی داشت ساندویچ می‌خورد چشمم بهش بود خیارشو ...

وای توروخدانگید دلم به درداومد  انشالله این وقت اذان خداهمه روکمک کنه هیچ کس طعم نداری روحس نکنه 😭😭😭😭😭😭😭

لطفا برای حاجت رواییم صلوات بفرستید ممنونم 😊
گذشته مارو رها نمیکنه

امیدوارم آنقدر خوشبخت و پولداربشی که به گذشته فقط بخندی

خدا  رو قسم میدم به بزرگیش اگر خواست آرزوی منو برآورده کنه اول تو اولویت باشی

من هم غصه دارم اما مشگلم چیز دیگه ای هست گاهی آدما پول دارن اما آرامش ندارن 

افسردگی و استرس دارم..و الا هوشم ۲۰..خدایی میگم..با بدبختی پول کنکورم جور کردم..

افسردگی استرس کی نداره دختر

من صدبار ازمون استخدامی دادم تا قبول شدم سری اخر فقط بچه هام  جلو چشام بودن برا اتگیزه دلم نمیخاست مثل من حسرت  به دل بزرگ شن.تو هم فقط هدفت آیندت باشه همه چی رو ول کن فقط بچسب به هدفت💪💪

افسردگی استرس کی نداره دخترمن صدبار ازمون استخدامی دادم تا قبول شدم سری اخر فقط بچه هام جلو چشام بو ...

همون بخدا..وضع بدیه..مگ آزمایشگاه ازمون داره؟؟

آره با خودم میگم خودم با حسرت بزرگ شدم تا حدودی..پدر و مادر خوبی دارم خداروشکر..تا داشتن خرج میکردن و میکنن خدا حفطشون کنه برام..ولی میخام بچم بهتر باشه زندگیش..هرچند مجردم فعلا..دلم میخواد ازدواج خوب کنم پس باید خودمم خوب باشم نه؟؟؟

آره تمرکزم باید بره بالا بخونم فقط 

با تک تک کامنتا اشک ریختم 😔چشمم داره میسوزه خیلی دلم گرفت برای هممون منم یه روزایی رو گذروندم که فق ...

جیگرم سوخت 😔😔😔😔😔

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (: