2777
2789

هر موقع یادش می افتم غمگین میشم 

همسرم خیلی دلتنگی می کنه 

هفته اول شهرستان بودیم 

معلوم نبود اما آمدیم خونه مون خیلی سخت شد 

پسرم رفته بود رو کاغذ نوشته بود 

بابابزرگ من و روشنا تو رو خیلی دوست داشتیم 

اسم بچه جاریم هم نوشته بود اونم تو رو خیلی دوست داشت 

😭😭غم از دست دادن عزیزان چقدر سخته

من به چشم خودم دیدم که غم از دست دادن عزیز مامان و خاله هام رو تو یه مدت زمان خیلیییییی کوتاه ۱۰ سال پیرتر کرد

از لحاظ روحی ۵۰ سال

اگر امضام رو خوندی واسم صلوات بفرست تا رسالت زندگیم رو پیدا کنم.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

روحش قرین رحمت و مغفرت 

وَمَکَروا‌وَمَکَرَاللَّهُ‌وَاللَّهُ‌خَیرُ‌الماکِرینَ.   (یهود و دشمنان مسیح، برای نابودی او و آیینش،) نقشه کشیدند؛ و خداوند (بر حفظ او و آیینش،) چاره‌جویی کرد؛ و خداوند،بهترین چاره جویان است☝🏻 با افتخار اهل‌سنتم❤️✨

هوای همسرتو‌داشته باش

یک سال و نیم پیش پدر همسرم فوت کرد

دقیقا اینجوری که میگی شما بود

اصلا نشون نداد تو بیمارستان و سر خاک

بعدش

چندین ماه هی بدتر و بدتر شد

عادت های اتمی و اثر مرکب

خدا صبرتون بده

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
اره داره بدتر میشه چیکار کنم

یمدت واقعا کاریش نداشته باش

فقط مدارا و محبت

ولی شوهر من زیاده روی کرد

دیگه پامون به مشاور و بزرگترها و این چیزا کشیده شد

عادت های اتمی و اثر مرکب

براش صلوات فرستادم 

خدا به شما و همسرتون صبر بده 

لطفا سر به سر منه بی نوا نزار ، ناراحتم نکن ، حرف بد بهم نزن باور کن نمی‌کشم ✋ از اون دسته آدما هستم که خیلی زود ناراحت میشن و قلبشون می‌شکنه و تا مدت ها فراموش نمیکنن _خلاصه این کاربر بشدت به حس خوب نیاز داره 💔 تاریخ تولد و سن درج شده استعاره از سن روح بنده هستش باور نکنید با تچکر

ایقد مرگ زیاد شده مرگ جوون دیدم تو40روز کل موهای خواهراش سفید شده بودن رنگ ب رو نداشتن داغون شده بودن از دل مادرش ک نگم

وقتی خبر مرگ جوون میشنوم  حالم داغون میشه

یکی دو روز پیش پسر جوون ماشینش میذاره برنامه دیوار  اخ چرا ایقد سادگی کرده مشتری گفته بیار فلان شهر ببینم ماشین  خودش تنها میره جواب خانواده نمیده مشکوک میشن پیگیر و پلیس اینا میفهمن ی شهر دیگه کشتنش جنازه اش  اتیش زدن. اینا چطور تحمل کنن

خواهرش اون روز میگفت. ماشین فداش سرش داداشم اگه جای زندانی کردن ازادش کنید ما شکایت نمیکنیم ماشین ببرید.  بنده خدا نمیدونست اتیش زدن داداش و

یمدت واقعا کاریش نداشته باشفقط مدارا و محبتولی شوهر من زیاده روی کرددیگه پامون به مشاور و بزرگترها و ...

شوهر منم خیلی ب مامان باباش وابسته س، خصوصا مادرش، واقعا نمیدونم بعد اونا چی ب سرش میاد