2777
2789

نمیدونم اصلا از کجا تعریف کنم که درست متوجه بشین 

با پسری وارد رابطه شدم یک ماه پیش که ادعا میکرد قصدش جدیه خانوادش در جریانن و شغل و ظاهر و موقعیت خوبی داشت

جدا از اون از ۷ سال پیش میدونستم که علاقه داره بهم و شرایط خانوادگی من خاص هستشیک مقدار همه رو میدونست

که تو این یک ماه متوجه یه پنهان کاری از سمتش شدم (در رابطه با خانوادش هیچی نمیگفت و همه رو پنهون میکرد مشخصات پدر مادرشو دروغ گفته بود)

خب برای من همون جا که اتفاقی فهمیدم به این راحتی تونسته تو چشمام نگاه کنه و دروغ بگه اونم چند بار تموم شد برای همیشه با وجود تلاش کردناش برای درست کردن رابطه با خاک یکسانش کردم 

حالا فهمیدم که مادر و خواهرش پیش قدم شدن 

و من سه روز که با خانوادم درگیرم پدر مادر ندارم با مادربزرگ پدری زندگی میکنم که سرطانیه عموهام همه معتاد (شرایط خونه که داغون) عمه هام ردش نمیکنن هرروز دارن یادآوریش میکنن حالم هی داره بدتر میشه 

من خواستگارای بهتر از اینو رد کردم 

نمیدونم چرا انقدر سر این گیر دادن 

شایدم خودم حساس و زودرنجم سر این قضیه 

کاش بتونم ذهنمو دربیارم از سرم 

از فکر کردن زیاد حالم بده

برای سلامتی مادربزرگم حمد بخونی خوشحال میشم🫀🙃

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چرا خاستگارای بهترو رد کردی

راستش سنتی ها رو چون‌ نمیشناسم نمیتونم قبول کنم 

نمیدونم هیچ کسو قبول نمیکردم

اینم چون از سال ها قبل علاقشو میدونستم خام شدم البته خواستگار نبود 

برای سلامتی مادربزرگم حمد بخونی خوشحال میشم🫀🙃