2777
2789
عنوان

کیا تو خانواده ضعیف بزرگ شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 222956 بازدید | 2369 پست
همون کار خوبه خدا درست کنه خوشبخت باشی عزیزم واسم دعا کن

انشالله بهترینها نصیبت بشه به حق قائم وآل محمد .به حق امام زمان دعا کردم چون دوسش دارم

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
نمیدونم کلاس چندم بودم بند کیفم پاره بود ،فقط به زور وصل میشو ظاهرا سالم بود ولی در واقع بند نداشت و ...

گفتی کیف مدرسه یادم افتاد

سالی که من میخواستم برم کلاس اول مامانم یه کیف مدرسه از رو اشغالایی که میریزن بیرون پیدا کرده بود برا من اوردش. بعد روز اول مدرسه که رفتیم سر کلاس بعضی از بچه ها میگفتن ما پیش دبستانی باهم بودیم و اینا من فهمیدم یه کلاسی بوده به ایم پیش دبستانی. بعد کنار دستیام و بچه های پشت سرم بهم گفتن چرا کیفت کهنه است گفتم این مال پیش دبستانیمه قراره بابام از سرکار برام یه جدید بیاره😶

بغل دستیم کیفش یه بطری اب داشت من همیشه حسرت اون بطری ابو داشتم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مطمعنم آیندت قشنگتره یا شده بهرحال برعکسه همیشه منی ک مجردیم خیلی خب بود همچی فراهم بود برام حالا شوهرم خسیسه کلن همینه دنیا😓

ࡅ࡙ߊ ܢ̣ߊ‌ܣߊ‌ܩܢ ܝ‌ܧߊ‌ܢ̣ࡅ߳ߺߺܙ ܭࡍ߭ ࡅ࡙ߊ ܝ‌ܦ̇ߊ‌ܧࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩߊ‌ܠܙ ܣܝ‌ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߳ߊ‌ܚ݅ࡍ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ܨ 😊✌
چی بگم ان شاءالله درست میشه. رزق را یکی دیگه میده. من با همه سختی های اون زمونه دلم هوای اون روزا را ...

منم همچین مشکلیو دارم با اینکه خیلی بدبختی و نداری کشیدم تو بوگی همش دلم میخاد برگردم به بچگی . یه بار اینو به یه روانشناس گفتم گفت بخاطره اینکه فکر میکنی با موقعیت و شرایط مالی الان برمیگردی به کودکی بخاطر همین دوست داری برگردی به عقب اما اینو بدون برگشتن به کودکی با این شرایط نیست دوباره با همون شرایط بد مالی و تنهایی رو به رو خواهی شد . دیگه این موضوع برام حل شد😂

خب قدیم ها وضع  بیشترمون همین بود توی محل ما یکی دوتا خونه تلویزیون داشتن ما می رفتیم خونه اونها نگاه می کردیم در طول روز چیزی برای خوردن پیدا نمیشد نون با قند می خوردیم

کاربر آقا 
یبار از مدرسه میومدیم بابای همکلاسیم همیشه مارو با خودش میبرد تا یجایی مسیرمون یکی بودیبار چهار نفر ...

وای منم که الان خوندم از کار اون آقا گریه ام گرفت، انشاالله اینقدر خدا بهت بده که هیچوقت محتاج هیشکی نشی

اره میتونم یکم جمع کنم بنظرت کم کم بخرم بذارم خونه بابام؟ الان حامله نیستم

اسی جان اولا بنظر من برای سیسمونی وسیله نگیر هیچکدوم از چیزایی ک تو بازاره بدردت نمیخوره من همه رو خریدم برا بچه هام دوباره همه رو یا فروختم یا پس دادم یا خشیدم 

بنظرم مثل زمون قدیم سیسمونی فقط یه ساک لباس و یه پستونک و شیشه کافیه 

و اینو بدون برای بچه دار شدن تا پیش خدا هزینه باید کنی تازه اگر ب راحتی حامله بشی 

من همون ماه اول حامله شدم زد و دوقلو شد 

حاملگی پر خطر داشتم با سابقه سفط قبلی 

ینی من همش دم مطبا و سونوگرافیا بودم همشم دوبرابر میدادم چون دوقلو بودن تغذیه و داروهای بارداری هم بماند ک چقد گرون بودن 

هزینه زایمانم ک جای خود داره 

بچه هامم تو دستگاه بودن ک تو بیمارستان خصوصی الان تقریبا شبی ۱۵ تومنه منم دکترم بیمارستان دولتی نمیومد مجبور بودم یه شب بزارمشون بیمارستان خصوصی بعد منتقل کنم دولتی 

خود بچه ها هم کلا همش هزینس از شیر و پوشک و مغزیجات و لباساشونو اسباب بازیا و کتاباشون 

مهدکودک متوسط ۵۰ تومن میگیره 

مدرسه ها هزینه هاشون سر به فلک میزنه 

اول اینا رو ب شوهرت بگو بعد خوب فکر کن ببین میتونی این شرایطو تامین کنی یا نه ؟ 

بچه فقط سیسمونی نیست حالا اومدیم سیسمونی جور شد بقیش چی ؟ این آدم ۷۰ ۸۰ سال زندگی کنه و امکانات میخاد 

اول خوب فکر کن بعد اقدام کن 

نزار چند سال دیگه بیاد همین تاپیک تو رو تکرار کنه 

خود ما همیشه ب خانوادمون میگفتیم شماها ک نداشتین بیخود کردین بچه آوردین ؟ 

یه دونه ریزش رو میگموقتی دبستانی بودم دهه هفتاد فقط یه صندل داشتم، تو زمستون پلاستیک میکشیدم روش دو ...

این عقده های کودکی هیچوقت دست از سرمون برنمیدارن

از اداره بابام بن فروشگاه میدادن ولی مامانمینا هیچوقت منو نمیبردن که یه وقت خوراکی برندارم، چقد حسرت فروشگاه رفتن داشتم، الان که سالهاست ازدواج کردم، بهترین روز من توی ماه روزیه که میریم فروشگاه واسه خرید خونه، هیچوقتم برام عادی نمیشه

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ت رو تغییر میدن
منم از بس بدبخت بودم که آلان کلی پول در میارم از قبل کلاس خصوصی و عمومی و ...ولی لیاقت اینو در خودم ...

عزیز قشنگش اینه که شما بلخره گذشتتون گذشت،ولی واسه من هنوزم نگذشته بخدا فقر ولم نکرده و نمیکنه تو این دوره ی ک پول علف خرسه ما یه ریالم نداریم.همه از فقر عبور کردن همه ی کسایی که قصه ی فقرشونو گفتن همشون نجات پیدا کردن و پر پولن ،ولی اوضاع من تغییر نکرد هیچوقت حالا دیگه پیر شدم اما .‌...

من که از بی مهری زیاد گفتم، اینم بگم تو دلم نمونه، ما سه تا بچه بودیم میرفتیم مدرسه... اولا مادرم برای اون دوتای دیگه صبحانه شیر گرم می کرد، براشون ساندویچ می‌کرد تا ببرن ولی من هیچی..... صبح ها اسپند دود می‌کرد، از کنارمن رد میشد می‌برد دور سر دوتا بچه هاش می گردوند ولی من نه 💔من سرم رو مینداختم پایین با کتابام مشغول میشدم. 

برام یه صلوات می فرستی🌹😍