2777
2789
عنوان

کیا تو خانواده ضعیف بزرگ شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 89911 بازدید | 1164 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من دارم میخونمبا هرکدوم اشکام میریزعتک تک رو تجربه کردمهمشو

🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺

چقدر دلم گرفت با پیامت 

الان اوضاعتون چطوره؟ 

میدونی من مشکل مالی نداشتم ولی خانوادم نرمال نبودن تو فشار روانی بزرگ شدم

وااای من عاشق جا مدادی کتابی ها بودم...شب و روز تو رویاش بودم.....ااااااخ...دوستام وقتی باز و بسته شدن میکردن......دفتر مشقامو پاک میکردم از اول می‌نوشتم

معلمم دعوام میکرد چرا کثیف مینویسی....فصل گوجه سبز می‌آمد همش آب دهنمو قورت میدادم...سال اول راهنمايي کاپشن نداشتم مدیرمون همیشه میگفت چرا بدون کاپشن میای میگفتم من گرمایی.. همیشه آرزوی یه جفت دستکش داشتم....خییییییلی هم مغرور بودم..مادرم نهایت تلاشش و میکرد که لباسام خوب باشه...ولی اونم زورش نمی‌رسد...هر هفته  با اتوبوس واحد میرفت میدان تره بار گونی بزرگ ذرت می‌آورد میزاشت رو گولش تا خانه....آب‌پز ش میکرد داداشام می‌فروختند....

خدایا شکرت برای همه چیز... خیییییییلی دوستتدارم
خدایی الان چی دلت میخواد چی حال دلتو خوب میکنه اسی ..به خداوندی خدا هرکاری میکنم حال دلت روخوب کنم . ...

ممنون عزیزم همینکه واسه به حرف دلم گوش میکنین ارزشش اندازه دنیاس ،این حرفا رو نمیتونم به کسی بگم به هرکی بگم یا مسخرم میکنه یا ترحم میکنه یا تحقیر 😔 الان دلم فقط میخواد دوباره از اول زندگی کنم بچگی خوب و شاد داشته باشم ،شدنی نیست 

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:
🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺چقدر دلم گرفت با پیامت الان اوضاعتون چطوره؟ میدونی من مشکل مالی نداشتم ولی خانوادم نرم ...

منم تو فشار روانی بودم😂

الان خوبم

حالم خوبه

خداروشکر

فقط بعضی وقتا یهو بعضی خاطره ها مثل خوره حمله میکنن به قلبت به ذهنت میوفتی ی گوشه 

فرداش بازم یادت میره تا چند هفته یا چند ماه بعد...

اره فعلا تا جا داره تحمل میکنم واسه مرگ همیشه فرصت هست

به خانوادت فکر کن بخدا اونا گناه دارن 

اونا خودشون کم مشکل ندارن بعد تو هم بخای خودکشی کنی 🥺

فقط میتونم بهت بگم جانزن 

من خودم ۱۹سالمه ولی خانواده من بعد از ۴۰،۵۰سال زجر و عذاب و دربه دری و فقر و کار و...الان دارن یه زندگی بهتر میسازن ما هممون خیلی سختی کشیدیم...مطمئنم شما هم میتونین

آنه شرلی هم نشدیم که ازمون بپرسن آنه تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت...🙃
وااای من عاشق جا مدادی کتابی ها بودم...شب و روز تو رویاش بودم.....ااااااخ...دوستام وقتی باز و بسته ش ...

خیلی دلم گرفت واست 😔

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:
دروغ عزیزم؟ از سر شب فکرم درگیره مطمئنم تا صبح خوابم نمیبره سر این تروما ،هرچند وقت یه بار یادم میاد ...

🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺میدونم وقتی یه زخم تروما میشه 

از داخل میخورت 

بنظرم سرتو به کارای ایینده و حال سرگرم کن 

منم فشار روانی تحمل کردم گاهی یادم میاد ارزوی مرگ دارم ولی چه میشه کرد دست ما نبوده

آخ از دست معلم های بی‌شعور...اول سال شغل پدر و میپرسیدن....من پدرم کارگر شهرداری بود میگفتم کارمند شهرداری.....دختر عموم تو کلاسم بود ...آب میشدم جلوش

خدایا شکرت برای همه چیز... خیییییییلی دوستتدارم
🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺میدونم وقتی یه زخم تروما میشه از داخل میخورت بنظرم سرتو به کارای ایینده و حال سرگر ...

میخوام یه قدمی بردارم واسه خودم اضطراب اجتماعی دارم نمیتونم ،نمیتونم با مردم خوب ارتباط بگیرم بخاطر همبن هیچکسو هم اطرافم ندارم 

مامان من زن دوم بود مردم بخاطر رضای خدا بهمون یه اتاق میدادن واسه زندگی بابام تهران کارگری میکرد توم ...

هييييي خدا

قلبم درد اومد براتون

مامانت چكار ميكنه ميتوني كمكش كني 

خدایا سپاسگزارم ک منو میبینی و کمکم میکنی 🙏🏽🙏🏽🙏🏽